sau Inregistrare

• 23 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Blestemul frumusetii... Fiecare plateste un pret... Evaluare topic: * * * - -

#21 Utilizator offline   alex_cadu 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 21-April 06

Scris 23 June 2008 - 12:22 AM

nu cred ca dorinta de a-ti afirma in fata cuiva calitatile sufeltesti este ipocrizie Hellena MD... este doar nevoia de a fi inteles si de iubi, atata tot. Asa am fi toti ipocriti doar pentru faptul ca dorim mai mult de la viata nu doar superficialitate si dezinteres.
0

#22 Utilizator offline   Alexeevna 

• Ronald McDonald
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 22-April 07

Scris 23 June 2008 - 12:23 AM

Eu sunt de acord cu Hellena MD.

Problema e la tine , la atitudinea ta si nu numai la cei din jurul tau.
Asa cum sunt atatea femei frumoase care au parte de dragoste si de ce mai cauti tu,asa poti fi si tu.Ele stiu ce atitudine sa ia,si cum sa se comporte,asta e diferenta.
0

#23 Utilizator offline   Malkia 

• Seherezada
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 15-August 07

Scris 23 June 2008 - 12:43 AM

Vezi postareaHellena MD, la Jun 23 2008, 12:16 AM, a spus:

Nu de asta eşti tu singură. M-am uitat prin posturile tale mai vechi si mi-am format o părere. La tine e vorba de standarde, tu vrei un bărbat care să te merite, un bărbat care să demonstreze că se ridică la īnălţimea pretenţiilor tale. Iar aşa ceva n-ai să găseşti niciodată, pentru că unul care īnţelege ce vrei tu, nu se va coborī pānă la a-ţi demonstra ţie că te merită.

Ai o părere foarte bună despre tine, dar bărbaţii siguri pe ei şi sănătoşi la minte nu au nevoie de astfel de prietene sau soţii. Tu eşti de vānzare, asta e adevărata problemă.

Daca incepi sa ma judeci dupa alte posturi, poti la fel de bine sa nu mai continui. Nu am postat ca sa primesc jigniri la adresa caracterului meu ingamfat, bla, bla, bla... Nu o sa-mi cer scuze fata de nimeni ca am standarde. Si tu ai standarde, in mod sigur, nu cred ca te-ai cupla cu un boschetar. Hai sa lasam judecatile preconcepute si parerile fara baza reala...

Cat despre parerea buna despre mine, nu vad de ce ar trebui sa fie altfel. Trebuie sa ma simt complexata ca sa fiu placuta? Fiecare femeie ar trebui sa fie sigura pe ea si nu e vina mea ca nu e asa in toate cazurile. Vorbesti exact despre categoria de barbati la care ma refeream, care ar considera ca li se stirbeste din barbatie daca stau langa o tipa pentru ca au anumite complexe pe care nu si le rezolva. Nici eu nu sunt perfecta, am defecte, dar ma accept asa cum sunt si asta ma face sa ma simt bine in pielea mea.

De fapt pe tine te deranjeaza ca spun la scena deschisa ca sunt frumoasa si inteligenta, ti se pare ca ma laud, nu? Astea sunt lucruri pe care le-au spus altii despre mine, nu eu, si nu are sens sa incerc sa ma complexez singura si sa spun ca nu sunt nici una nici alta dintr-o modestie prost inteleasa. Asta ar fi ipocrizie! Dupa cum am spus, eu sunt mandra de ce am realizat, nu de cum sunt. Nimeni nu alege cum se naste si asta nu se poate schimba.

Vezi postareaArtemis_Dida, la Jun 23 2008, 12:19 AM, a spus:

scuza-ma malkia. de obicei toti cei care se plang cauta un sfat. si tu vrei un sfat pentru a pune capat problemei dar nu recunosti (de altfel de ce esti curioasa de cum gandesc ceilalti fata de aceasta problema?)

Hmm...dupa cum vad esti dificila. ... nu-ti mai dau sfaturi

De ce sunt dificila? Ca argumentez prea mult? Ca te-am contrazis? De ce sa nu intelegi si alt punct de vedere? Ma intereseaza parerea societatii in general, nu doar in ccea ce ma priveste. Sa inteleg si eu cum si de ce. Nu ma intereseaza ca majoritatea deschid topicuri sa isi gaseasca rezolvarea la diverse probleme. Eu am un alt punct de vedere, nu se poate accepta?

Vezi postareaHellena MD, la Jun 23 2008, 12:20 AM, a spus:

Ba nu e logic deloc. Ţie ţi se pare normal să fie aşa. Şi foloseşti "logic" pe post de argument.

