sau Inregistrare

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

cele mai frumoase amintiri Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Rain 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 18-August 05

Scris 18 August 2005 - 04:47 PM

:tease: azi cum stateam eu asa la lucru, gandurile mi-au fugit la momente super faine petrecute mai demult.
cea care imi trece acum prin minte este de am facut de 1 mai, cand am mers la Orsova cu prietenii mei unde am fost la iarba verde, iar noaptea am dat o fuga pana la Herculane si ne-am balacit in "galdau" (bazinele cu apa calda) unde am stat pana la 5 dimineata. a fost super.

ce amintiri faine va trec prin minte acum?
0

#2 Utilizator offline   Cupidon 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 15-August 05

Scris 19 August 2005 - 12:47 PM

Cea mai frumoasa amintire este cand am fost invitat de ziua mea la Bucuresti pe platourile de filmare la Numai Iubirea si am vazut pe toti actori meii preferti a fost magnific.:tease:)
0

#3 Utilizator offline   MORRIGAN 

• psycho bitch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Validating
  • Inregistrat: 22-June 05

Scris 19 August 2005 - 03:18 PM

toate amintirile mele au o singura denumire:
ATLANTYcaRON
0

#4 Utilizator offline   giovi 

• Life`s Good ;)
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 03-May 05

Scris 20 August 2005 - 01:05 PM

una din cele mai frumoase amintiri ale mele...eram in piata sfatului, la 4 dimineata, cu cel mai bun prieten al meu ! era inca intuneric, felinarele aprinse.. era un vis de al meu care se indeplinise :Pe
0

#5 Utilizator offline   Andruta* 

• miss tache
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 19-August 05

Scris 28 September 2005 - 06:43 PM

Eram la mare in Costinesti,a inceput vijelia,m`am dus cu El sa mancam ceva la o terasa...nisipul ne intra in ochi,in farfurii....dar nu ne vedem decat unul pe altul!la un moment dat imi spune:vreau sa ne logodim acum....trecusem mai devreme pe langa un indicator care arata "manastirea Sf constantin si elena...2 km"....am mers pe un drum de tara,vantul batea cu putere si noi eram imbracati asa cum fusesem la plaja....dar nu ne pasa,il priveam in ochi si ma topeam dupa zambetul lui...am stiut ca nimik nu mai conta in afara clipei...am ajuns acolo si nu au vrut sa ne logodeasca,pentru k eram in postul Sf Marii,am aprins totusi cate o lumanare si am cumaparat 2 matanii,ne`am pus inelele pe deget,ne`am privit si nu am mai vazut nimik....este cea mai frumoasa amintire din viata mea!
0

#6 Utilizator offline   Fetisa 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 16-September 05

Scris 28 September 2005 - 07:30 PM

Mergeam in excursie la munte cu masina unchiului. Eu stateam pe bancheta din spate alaturi de bunica.
Ea imi tot vorbea si imi explica una alta, dar pentru ca purtam ochelari de soare nu si-a dat seama ca eu de fapt dormeam butuc (eram obosita - fusesem noaptea dinainte la discoteca). La un hop mai mare evident ca am sarit ca arsa si m-am dat de gol. ;) Ce a urmat, cred ca va imaginati: o portie sanatoasa de ras pe seama mea!
0

#7 Utilizator offline   user_1 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 25-September 05

Scris 29 September 2005 - 10:14 PM

cea mai frumoasa amintire este ziua in care l`am cunoscut pe EL. am fost chemata de catre o prietena la ea intr`o seara. mi`a zis k vor veni cativa prieteni de ai ei, printre care si el. la inceput nu prea m`a interesat de el, pt k era cu alta. in seara aceea a cantat la chitara impreuna cu colegul lui de trupa ;) (este intr`o formatie :rabbi: ), am dansat, am baut, ne`am distrat la maxim. in aceeasi seara a iesit scandal cu prietena lui de atunci si s`au despartit :wub: . a doua seara a venit iar la aceea fata, eram si eu pe acolo :giggle:" si ne`am combinat. pana sa ne combinam insa, ne`am jucat carti pe porunci, ne`am batut in joaca ;) si am ras de am lesinat cu el. in acest moment il iubesc enorm si ziua in care l`am cunoscut a fost si este cea mai frumoasa zi din viata mea :( .
0

#8 Utilizator offline   Shiva* 

• -= Bebitza =-
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Mirckuitori
  • Inregistrat: 10-September 05

Scris 30 September 2005 - 10:16 PM

Cea mai placuta amintirea a mea se leaga de mashinutza mea iubita ...
Eram la Bucuresti, iar tati ma suna de jos sa cobor sa`i descui usa blocului.Cobor, iar el imi da o cutie de bomboane Raffaelo , preferatele mele. insista sa o deschid, eu k nu , k nu mi`e pofta acum de bomboane , il tot intrebam ce cauta el la mine acasa... shi el insista sa deschid cutia sa mananc o bomboana , acolo jos, in fata blocului, imbracata in pijamale shi in papuci. o deschid. gasesc cheile ... incep sa tip... cred k m`au auzit shi aia din sectoru` 1... :tease: shi m`a lasat sa o caut prin parcare... dar eu am gasit`o imediat, golf 5, negru, jante de aliaj, full options, diesel, exact asa cum mi`o doream... m`am urcat la volan shi l`am plimbat pe tati toata ziua prin oras, chiar dak eram in pijamale shi la fiecare semafor, lumea privea f ciudat catre bluzita mea cu inimioare shi cupidon :sorry:
0

#9 Utilizator offline   Oboiteru 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 02-December 05

Scris 03 December 2005 - 10:28 PM

Vezi postareaandruta1985, la Sep 28 2005, 08:43 PM, a spus:

Eram la mare in Costinesti,a inceput vijelia,m`am dus cu El sa mancam ceva la o terasa...nisipul ne intra in ochi,in farfurii....dar nu ne vedem decat unul pe altul!la un moment dat imi spune:vreau sa ne logodim acum....trecusem mai devreme pe langa un indicator care arata "manastirea Sf constantin si elena...2 km"....am mers pe un drum de tara,vantul batea cu putere si noi eram imbracati asa cum fusesem la plaja....dar nu ne pasa,il priveam in ochi si ma topeam dupa zambetul lui...am stiut ca nimik nu mai conta in afara clipei...am ajuns acolo si nu au vrut sa ne logodeasca,pentru k eram in postul Sf Marii,am aprins totusi cate o lumanare si am cumaparat 2 matanii,ne`am pus inelele pe deget,ne`am privit si nu am mai vazut nimik....este cea mai frumoasa amintire din viata mea!

Te cred:) Cred ca ajunge atat!
0

#10 Utilizator offline   Oboiteru 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 02-December 05

Scris 03 December 2005 - 10:53 PM

Ce putina lume a raspuns pe acest topic....ciudat! Eu cred ca am multe...dar majoritatea sunt pana acum 3-4 ani....asa ar putea fi multe, din ultimii ani: cand am luat licenta cu nota mare, sau cand m-am angajat exact unde voiam eu...eu sunt fericita din multe nimicuri...dar cea mai frumoasa...e greu...inca nu m-am hotarat, revin alta data si va spun!
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Scaun pentru sex roportal  17 14.837
Topic inchis Firme de curatenie Iasi
opinii sugestii
jewashere  4 3.820
Topic inchis Discutii libere NASTYPRIMUL  7 2.165
Hot Topic (New) Mai este barbatul capul familiei,sau ne indreptam spre un nou matriarhat? Pruncul  43 10.905
Topic inchis Cati ani ai?
:) just for the record........
ellla  4 4.605