sau Inregistrare

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Romani in UK Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Demiurgul 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 15-May 06

Scris 22 June 2008 - 06:19 PM

STIU CA SUNTETI O MULTIME ..Care sunteti ..
0

#2 Utilizator offline   Anca/Maria 

• cold as ice
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 29-June 06

Scris 22 June 2008 - 06:36 PM

prezent :rot:
0

#3 Utilizator offline   Marlboro 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 06-February 06

Scris 22 June 2008 - 08:17 PM

Vezi postareaAnca/Maria, la Jun 22 2008, 06:36 PM, a spus:

prezent :rot:

:beee:
deja acolo ???

:yes:
0

#4 Utilizator offline   Naeema 

• Urzica
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 07-May 08

Scris 28 June 2008 - 11:38 PM

Mai degraba nu mai faceti gogomanii.

Imagine amplasata

http://www.easteurop...ns%20fagins.htm

" Before the eastern European country joined the EU, its nationals were associated with 146 crimes over six months in Britain. A year after it joined – over a second six-month period – that figure leapt to 922, a 530 per cent rise.
Well, that's hardly a surprise, is it? Considering that up to 20,000 Romanians and Bulgarians were given permission to apply for work here last year, the crime rate was always going to go up. Rather more applicable figures to this case are provided by the Guardian:
Allen said that between April and December 2006, 12 Romanian nationals were arrested for theft. A year later that number was 214."

The Sun: "Romanians threat UK's security"

UK tabloid The Sun spearheads a press campaign against the Romanian immigrants in England, launching a new media bomb in its Tuesday edition: “Romanians are responsible for 80% of the ATM thefts”.
- ATM theft: 80-85% of all crimes are believed to be the work of organized crime networks formed by Romanian immigrants. The total amount stolen in 005 - 65.8 millions pounds sterling;
- street violence: aggressive behavior of beggars and pickpockets;
- human trafficking: mainly in the area of prostitution;
- financial frauds: smuggled cigarettes and tax evasion increase.

http://romaniannewsy.blogspot.com/2006/11/...s-security.html
0

#5 Utilizator offline   Anca/Maria 

• cold as ice
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 29 June 2008 - 02:21 AM

ai citat un ziar de scandal si unul care a recunoscut ca sustine o campanie anti - romani. Multumesc, prefer sa nu cred statisticile lor, mai ales ca am un serviciu care ma plaseaza in mijlocul evenimentelor de gen. Adica a infractiunilor. :roll:
0

#6 Utilizator offline   Naeema 

• Urzica
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 29 June 2008 - 02:25 AM

Vezi postareaAnca/Maria, la Jun 28 2008, 08:21 PM, a spus:

ai citat un ziar de scandal si unul care a recunoscut ca sustine o campanie anti - romani. Multumesc, prefer sa nu cred statisticile lor, mai ales ca am un serviciu care ma plaseaza in mijlocul evenimentelor de gen. Adica a infractiunilor. :roll:

Posibil dar din pacate oamenii citesc aceste ziare si articole chiar daca ele nu sunt cinstite si isi fac opinii despre romani. Iar unora care oricum nu prea suporta ei strainii in tara lor,le e deajuns asemenea publicatii ca sa puna si mai multe paie pe foc.

Aceasta postare a fost editata de Naeema: 29 June 2008 - 02:25 AM

0

#7 Utilizator offline   Anca/Maria 

• cold as ice
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 29 June 2008 - 02:31 AM

Vezi postareaNaeema, la Jun 29 2008, 01:25 AM, a spus:

Posibil dar din pacate oamenii citesc aceste ziare si articole chiar daca ele nu sunt cinstite si isi fac opinii despre romani. Iar unora care oricum nu prea suporta ei strainii in tara lor,le e deajuns asemenea publicatii ca sa puna si mai multe paie pe foc.

sa fiu sincera, nu am intalnit englezi cu idei preconcepute despre romani. Cat timp iti vezi de treaba, nu are nimeni nimic cu tine si esti tratat cu respect. Eu, personal, mi'am facut repede prieteni englezi, la fel si colegii mei romani. Ca exista oameni care iau in serios asemenea articole, nu neg, insa sunt f putini din cate am observat eu.
0

#8 Utilizator offline   Naeema 

• Urzica
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 29 June 2008 - 05:10 AM

Vezi postareaAnca/Maria, la Jun 28 2008, 08:31 PM, a spus:

Ca exista oameni care iau in serios asemenea articole, nu neg, insa sunt f putini din cate am observat eu.

Sa dea Domnul sa fie asa peste tot. Din pacate nu prea am impresia asta aici unde traiesc eu.Cel putin din partea bastinasilor nu a emigrantilor,impresiile sunt cam subrede. Am fost martora la o scena extrem de umilitoare la aeroportul din Toronto,cind m-am intors din concediu din Europa. Erau si cativa romani pe avion,care locuiau aici dar calatoreau cu pasaport romanesc.Vreau sa spun ca tratamentul lor a fost cit se poate de umilitor. L-am auzit pe ofiterul de la desfacerea bagajelor spunindu-i unui baiat in gura mare " stii ca de cind au ajuns "the romanians" prin UK li s-a ridicat rata crimei la aia?"..."sper ca aici va veti vedea de treaba and stay out of shit"...."no more credit card stealing". Toata lumea se holba la ei si chicotea.Mi-a cazut mie fata...ce mai....de rusinea lor.

Aceasta postare a fost editata de Naeema: 29 June 2008 - 05:16 AM

0

#9 Utilizator offline   Anca/Maria 

• cold as ice
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 29 June 2008 - 10:08 AM

Vezi postareaNaeema, la Jun 29 2008, 04:10 AM, a spus:

Sa dea Domnul sa fie asa peste tot. Din pacate nu prea am impresia asta aici unde traiesc eu.Cel putin din partea bastinasilor nu a emigrantilor,impresiile sunt cam subrede. Am fost martora la o scena extrem de umilitoare la aeroportul din Toronto,cind m-am intors din concediu din Europa. Erau si cativa romani pe avion,care locuiau aici dar calatoreau cu pasaport romanesc.Vreau sa spun ca tratamentul lor a fost cit se poate de umilitor. L-am auzit pe ofiterul de la desfacerea bagajelor spunindu-i unui baiat in gura mare " stii ca de cind au ajuns "the romanians" prin UK li s-a ridicat rata crimei la aia?"..."sper ca aici va veti vedea de treaba and stay out of shit"...."no more credit card stealing". Toata lumea se holba la ei si chicotea.Mi-a cazut mie fata...ce mai....de rusinea lor.

prosti sunt cei care nu au ripostat la asemenea vorbe.
0

#10 Utilizator offline   Marlboro 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 06-February 06

Scris 29 June 2008 - 10:10 AM

simpatic.

ce bine îmi pare ca e asa.
0