Faptele bune le faci pentru tine. Nu pentru a fi apreciate de alţii. După ce īnţelegi asta, s-ar putea să vezi că se mai schimbă unele lucruri. Dar dacă nu īnţelegi asta, ai să fii la fel de singură şi peste 20 de ani. Poate doar mai acră.

Ok, de acord cu tine.
Daca te deranjeaza cum sunt nu e nevoie nici sa citesti ce scriu, nici sa ma contrazici la nesfarsit cu posturi care bat apa in piua. Lumea e mare si avem loc toti, putem pleca cand nu ne place ceva. Cum ziceam, nu am deschis topicul sa fiu judecata, ci sa aflu o parere care nu e vis a vis de mine. Daca ai ceva cu mine, problema e a ta, nu a mea. Sunt si oameni care imi sunt prieteni pe forum, nu detii adevarul absolut despre mine. Daca ti se pare ca sunt infumurata, nu mai vorbi cu mine si gata.

Vezi postareadeliah, la Jun 23 2008, 12:23 AM, a spus:

Eu sunt de acord cu Hellena MD.

Problema e la tine , la atitudinea ta si nu numai la cei din jurul tau.
Asa cum sunt atatea femei frumoase care au parte de dragoste si de ce mai cauti tu,asa poti fi si tu.Ele stiu ce atitudine sa ia,si cum sa se comporte,asta e diferenta.

Nici tu nu esti mai in masura sa emiti judecati despre mine, pentru ca nu ma cunosti. Nu "pot fi si eu asa" pentru ca nu noi ne alegem situatiile din viata, ceea ce ni se intampla. Nu noi alegem cu cine ne intalnim si prin ce necazuri trecem, care poate ne tocesc si ne fac sa nu avem incredere in oameni...

Nu e diferenta asta, cu atitudinea, pentru ca tu nu stii ce atitudini si decizii iau eu. Nu poti sa iti dai cu parerea despre ceva ce nu stii, e de bun simt nu? Daca vrei sa ma cunosti mai bine, sunt deschisa la discutii. Daca dupa cateva luni sau cativa ani in care vorbim tot asta o sa crezi, nu o sa te mai contrazic si o sa fac cum zici tu. OK?
0

#24 Utilizator offline   alex_cadu 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 21-April 06

Scris 23 June 2008 - 12:44 AM

mai 'experimenteaza' cu prudenta, probabil ai invatat sa distingi semnele unui 'inceput de sfarsit', sau asteapta... nimeni nu a murit cand a venit vorba de a rabda putin pentru a ajunge undeva, sau ma rog... sa gasesti ceva.

Succes, si nu te mai gandi... asta face problema complicata, prea multe ganduri si stress de pomana. Nu esti tu devina atata timp cat respecti legea lui ohm !

Aceasta postare a fost editata de Acamandur: 23 June 2008 - 12:45 AM

0

#25 Utilizator offline   Alexeevna 

• Ronald McDonald
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 23 June 2008 - 12:50 AM

Vezi postareaMalkia, la Jun 23 2008, 01:43 AM, a spus:

Nu e diferenta asta, cu atitudinea, pentru ca tu nu stii ce atitudini si decizii iau eu. Nu poti sa iti dai cu parerea despre ceva ce nu stii, e de bun simt nu? Daca vrei sa ma cunosti mai bine, sunt deschisa la discutii. Daca dupa cateva luni sau cativa ani in care vorbim tot asta o sa crezi, nu o sa te mai contrazic si o sa fac cum zici tu. OK?

Atunci alte femei frumoase cum pot sa aiba ceea ce tu nu ai ? :yes: Ele stiu cum sa aiba,asta e diferenta,nu trebuie sa te cunosc ca sa trag concluzia asta ,din moment ce tu te plangi ca nu gasesti ce vrei,ca lumea e nu stiu cum,ca tu esti nu stiu cum si ei nu vad,etc.Mai uita-te-n jur...mai inspira-te de altele, etc :rot:
Nu te judeca nimeni,dar daca ai deschis un asemenea topic,trebuie sa te astepti la mai multe pareri,nu o sa vina toti sa spuna "vai saracuta fata cum e ea si frumoasa si desteapta si nimeni n-o iubeste :beee: ".
Eu iti doresc numai bine,dar ca sa-ti rezolvi asa zisa problema ,trebuie s-o constientizezi in totalitate.Iar daca asa reactionezi tu cand cineva nu e de acord cu tine,si e sincer,tocmai ti-ai mai depistat inca una.

