Buna
Vreau sa imi iau un sistem de racire pentru notebook dar nu gasesc unul mic.dimensiunea laptopul e 271 x 209.5 x 24.3~28.3 mm.
poate are cineva de vanzare sau a vazut pe undeva de cumparat din Ro
Pagina 1 din 1
Sistem racire pentru notebook
Scris 26 June 2008 - 04:16 PM
Am vazut eu unul cu helium, dar era un pic cam scump. De ce ai nevoie de sistem de racire? Cel original nu face fata?
Scris 26 June 2008 - 05:34 PM
Originalele,nu fac fata.Sau,se blocheaza...
Si eu vreau demult sa-mi cumpar un sistem de racire dar,nu am nici cea mai vaga idee ce sa caut.
Cel al laptopului,desi "trage" la greu,nu face fata!
Se incinge asa de rau laptopul in timpul functionarii incit,nu-l mai pot atinge!
La propriu...
nu glumesc.
Ca folosesc tuchpad-ul;nu-mi place maus...
Laptopul,sta pe biroul din lemn,nu are plastic ori fata de masa sub el ca sa aiba motiv de supra incalzire,are 0,5 m distanta de perete...ba,ai mai pun si cite un pachet de tigari gol sub el ca sa fie usor ridicat de pe birou (inclinat) si sa poata circula aerul.Degeaba...tot frige ca dracu'!
Am vazut pe net ca sunt sisteme de racire,fara...sau cu doua sau chiar mai multe ventilatoare.Unele,la pretul unui pc.
Nu ma pricep...dar e clar ca laptopul meu are nevoie de ajutor.Ce sa cumpar incit sa-i fie si lui bine dar si buzunarului meu?
Si eu vreau demult sa-mi cumpar un sistem de racire dar,nu am nici cea mai vaga idee ce sa caut.
Cel al laptopului,desi "trage" la greu,nu face fata!
Ca folosesc tuchpad-ul;nu-mi place maus...
Laptopul,sta pe biroul din lemn,nu are plastic ori fata de masa sub el ca sa aiba motiv de supra incalzire,are 0,5 m distanta de perete...ba,ai mai pun si cite un pachet de tigari gol sub el ca sa fie usor ridicat de pe birou (inclinat) si sa poata circula aerul.Degeaba...tot frige ca dracu'!
Am vazut pe net ca sunt sisteme de racire,fara...sau cu doua sau chiar mai multe ventilatoare.Unele,la pretul unui pc.
Nu ma pricep...dar e clar ca laptopul meu are nevoie de ajutor.Ce sa cumpar incit sa-i fie si lui bine dar si buzunarului meu?
Scris 26 June 2008 - 06:19 PM
Eu am un sistem de racire pentru laptop care este de fapt un cooler (un pad cu o grosime cam de 1 cm, cu trei ventilatoare) care se aseaza sub laptop, si e alimentat printr-un port USB 2. E destul de bun, dar nu e luat din Romania.
Scris 26 June 2008 - 06:27 PM
Poate ar fi bine sa verifici ca inca exista pasta termoconductoare intre procesor si ventilator
Scris 27 June 2008 - 08:18 AM
myhaela81, la Jun 26 2008, 12:22 PM, a spus:
Vreau sa imi iau un sistem de racire pentru notebook dar nu gasesc unul mic.dimensiunea laptopul e 271 x 209.5 x 24.3~28.3 mm.
ce marca e laptop-ul si ce procesor are (daca nu e Mobile, e normal sa se incinga)?
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
vreau ajutor
am o intrebare vreau sa instalez windows |
Lucmask | 1 | 1.085 |
|
probleme aceraspire5720z | Englezugigi | 0 | 783 |
|