sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

psiholog debutant Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   nitmar 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 25-June 08

Scris 25 June 2008 - 01:34 PM

Am si eu o problema: cum se poate scapa de cuvantul debutant atunci cand ai ales sa devii psiholog?Sunt din Constanta,am terminat facultatea de psihologie, sunt la master anul 2,tot in specializarea psihologie (clinica)...cum se face primul pas de la teorie la practica atunci cand nu sunt posturi scoase la concurs,iar atunci cand sunt - se cere experienta, pe care tu nu o ai? Voluntariatul nu ar fi o obtiune pentru mine, am 30 de ani- sau cel putin nu pentru o perioada nedeterminata. Nu ma intereseaza foarte mult cat de mare sau mic e salariul ci dosr sa fie un contract de angajare pentru a intra in supervizare. Voi cum ati inceput? Cum iti poti cauta de lucru in acest domeniu, tinand cont ca nu exista rezidentiat,ca in cazul medicinei. Sa-ti lasi cv-ul pe la cabinetele psihologice in speranta unei angajari full sau parti time? Sa incepi cu practica la spital sau la protectia copilului, in speranta ca poate se va ivi ceva,candva?
0

#2 Utilizator offline   Sarah N.... 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 07-July 06

Scris 26 June 2008 - 10:00 AM

De ce nu intrebi profesorii de la facultate? Sau ai incercat deja si nu stiu nici ei ce sa-ti spuna?
0

#3 Utilizator offline   New Task 

• Daca te enervezi, iti imprumut "Ciocanul".
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 09-August 07

Scris 26 June 2008 - 10:16 AM

Vezi postareanitmar, la Jun 25 2008, 02:34 PM, a spus:

Am si eu o problema: cum se poate scapa de cuvantul debutant atunci cand ai ales sa devii psiholog?Sunt din Constanta,am terminat facultatea de psihologie, sunt la master anul 2,tot in specializarea psihologie (clinica)...cum se face primul pas de la teorie la practica atunci cand nu sunt posturi scoase la concurs,iar atunci cand sunt - se cere experienta, pe care tu nu o ai? Voluntariatul nu ar fi o obtiune pentru mine, am 30 de ani- sau cel putin nu pentru o perioada nedeterminata. Nu ma intereseaza foarte mult cat de mare sau mic e salariul ci dosr sa fie un contract de angajare pentru a intra in supervizare. Voi cum ati inceput? Cum iti poti cauta de lucru in acest domeniu, tinand cont ca nu exista rezidentiat,ca in cazul medicinei. Sa-ti lasi cv-ul pe la cabinetele psihologice in speranta unei angajari full sau parti time? Sa incepi cu practica la spital sau la protectia copilului, in speranta ca poate se va ivi ceva,candva?

poti incerca in domeniul invatamantului...
consiliere psihologica-pedagogica elevi..probleme de integrare in societate, ....etc.
sau asistent la facultatati...( particulare )
0

#4 Utilizator offline   nitmar 

• Boboc
  • Pip

Scris 26 June 2008 - 01:28 PM

nu ma gandisem la invatamant pentru ca nu am experienta deloc ; si nu am nici pregatire pe consiliere psihologica- fac masterul de psihologie judiciara si victimologie; nu,nici profesorii nu ne-au dat vreo solutie, nu ne-au aranjat nici macar orele de practica,tot noi trebuie sa batem pe la usi- daca stim pe la care. :doh:
0

#5 Utilizator offline   New Task 

• Daca te enervezi, iti imprumut "Ciocanul".
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 09-August 07

Scris 26 June 2008 - 01:32 PM

Vezi postareanitmar, la Jun 26 2008, 02:28 PM, a spus:

nu ma gandisem la invatamant pentru ca nu am experienta deloc ; si nu am nici pregatire pe consiliere psihologica- fac masterul de psihologie judiciara si victimologie; nu,nici profesorii nu ne-au dat vreo solutie, nu ne-au aranjat nici macar orele de practica,tot noi trebuie sa batem pe la usi- daca stim pe la care. :doh:

angajeaza-te in politie ( daca ai facut armata)..
de acolo te "ridici"..
0

#6 Utilizator offline   nitmar 

• Boboc
  • Pip

Scris 26 June 2008 - 02:41 PM

vise,pana la politie mai am mult malai de mancat. Experienta,relatii ...si altele pe specificul balcanic.
0

#7 Utilizator offline   Sarah N.... 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 07-July 06

Scris 26 June 2008 - 03:13 PM

Vezi postareanitmar, la Jun 25 2008, 02:34 PM, a spus:

Sa-ti lasi cv-ul pe la cabinetele psihologice in speranta unei angajari full sau parti time? Sa incepi cu practica la spital sau la protectia copilului, in speranta ca poate se va ivi ceva,candva?

Nu mi se par nici astea niste solutii rele, pe moment. Poti incerca. Lasa-ti cv-ul pe unde poti, ca nu se stie niciodata cand apare ceva.
Vezi ca ti-am trimis un mesaj personal cu o adresa de forum de psihologie unde mai poti incerca sa intrebi. Acolo-s persoane care poate stiu ceva mai multe.

Aceasta postare a fost editata de Sarah N....: 26 June 2008 - 03:15 PM

0

#8 Utilizator offline   Roxana@ Elena 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 03-November 07

Scris 26 June 2008 - 04:24 PM

ai putea sa lasi cv pe la cabinete particulare , pentru sunt iguri psihologii care au nevoie de asistentii, uite eu de ex merg la un psiholog care cauta de nu stiu cand un asistent da nu gaseste.....da pacat ca eu sunt din bv :doh: ,si prin scolii sa incerci mai ales ca acum sunt fff putini consilieri sau psihologii si chiar este nevoie tre sa te interesezi putin si sigur vei gasii o solutie, bafta
0

#9 Utilizator offline   nitmar 

• Boboc
  • Pip

Scris 27 June 2008 - 04:44 AM

Mii de multumiri pentru solutii,chiar nu stiam de unde sa incep.Chiar e aiurea ca dupa 5 ani de facultate sa te trezesti ca o iei tot de la zero. Voi incepe cu 2 saptamani de practica la spitalul de psihiatrie de la Palazu, iar daca si dupa asta mai imi arde de psihologie...direct cu cv-ul la scoli si cabinete particulare ma prezint.
0

#10 Utilizator offline   puiu.t 

• cel mai simpatic
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 28-June 06

Scris 27 June 2008 - 05:45 AM

bafta!
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) manipularea psihica,metoda sau agresiune?
sau...stim incotro mergem???
ars  63 7.239
Replici noi Ceva ce nu-mi pot explica Sicilia  17 911
Hot Topic (New) De ce facem copii?
Si pana la urma totusi... de ce?
no-mind no-thought  61 5.855
Replici noi Instinctul sexual - forme de manifestare Kebab toxic  1 1.953
Replici noi Gafa monumentala intr-un clip video cu pretentii medicale
Ilustrarea complexului Oedip nerezolvat
elandi  14 5.941