Eu zic ca asta e chiar trist
Scris 21 June 2008 - 01:28 AM
Sunt sfatuiti sa isi tina geanta in fata, si nu la spate, astfel fiind asigurati ca nu vor fi identificati ca turisti, deoarece si romanii aplica acelasi “metode”. Frazele cuprind reguli de protectie precum ”tinerea gentilor cu fermoarul tras" sau faptul ca "taierea gentii este un risc asa ca trebuie tinuta la vedere”.
Chiar e trist...Avem o problema, nu suntem in stare sa o rezolvam si ne mai facem si de ras in stil mare...
Pe bune, este o problema serioasa, si nimeni nu o ia in seama decat cand o pateste...cunosc cateva cazuri de furt sau de tentativa...Martorii nu iau atitudine, victimele nu se duc la politie...
Cati dintre voi au fost buzunariti?
Scris 21 June 2008 - 02:11 AM
..sau crezi ca la Paris ,Roma, sau New York nu te fura nimeni..
Scris 21 June 2008 - 11:51 AM
Aceasta postare a fost editata de Amarena: 21 June 2008 - 11:57 AM
Scris 21 June 2008 - 12:52 PM
Un strain de care stiu eu a ramas fara portofelul cu bani, ca-l tinea in buzunarul din spate al pantalonilor, desi fusese avertizat...
O alta persoana a ramas fara mobil, il tinea in buzunar, iar hotii i l-au luat si i-au pus in loc o batista, si a observat asta cand a vrut sa-si foloseasca mobilul... hotii, dusi au fost...
Scris 21 June 2008 - 02:13 PM
Mie personal, mi-a placut lectura. Are umor si contine niste adevaruri..........dureroase. Da, oi fi "mandra ca sunt romanca" dar ..........se putea si mai bine.
La mare acum 2 ani mi s-a furat mobilul.........Anul trecut, intr-o dimineata inca intunecoasa printre blocuri, un tip a sarit din boscheti sa imi ia geanta de pe umar........L-am pocnit.....a disparut rapid . Dar ma gandesc ca o fetita de 12 ani cu cercei de aur in urechi si telefon agatat la gat nu ar fi fost la fel de "agresiva"
Scris 25 June 2008 - 10:39 AM
In zona din jurul blocului vin copiii de tigani si le fura din mana la batrane geanta, portofelul... unei doamne i-au smuls lantul de aur de la gat... astfel de cazuri sunt periculoase, pot sa te si sugrume...
Aceasta postare a fost editata de Sarah N....: 25 June 2008 - 10:40 AM
Scris 01 July 2008 - 12:14 PM
Scris 04 July 2008 - 08:41 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Cum sa lupt cu tristetea care ma macina?
probleme-n cuplu |
ciobanu corina | 10 | 4.103 |
|
Cum ati reactiona ? | TheDiamondGreen | 18 | 3.123 |
|
Experiente neplacute din viata unui barbat
Povestea mea despre iubire si prieteni, sper sa nu va plictisesc. |
d3cod3r | 5 | 1.598 |
|
singur/a de Valentine! | nastea | 54 | 14.893 |
|
copii disparuti