am auzit diverse povesti cum ca daca nu ical duc la "fetite" i se umfla "outele" si moare. sa fie oare adevarat?
Intrebare despre hamsteri
Scris 18 August 2005 - 06:18 AM
am auzit diverse povesti cum ca daca nu ical duc la "fetite" i se umfla "outele" si moare. sa fie oare adevarat?
Scris 30 August 2005 - 11:27 AM
Scris 30 August 2005 - 10:24 PM
Scris 31 August 2005 - 08:57 AM
Atunci spui ca pot sta linistita in ceea ce-la priveste, ca nici eu nu vreau sa-la duc la femela, cat despre mancat.....nici nu stiu unde incape atata in el...la-a vazut un medic veterinar, care mi-a spus sa-la un un pic la cura de slabire.
Scris 31 August 2005 - 11:07 AM
Si cum il lasi prin casa?...Nu roade pe acolo?...Al meu mi-a ros si bluze cand il tineam in brate...nu e prea intreg la minte...
Scris 31 August 2005 - 11:57 AM
De umblat, umbla ca turbatu toata noaptea, urca cu mine in pat, dar e un cumintel.
Vine la mine cand il stric.
Iar si mancare, cam am grija ce ii dau, i-am mai dat cate un pic de carne fiarta, dar ff putin, in rest legume si mancare speciala, cascaval, branzeturi, si adora inghetata,si nucile.
Scris 31 August 2005 - 08:59 PM
Aaaaa...si al tau are roata din aia dintr-o bucata sau cu spitele alea sau ce is separate? La a meu ii cam scapau piciorusele printre ele si ma gandesc ca poate de asta nu se mai da pe ea...dar nici aia dintr-o bucata nu-i place...Ce sa-i fac sa mai faca miscare?...Ca de lasat prin casa nu pot ca asta roade tot ce prinde...Daca il las cateva zile vad toata mobila cu cativa centimetri mai jos dupa aia...
Scris 01 September 2005 - 12:26 PM
Rotita lui e cu spite, si ce-i drept ii ies un pic piciorusele, dar fuge tare tare de zbarnaie toata roata. E un adevarat atlet
O modalitate de a-la une sa afaca miscare, daca nu il poti lasa afara este sa te joci macar jum ora pe zi cu el, dar sa nu-la lasi sa stea o clipa, vei vedea ca dupa o jum ora va incerca sa se ascunda, va fi foarte obosit. Repeta joaca asta cu el de vreo 2-3 ori pe zi si va mai slabi, si in tipul asta sa nu-i dai asa multa mancare, il hranesti cu legume, fara carne, salam, cascaval, seminte, etc. ii dai un pic un pic de mancare ce-i dai in mod obisnuit intr-o zi, iar in rest frunze. Al meu asa a slabit un pic.
PS: I-ai facut vreodata baie?
Scris 01 September 2005 - 05:54 PM
Baie?...Nu i-am facut baie!!! Trebuie? :De I-am schimbat talasul o data pe saptamana si nu miroase...
Scris 02 September 2005 - 07:58 AM
Sa vezi cum arata cand e ud
Aaaaaaaaaa, cand incercati sa-la invatati ceva, secretul sta in tonul vocii pe care-la, folosesti, adica trebuie sa vb cu el ca si cum ar fi un copilas. Eu mereu vb cu el :De
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Problema cu pisoii! | Roxana@ Elena | 2 | 1.251 |
|
Sunt foarte trista. Mia-m pierdut pisica | CORODOB | 14 | 8.686 |
|
|
AzulaFirePrincess | 3 | 1.846 |
|