sau Inregistrare

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Prietenie sau dragoste Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   love2belove 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 21-June 08

Scris 24 June 2008 - 11:12 AM

cand iti dai seama ca esti indragostit? poti fii indragostit de prietenul tau ,de amicul\a ta???cum iti dai seama ca simti ceva pentru el\a? e o situatie mai grea,cnd iti dai seama ca simti ceva se poate sa pierzi aceea sansa :fool: si asta doar din cauza unei retineri........mai bn un ''de ce nu" decat o lacrima pe fata..... :P
0

#2 Utilizator offline   lupini 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 11-December 06

Scris 24 June 2008 - 11:16 AM

Vezi postarealove2belove, la Jun 24 2008, 12:12 PM, a spus:

cand iti dai seama ca esti indragostit?

Cānd eşti pasionat de partener, cānd nu mai poţi dormi noaptea gāndindu-te ... ce face, ce a spus īn ziua precedentă; cānd vrei să stai tot timpul īn preajma lui...să vorbiţi despre tot şi despre toate. Dar ăsta e doar īnceputul. Iubirea adevărată se vede doar prin fapte !
0

#3 Utilizator offline   Amarena 

• citeste-mi despre primavara
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 24 June 2008 - 11:23 AM

Vezi postarealove2belove, la Jun 24 2008, 11:12 AM, a spus:

cand iti dai seama ca esti indragostit? poti fii indragostit de prietenul tau ,de amicul\a ta???cum iti dai seama ca simti ceva pentru el\a? e o situatie mai grea,cnd iti dai seama ca simti ceva se poate sa pierzi aceea sansa :fool: si asta doar din cauza unei retineri........mai bn un ''de ce nu" decat o lacrima pe fata.....

lacrima aia tot o sa vina, mai devreme sau mai tarziu.
0

#4 Utilizator offline   Fluturel 

• Kwisatz Haderach
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 01-February 06

Scris 24 June 2008 - 11:31 AM

Vezi postareaAmarena, la Jun 24 2008, 12:23 PM, a spus:

lacrima aia tot o sa vina, mai devreme sau mai tarziu.

dont be so emo !!!
0

#5 Utilizator offline   Amarena 

• citeste-mi despre primavara
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 24 June 2008 - 11:37 AM

aw shut up!

unde mai pui ca subiectul s-a discutat si rasdiscutat.
0

#6 Utilizator offline   Sarah N.... 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 07-July 06

Scris 24 June 2008 - 03:30 PM

O relatie poate evolua in timp. De la prietenie la mai mult... De ce nu? Te simti atrasa fizic de cel pe care il consideri sau il considerai prieten? Analizeaza-ti putin sentimentele fata de el. Saruta-l. Si vezi ce se intampla... Daca constati ca nu te simti atrasa de el in felul asta, mai bine nu mai experimenta, ca prietenia dupa aceasta incercare va dispare.
0

#7 Utilizator offline   Allssyy 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 02-July 08

Scris 02 July 2008 - 05:51 PM

Buna.am o problema..sunt indragostita de un baiat..care anul acesta face 19 ani.a fost cu mine in liceu.am fost intai prietenei..apoi ne`am indragostit.eu am 16 ani iar parintii mei nu sunt de acord cu relatia noastra.cred k vrea si altceva de la mine..dar chiar nu e asa..si daca ar fi nu sunt dispusa sa fac nimic cu el.pur si simplu nu ma mai lasa sa ies din casa.ei cred k daca ma izoleaza de lume..e mai bine..ce sa fac?tin mult la el.si el la mine.primul lucru mi`a spus sa le zic parintilor de noi 2..pt ca el vrea o relatie serioasa.dar n`am facut`o.poate de teama..si acum..chiar nu mai stiu ce sa fac.ma puteti ajuta?va rog :airkiss:
0

#8 Utilizator offline   estella 

• cont dezactivat
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 30-July 06

Scris 02 July 2008 - 05:59 PM

Vezi postareaAllssyy, la Jul 2 2008, 11:51 AM, a spus:

Buna.am o problema..sunt indragostita de un baiat..care anul acesta face 19 ani.a fost cu mine in liceu.am fost intai prietenei..apoi ne`am indragostit.eu am 16 ani iar parintii mei nu sunt de acord cu relatia noastra.cred k vrea si altceva de la mine..dar chiar nu e asa..si daca ar fi nu sunt dispusa sa fac nimic cu el.pur si simplu nu ma mai lasa sa ies din casa.ei cred k daca ma izoleaza de lume..e mai bine..ce sa fac?tin mult la el.si el la mine.primul lucru mi`a spus sa le zic parintilor de noi 2..pt ca el vrea o relatie serioasa.dar n`am facut`o.poate de teama..si acum..chiar nu mai stiu ce sa fac.ma puteti ajuta?va rog :haha:

:cheer: la 16 ani lasa relatiile serioase...
pune mana pe carte si fa-ti o meserie iar cand o sa fi pe propriile picioare si nu o sa mai depinzi de parinti/cineva atunci sa te gandesti si la relatii serioase
ai rabdare
succes

Vezi postarealove2belove, la Jun 24 2008, 05:12 AM, a spus:

cand iti dai seama ca esti indragostit? poti fii indragostit de prietenul tau ,de amicul\a ta???cum iti dai seama ca simti ceva pentru el\a? e o situatie mai grea,cnd iti dai seama ca simti ceva se poate sa pierzi aceea sansa :doh: si asta doar din cauza unei retineri........mai bn un ''de ce nu" decat o lacrima pe fata..... :cry:

eu nu, aici e problema... in mintea mea (de gaina :crazy:) e foarte bine definit: ori e prieten si atat, ori e iubit ... nu le amestec niciodata
din pacate am numai de pierdut :airkiss: marea majoritate le cam amesteca iar eu tot singura raman :cry:
0

#9 Utilizator offline   Liviu. 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 26-January 06

Scris 02 July 2008 - 07:08 PM

Vezi postareaestella, la Jul 2 2008, 06:59 PM, a spus:

:cry: la 16 ani lasa relatiile serioase...
pune mana pe carte si fa-ti o meserie iar cand o sa fi pe propriile picioare si nu o sa mai depinzi de parinti/cineva atunci sa te gandesti si la relatii serioase
ai rabdare
succes

Nu toti suntem homo fascisto-corporatistus. Unii mai vor sa-si traiasca viata... fara sa se gandeasca tot timpul la ce va urma.

Vezi postareaestella, la Jul 2 2008, 06:59 PM, a spus:

eu nu, aici e problema... in mintea mea (de gaina :crazy: ) e foarte bine definit: ori e prieten si atat, ori e iubit ... nu le amestec niciodata
din pacate am numai de pierdut :airkiss: marea majoritate le cam amesteca iar eu tot singura raman :haha:

Si cat dai de obicei ca sa nu mai ramai singura?
0

#10 Utilizator offline   estella 

• cont dezactivat
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 30-July 06

Scris 02 July 2008 - 07:16 PM

Vezi postareaNesimtescu, la Jul 2 2008, 01:08 PM, a spus:

Nu toti suntem homo fascisto-corporatistus. Unii mai vor sa-si traiasca viata... fara sa se gandeasca tot timpul la ce va urma.

:crazy: ok atunci, sa ramana impreuna, sa se inmulteasca si sa fie fericiti pana la adanci batraneti :airkiss:

Vezi postareaNesimtescu, la Jul 2 2008, 01:08 PM, a spus:

Si cat dai de obicei ca sa nu mai ramai singura?

nu inteleg intrebarea ... ce sa dau? dau timp... atentie... nu ma astept sa primesc...

hm.... as zice ca esti ''after me'' dupa comentarii :haha:
0

Impartaseste acest subiect:

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Iubire sau orgoliu ZuzuSun  16 3.494