Aceasta postare a fost editata de deliah: 23 June 2008 - 12:52 AM

0

#26 Utilizator offline   Malkia 

• Seherezada
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 23 June 2008 - 01:07 AM

Vezi postareaAcamandur, la Jun 23 2008, 12:44 AM, a spus:

probabil ai invatat sa distingi semnele unui 'inceput de sfarsit'

Asa e, am invatat in timp sa recunosc anumite tipuri de oameni dupa cum actioneaza/reactioneaza. Si timpul nu face decat sa imi confirme toate astea. Drept care nu mai continui relatia, pentru ca ce sens are sa ma bag singura in gura leului?

Vezi postareadeliah, la Jun 23 2008, 12:50 AM, a spus:

Atunci alte femei frumoase cum pot sa aiba ceea ce tu nu ai ? :P Ele stiu cum sa aiba,asta e diferenta,nu trebuie sa te cunosc ca sa trag concluzia asta ,din moment ce tu te plangi ca nu gasesti ce vrei,ca lumea e nu stiu cum,ca tu esti nu stiu cum si ei nu vad,etc.Mai uita-te-n jur...mai inspira-te de altele, etc :beee:
Nu te judeca nimeni,dar daca ai deschis un asemenea topic,trebuie sa te astepti la mai multe pareri,nu o sa vina toti sa spuna "vai saracuta fata cum e ea si frumoasa si desteapta si nimeni n-o iubeste :yes: ".
Eu iti doresc numai bine,dar ca sa-ti rezolvi asa zisa problema ,trebuie s-o constientizezi in totalitate.Iar daca asa reactionezi tu cand cineva nu e de acord cu tine,si e sincer,tocmai ti-ai mai depistat inca una.

Pai da nici nu vreau compasiune. E o mica diferenta. Eu vreau sa se vorbeasca despre asta, fara referire la persoana mea. E chiar asa de greu de priceput? Asa de incredibil? Mai stiu persoane in situatia asta, si Acamandur a spus ca stie cel putin una. Daca sunt mai putine in general decat marea masa, asta nu inseamna ca toate au probleme la mansarda sau dificultati de adaptare in societate? :rot:

Nu m-am suparat ca m-ai contrazis, ci ca m-ai contrazis fara baze reale. Nu stii cum sunt in situatiile respective, asa ca de ce sa vorbesti despre ceea ce nu stii? Nu ai vorbit niciodata cu mine pe privat si nu poti sa zici ca ma cunosti. Nu cat sa fii in stare sa formulezi o parere despre mine. Eu am postat fara sa cer nimic de la nimeni. Fiecare sa spuna ce vrea despre subiect, nu despre mine. E asa de greu? :o:

Nu am probleme cand cineva ma contrazice, dar eu nu judec oamenii atat de usor. Asta nu e problema mea. :doh:

Aceasta postare a fost editata de Malkia: 23 June 2008 - 01:09 AM

0

#27 Utilizator offline   Alexeevna 

• Ronald McDonald
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 23 June 2008 - 01:16 AM

Chiar nu cred ca te-am judecat.Ce am spus ,se potriveste mai multor femei care gandesc cum ai aratat tu in postarile de pe acest topic.

Citeaza

Eu vreau sa se vorbeasca despre asta, fara referire la persoana mea.

:beee: Ia uita-te ce ai raspuns putin mai sus in aceeasi postare unui alt user(si nu numai) , si o sa vezi cum demonstrezi tu ca vrei sa se vorbeasca fara sa se faca referire la persoana ta.

Uite ce zic eu: sa pui o poza cu vedere la "bunatati"(sau macar cu picioarele ,sa fie domnii multumiti) ,sa faci un IQ Test cu noi aici de fata,si dup-aia mai vorbim :rot:

Iti doresc multe succesuri! :yes:

Aceasta postare a fost editata de deliah: 23 June 2008 - 01:19 AM

0

#28 Utilizator offline   Malkia 

• Seherezada
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 23 June 2008 - 01:39 AM

Vezi postareadeliah, la Jun 23 2008, 02:16 AM, a spus:

Chiar nu cred ca te-am judecat.Ce am spus ,se potriveste mai multor femei care gandesc cum ai aratat tu in postarile de pe acest topic.

:doh: Ia uita-te ce ai raspuns putin mai sus in aceeasi postare unui alt user(si nu numai) , si o sa vezi cum demonstrezi tu ca vrei sa se vorbeasca fara sa se faca referire la persoana ta.

