V-ar placea ca Romania sa fie neutra fata de toate organizatille internationale(U.E. O.N.U. O.S.C.E)
Scris 25 June 2008 - 05:41 PM
Eu unul doresc ca Romania sa devina o tara neutra,cu o neutralitate respectata si sa nu mai facem parte din nici o organizatie internationala.
Scris 25 June 2008 - 06:49 PM
Ai capiat?
Vrei sa disparem de pe harta?
Pai tu nu ai vazut in primii 10 ani de libertate post revolutionara ca Romania era la un pas de autodistrugere ...si asta fara contributia nici unui dusman exterior ...macinata de mafia interioara?
Ziu doamne fereste, Doamne Ajuta si mai ales Bogda Proste ...ca Romania a fost primita in acele organizatii ...si astfel salarul tau a crescut de la cei 25 de $ pe luna cat era in vremea lui ceasca (25 pachete de Kent, sau 3 x 500 gr cafea ) la cca 1000 $ pe luna ...in jurul tau vezi numai masini frumoase si supermagazine pline cu toate asa cum alta data nici nu visai ?
Sau in catunul in care stai tu ...inca nu se simte diferenta?
Vrei sa disparem de pe harta?
Pai tu nu ai vazut in primii 10 ani de libertate post revolutionara ca Romania era la un pas de autodistrugere ...si asta fara contributia nici unui dusman exterior ...macinata de mafia interioara?
Ziu doamne fereste, Doamne Ajuta si mai ales Bogda Proste ...ca Romania a fost primita in acele organizatii ...si astfel salarul tau a crescut de la cei 25 de $ pe luna cat era in vremea lui ceasca (25 pachete de Kent, sau 3 x 500 gr cafea ) la cca 1000 $ pe luna ...in jurul tau vezi numai masini frumoase si supermagazine pline cu toate asa cum alta data nici nu visai ?
Sau in catunul in care stai tu ...inca nu se simte diferenta?
Aceasta postare a fost editata de Sikaryan: 25 June 2008 - 06:50 PM
Scris 25 June 2008 - 06:53 PM
In catunul in care stau mai "oraseanule civilizatule" nu se simte inca diferenta.
Eu vreau ca Romania sa fie neutra total.
Nu am nevoie de niciuna din organizatiile de mai sus.Imi place in "catunul" in care stau si nu doresc alte "catune".
Eu vreau ca Romania sa fie neutra total.
Nu am nevoie de niciuna din organizatiile de mai sus.Imi place in "catunul" in care stau si nu doresc alte "catune".
Scris 25 June 2008 - 06:58 PM
o tara ca Romania nu poate fi izolata
nu supravietuieste ''pe cont propriu''
importam prea multe din resursele necesare
ca si Bulgaria
Bulgaria a intrat sub umbrela germana si s-a ridicat, noi sub cea austriaca
fara acest aport ne mancau cainii
ori, totul se plateste!
nu supravietuieste ''pe cont propriu''
importam prea multe din resursele necesare
ca si Bulgaria
Bulgaria a intrat sub umbrela germana si s-a ridicat, noi sub cea austriaca
fara acest aport ne mancau cainii
ori, totul se plateste!
Scris 25 June 2008 - 07:06 PM
V-ar placea ca Romania sa fie neutra fata de toate organizatille internationale(U.E. O.N.U. O.S.C.E)?
Hmmm... tu vrei libertate... treci la locul tau imediat si mesteca-ti galusca! Fara *.U.E. nu se poate!
Hmmm... tu vrei libertate... treci la locul tau imediat si mesteca-ti galusca! Fara *.U.E. nu se poate!
Scris 25 June 2008 - 09:12 PM
G_Eugen, la Jun 25 2008, 06:41 PM, a spus:
Eu unul doresc ca Romania sa devina o tara neutra,cu o neutralitate respectata si sa nu mai facem parte din nici o organizatie internationala.
Pune ceasul să sune cānd depăşim nivelul de trai al elveţienilor, iar din acel punct putem să ne retragem pe rānd din toate organizaţiile internaţionale. Dar găseşte īn prealabil pe cineva care să ne garanteze această neutralitate, adică un mod īn care să fim siguri că Rusia nu ne invadează pentru a crea Moldova Mare şi că nici Ungaria Mare nu-şi reface frontierele pe linia Bazinului Carpatic. Īn prezent, Statele Unite ne garantează inviolabilitatea frontierelor, cu preţul apartenenţei la NATO.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
|
Bagherra | 492 | 122.668 |
|
Chestionar:
PSD
Partid de stanga...ce ii rezerva viitorul ? |
marinaru | 351 | 54.878 |
|
Clase sociale | LăutarulDinBeci | 7 | 3.148 |
|
Cum ma inscriu intr-un partid politic? | cocky12 | 47 | 25.750 |
|
Care sunt solutiile contra violentei stradale?
Violenta umana si canina. |
HareKrishna | 29 | 8.259 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS