VOM MURI DAR VOM FI LIBERI
Scris 26 June 2008 - 03:05 AM
Va mai aduceti aminte oameni buni?
CUM DE AM AJUNS DIN NOU IN GENUNCHI?
OARE CHIAR NU NE PUTEM RIDICA DIN NOU?
Scris 26 June 2008 - 06:31 AM
Aceasta postare a fost editata de puiu.t: 26 June 2008 - 06:32 AM
Scris 26 June 2008 - 07:34 AM
G_Eugen, la Jun 26 2008, 04:05 AM, a spus:
E atat de simplu.
Unii au simulat ca pierd puterea, dar de fapt nu doreau decat sa schimbe cativa indivizi de la varf considerati depasiti de evenimente. Se dorea continuarea unui regim care sa controleze totul, s-a inceput cu discreditarea si distrugerea partidelor istorice, si urma concentrarea puterii in doua partide care sa gestioneze puterea alternativ, dupa ideile lui I.Ilici Iliescu.
Asa cum CAP-urile au fost desfintate impotriva vointei celor de la putere, si integrarea in NATO si UE s-a facut la presiunea pupulara.
Daca nu o faceau pierdeau puterea si tot se facea, dar cu alti actori, deci PSD-istii nu au avut alternativa.
Ce varianta ai prefera, sa fi exploatat la sange de un "roman neaos" si sa nu-ti permiti un concediu, sau sa lucrezi la un strain si sa ai posibilitatea sa te bucuri de un concediu prin tari straine ?
Intre a accepta sclavia noii burghezii autohtone, si a accepta o dominare straina mai blanda, multi prefera a doua varianta, adica toti cei care pleaca peste hotare si cei care ar dori sa plece.
Ti se par putini ?
Izolarea Romaniei ar fi in avantajul primilor, integrarea e in avantajul celor multi.
Cei care s-au instalat la conducerea Romaniei nu au lasat o a treia varianta, adica sa fim liberi si sa traim decent.
Daca sti o forta politica, dornica si capabila sa ofere varianta respectiva, fa-i publicitate.
Aceasta postare a fost editata de gheorghe35: 26 June 2008 - 07:35 AM
Scris 26 June 2008 - 08:07 AM
Din pacate.
De fapt forta e fiecare din noi.
Scris 26 June 2008 - 10:54 AM
Mentalitatea trebuie sa ne-o schimbam.Nu avem adevarati politicieni .
da!...si? scris de puiu.t l-am primit ca un cutit in piept. Spune mai mult decat 10 pagini de discutii !
Generatia foarte tanara poate cand va deveni adulta ,va reusi cu adevarat sa ne implineasca VISUL !
Promusica ,spune ceva ! Dar nimeni nu-i mai aculta , in schimb ascultam si stim textul la 100 de manele !Si asta spune multe despre noi si idealurile noaste.
Ma includ in "noi " pentru ca toti avem o VINA ! Indiferenta ,blazarea,renuntarea la lupta ,la ideal , traim in mocirla si chiar spunem ca totul este ok.
Aceasta postare a fost editata de tosca_5: 26 June 2008 - 11:02 AM
Scris 26 June 2008 - 11:07 AM
sa ne ridicam sa ce...?
G_Eugen, la Jun 26 2008, 09:07 AM, a spus:
Din pacate.
De fapt forta e fiecare din noi.
uite ce zic eu...
incearca sa construiesti o organigrama economica-sociala-politica care sa stea la baza unui stat unitar care tinde spre prosperitate si in acelasi timp sa nu depinda de nici o intervantie exterioara,,
ia in calcul nivelul social, economic, strategie de piata, relatiile interumane...
si sa vedem ce iese...
poate tu zici bine dar unii nu inteleg...
eu unul nu inteleg aceasta idee de libertate atata timp cat sunt mai mititel..sa zic asa..
Scris 27 June 2008 - 06:43 AM
Tu esti cumva un fost profesor de lb. romānă cu nervii cedati? Vad ca argumentele tale sunt adunate de prin manuale patriotice, cele de politica si istorie iti sunt straine. Te intreb pentru ca am vazut cativa profesori "patrioti" care nu au mai apucat sa intre in PRM, inainte sa o faca au ajuns la spitalul de nebuni (slava Domnului).
Aceasta postare a fost editata de Ali_Buli_Mangli: 27 June 2008 - 07:01 AM
Scris 27 June 2008 - 09:49 AM
Pe parcursul transformarilor acestora se iveste, inevitabil, si haosul... de altfel, acum traim intr-un adevarat haos al valorilor... prea multa libertate poate strica uneori. Fiecare vrea sa faca ce vrea...
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Prima femeie de culoare vicepresedinte SUA | simplu | 8 | 6.372 |
|
Coafura politicienilor
Aspectul exterior conteaza? |
GinGin | 0 | 2.660 |
|
Promovam Romania in UE | Wahaha | 7 | 3.680 |