sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Problema RPG Maker VX Poate nu chiar o " problema ", dar ceva in genul >_> Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Pickle-chan 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 22-June 08

Scris 22 June 2008 - 10:36 AM

Bun, de catva timp am facut rost de RPG Maker VX dupa Torrente, versiunea full. Am facut un joc cu vreo 17 maps, nu am avut probleme in timpul testarii si nici dupa developare.
Si dupa ce am terminat, am zis sa adaug si eu imagini and stuff :3 .
Am dat pe Resource Manager si am importat o poza la Resource Manager > System ( fiindca voiam sa schimb acel tileset de la inceput, cu casutele alea XDD )
Bun, dupa ce am uploadat imagini, am mers la Database > System . Eee si am fost surprins sa vad ca in System poti schimba doar sounds, nu si images sau ceva in genul.
Asa ca am tot cautat pret de cateva ore si nimic .. @_@ NU am gasit nicio optiune pt. a schimba imaginea de Game Over sau Tileset, nuttin ' .___. .
Rugamintea mea este : Imi poate spune si mie cineva cum pot schimba Tileset-ul si imaginea de Game Over in VX ?
Thankies :rot:

( PS : Imi cer scuze daca nu am pus topic-ul in sectiunea ne adecvata, chiar nu imi venea nicio alta idee pe moment ^^" Daca e vreo problema rog un admin sau mod sa il mute :3 )

Aceasta postare a fost editata de Pickle-chan: 22 June 2008 - 10:37 AM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi software care arata data predator  9 6.676
Replici noi Help me ! s3aNPaul  2 4.989
Replici noi Pentru arhivare
Un program de arhivare a unui film...
coorviic  14 9.713
Replici noi Creeaza icon [-]Nygma  1 1.370
Replici noi are cineva codul de activare la zoom (anti crash)?
sincer e bunicel programul dar nu face banii
hackerprof  3 4.060