Dreptul la Viata - campanie nationala anti-avort
Scris 25 June 2008 - 11:22 PM
Si este cea mai oribila, caci mama isi omoara propriul copil. Avortul, intrucat intrerupe o viata autonoma, care exista in stare perfecta, constituie ucidere, embrionul fiind viata autonoma si
existenta de sine, persoana cu toate drepturile din momentul conceperii. Ovulul fecundat, embrionul, pruncul, copilul, adultul sunt
simple stadii de evolutie si maturizare ale aceleiasi vieti omenesti, a aceluiasi om!
Precum copilul ce s-a nascut are dreptul la viata, asa si cel ce este in pantece, fie el de cateva luni, o zi sau un ceas, are acelasi drept la viata ca si ceilalti oameni.
Astazi in tara se inregistreaza aproape un sfert de milion de avorturi pe an! Un sfert de milion de crime asupra unor suflete nevinovate !
Alaturati-va campaniei nationale "Dreptul la Viata"! STOP AVORTURILOR chirurgicale si hormonale, STOP VARSARII DE SANGE NEVINOVAT !
Scris 26 June 2008 - 05:00 AM
Normal ca biserica are nevoie de cat mai multi sclavi pe care sa-i manipuleze.
Si inca ceva.
Pamantul se invarte in jurul soarelui si nu invers si Giordano Bruno a fost un Martir in numele stiintei si contra ignorantei.
"E PUR SI MUOVE".A spus al mare om GALILEO GALILEI.
Scris 26 June 2008 - 05:45 AM
G_Eugen, la Jun 26 2008, 06:00 AM, a spus:
Normal ca biserica are nevoie de cat mai multi sclavi pe care sa-i manipuleze.
Si inca ceva.
Pamantul se invarte in jurul soarelui si nu invers si Giordano Bruno a fost un Martir in numele stiintei si contra ignorantei.
"E PUR SI MUOVE".A spus al mare om GALILEO GALILEI.
zau???????
Scris 26 June 2008 - 09:18 AM
StiriOrtodoxe, la Jun 26 2008, 12:22 AM, a spus:
1. ce decizie se ia in cazul fetei de 11 ani violata de unchiul ei si cu sarcina in 21 de saptamani?
2. s-a sters cumva cu buretele perioada decreteilor ? sau nu mai aveti memorie de lunga durata?
Scris 26 June 2008 - 09:29 AM
Si este cea mai oribila, caci mama isi omoara propriul copil. Avortul, intrucat intrerupe o viata autonoma, care exista in stare perfecta, constituie ucidere, embrionul fiind viata autonoma si
existenta de sine, persoana cu toate drepturile din momentul conceperii. Ovulul fecundat, embrionul, pruncul, copilul, adultul sunt
simple stadii de evolutie si maturizare ale aceleiasi vieti omenesti, a aceluiasi om!
Precum copilul ce s-a nascut are dreptul la viata, asa si cel ce este in pantece, fie el de cateva luni, o zi sau un ceas, are acelasi drept la viata ca si ceilalti oameni.
Astazi in tara se inregistreaza aproape un sfert de milion de avorturi pe an! Un sfert de milion de crime asupra unor suflete nevinovate !
Campania este gazduita de StiriOrtodoxe.net. Detalii, marturii despre avorturile chirurgicale si hormonale puteti gasi aici.
Va invitam sa postati in partea inferioara a paginii comentariile dumneavoastra legate de aceasta initiativa.
Alaturati-va campaniei nationale "Dreptul la Viata"! STOP AVORTURILOR chirurgicale si hormonale, STOP VARSARII DE SANGE NEVINOVAT !
....si atunci cand se vor mai naste din prostie copii cu 2 ficati , cate 20 de degete, 4 maini, siamezi, ciclopi,cu sindroame ....
sa-i ai tu in grija..si pe ei si pe parintii lor inconstienti.
sa-i ai in grija si pe cei nascuti in urma abuzurilor sexuale asupra minorilor...
si pe cei veniti pe lume, tot din inconstienta si sunt nedoriti....
..copii saracii, nu au nici o vina...
in schimb tu vei avea o mare vina pentru ca militezi pentru asa ceva..
eu unul nu sunt dispus sa platesc din buzunar pentru inconstienta unora si pentru milostivenia altora..
si asa platesc cam mult impozit pentru prostia celor care ne conduc..
.................
btw.
cred in Dumnezeu si in invatamintele bune...dar nu am ochelari de cal..
...............
daca as posta cateva filmulete din abatoarele de animale--pun pariu ca ai deveni vegetarian.
daca as posta cateva filmulete cu prinderea pestilor si pregatirea lor pentru vanzare ..ai deveni si mai vegetarian..
si daca legumele ar fi tipa cand le culegi ....nu ai mai manca de loc..?
ce mai urmeaza?
Scris 26 June 2008 - 02:32 PM
Campania este gazduita de StiriOrtodoxe.net. Detalii, marturii despre avorturile chirurgicale si hormonale puteti gasi aici.
Va invitam sa postati in partea inferioara a paginii comentariile dumneavoastra legate de aceasta initiativa.
Cine stie poate chiar tu esti rezultatul unui avort...nereusit se pare.
Scris 26 June 2008 - 03:25 PM
Scris 26 June 2008 - 04:30 PM
Nimeni nu poate gandi in locul unei femei care decide sa intrerupa o sarcina, nimeni nu o poate impiedica - i se pot pune in fata alegerile, consecintele.......Daca e intreaga la minte, ea va hotari.
In cazul fetei de 11 ani nu am de comentat..............
Scris 26 June 2008 - 04:39 PM
dark_light, la Jun 26 2008, 10:18 AM, a spus:
si care io stiam ca numai 4 luni are ....
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
ANTICRESTINISMUL ROMANESC SI NU DOAR
prin comunism, capitalism, materialism si umanitarism |
brudi | 91 | 10.011 |
|
magia este un pacat?
magia este impotriva legilor credintei? |
Smile | 81 | 19.169 |