Uite ce zic eu: sa pui o poza cu vedere la "bunatati"(sau macar cu picioarele ,sa fie domnii multumiti) ,sa faci un IQ Test cu noi aici de fata,si dup-aia mai vorbim :rot:
Iti doresc multe succesuri! :doh:

Nu o intoarce ca la Ploiesti. Daca era valabil mai multor femei, postai la modul general... :P

Daca nu aveai anumite complexe legate de propria persoana, nu avea de ce sa te deranjeze ceea ce am spus. Exemplu de rautate tipic feminina... Stai calma, nu mi-am facut niciodata poze cu picioare sau cu alte parti ale corpului si nici nu o sa-mi fac vreodata. Nici poze ca pe hi5 in diverse pozitii care invita la diverse lucruri. :beee:

Lasa malitiozitatile, nu te prind bine... :yes: Chestia cu IQ Test stii bine ca e de fite, nu trebuie sa fii ca Einstein ca sa te duca tartacuta. Era un citat, "Exista o infinitate de moduri in care poti demonstra ca esti prost. Nu poti sa le eviti pe toate." Deci nici in posturi. Daca te interesez atat de mult, fa un sondaj de opinie si afla cati cred ca sunt proasta... :o:

Ca sa fiu clara, e ultimul post in care ma justific in vreun fel fata de cineva. Nu postez ca sa ma lamentez ca "Niiimeeeeni nu ma iubeeesteeee!!!" sau sa ma lamentez. Am prezentat o situatie, cu aluzie la propria persoana pentru ca si mie mi se intampla. Fiecare poate sa scrie ce crede despre asta. E asa de greu sa se poarte o discutie civilizata, fara atacuri la persoana? Deliah, observa te rog ca toti ceilalti forumisti mi-au pus intrebari pertinente inainte sa emita opinii... Orice mai ataci e offtopiceala. Am zis! :doh:

Aceasta postare a fost editata de Malkia: 23 June 2008 - 01:40 AM

0

#29 Utilizator offline   myhaela81 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 04-April 08

Scris 23 June 2008 - 01:47 AM

daca vrei poti sa fi prietena mea :rot: ...nu ma intereseaza cat esti de frumoasa.iar daca esti inteligenta atunci inseamna ca voi mai invata si de la tine:P
si acum partea cu singuratatea...nu inteleg de ce nu iti alegi tu barbatii,nu sa vina ei la tine,nu sa te aleaga ei.
frumusetea e un avantaj,acum depinde cum il folosesti si cat.:beee:
0

#30 Utilizator offline   Hellena MD 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 15-March 08

Scris 23 June 2008 - 01:51 AM

Vezi postareaAcamandur, la Jun 23 2008, 01:22 AM, a spus:

nu cred ca dorinta de a-ti afirma in fata cuiva calitatile sufeltesti este ipocrizie Hellena MD... este doar nevoia de a fi inteles si de iubi, atata tot. Asa am fi toti ipocriti doar pentru faptul ca dorim mai mult de la viata nu doar superficialitate si dezinteres.

O să te contrazic. A spune "uite ce inimă bună am eu" nu diferă cu nimic de a spune "uite ce sāni mari am eu" sau "uite ce picioare lungi am eu". E un mod de a te considera un premiu: "uite ce primeşti, dacă meriţi". Iar bărbaţii serioşi preferă să renunţe la o pereche de sāni mari sau la o pereche de picioare lungi, decāt să se aleagă cu un premiu nedorit.

Īn momentul cānd vrei să vadă toată lumea ce inimă bună ai, īnseamnă că ai ales īn mod deliberat "să ai inima bună". Deci fiind o alegere cu un scop precis, nu se poate conta pe faptul că aşa te porţi tu de fiecare dată. Te vei purta aşa cum ţi-o vor dicta interesele de la momentul respectiv. Inima bună autentică e altceva.

Vezi postareamyhaela81, la Jun 23 2008, 02:47 AM, a spus:

si acum partea cu singuratatea...nu inteleg de ce nu iti alegi tu barbatii,nu sa vina ei la tine,nu sa te aleaga ei.

Nu prea e de unde alege, cei pe care ar dori ea să-i aleagă, nu vin la ea să-i facă nici o ofertă. :rot:
Iar cei care vin, nu merită băgaţi īn seamă. Astfel de situaţii sunt reale, nu le-a inventat Malkia special pentru acest topic.

Aceasta postare a fost editata de Hellena MD: 23 June 2008 - 01:54 AM

0

Impartaseste acest subiect:

• 23 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Atasamente Cum stim ca ne-am indragostit?
Oare cind stim ca ne-am indragostit?
Sarah N....  75 10.118
Hot Topic (New) V-ati inselat vreodata partenera/ul? cocky12  131 11.870
Replici noi Atractie puternica dar pasiuni diferite ActorGrabit  16 3.014
Hot Topic (New) Atasamente Barbati ! Cum reactionati ? Strut  123 5.147
Hot Topic (New) Ce calitati l-au deosebit pe cel/cea care a fost cea mai mare iubire a voastra?
Vreau grataru' !!!!!!!!!!
Sicilia  100 2.740