sa conjugam "a insela"
Scris 17 August 2005 - 12:03 AM
Scris 17 August 2005 - 09:37 AM
Intr-o zi am intalnit un tip pe care la-am simtit ca fiind ACELA! A fost dragoste la prima vedere. Mai tarziu am aflat ca si la el fusese dragoste la prima vedere, cu ceva timp inainte sa il vad eu in statia de tramvai unde imi daduse intalnire (prin telefon) ca sa mergem la un teatru.
Am fost prieteni cativa ani, acum suntem casatoriti. Mi-a spus o data ca la un moment dat voi avea macar curiozitatea sa fac sex cu altcineva. Poate ca da, dar nu sa-a intamplat.
Scris 17 August 2005 - 09:59 AM
Scris 17 August 2005 - 12:45 PM
Tu inseli
El/ea insala... :
Nu as suporta sa aflu ca am fost/sunt inselata.Relatia sa-ar termina imediat. Nu mi-am inselat partenerul pana acum :"ce tie nu-ti place, altuia nu-i face". Cred ca exista un sentiment de vinovatie la cei care o fac (daca au putina constiinta). Sunt inca tanara, deci orice se poate intampla de acum inainte...ca vreau, ca nu vreau!Nu suntem niciodata feriti de tradare.
Scris 17 August 2005 - 02:14 PM
Eu te insel
Tu ma inseli
El / ea ne insala :
Si acum vorbind serios nu am inselat pe nimeni , cu toate ca am fost inselata...
Scris 18 August 2005 - 02:42 AM
Scris 19 August 2005 - 10:19 PM
Maria..ceea ce ti sa intamplat tie tine de ideal.nu multi se pot lauda cu asemenea poveste.cred ca meriti,sau mai bine zis meritati,toata admiratia.
Concluzia pe care o trag,,e ca doar fetele au curaj aici pe forum,sa vorbeasca depre subiect..si nici ele nu-sa prea multe.de ce oameni buni?va e frica ca "el" sau "ea" poate citi ce scrieti aici?
Scris 20 August 2005 - 10:24 AM
"Nu lasa branza din mana pentru ciaora de pe gard."
Scris 20 August 2005 - 11:25 AM
m-a inselat
ne inselam
cam asta e conjugarea verbului "a insela"
recunosc ca am inselat,insa am facut cu dorinta de a cunoste noi persoane,de a incerca sa ma debarasez ed dragostea ce o aveam pentru persoana cu care eram.
am fost inselata...sunt foarte sigura de asta,si m-am simtit foarte jignita,m-am simtit un nimeni
Scris 20 August 2005 - 11:33 AM
m-a inselat
ma inseala
il insel
ne iubim si ne vom iubi
dar probabil ca ne vom mai insela reciproc la un moment dat, cand va interveni plictiseala, pentru a mentine suspansul si jocul in cuplu...Apoi vom reveni la linistea noastra.
Iar cei care nu au inselat cu fapta sigur au inselat cu gandul...sau inca nu au avut ce insela...terte motive...
Un fost iubit imi spunea ca nu am cum sa-la insel caci ce simt pentru el , o persoana distincta si unica(suntem unici prin noi insine) nu pot simti sau actiona cu altul (alta persoana unica si distincta..am fost de acord cu el.
Sotul meu m-a inselat cand am fost insarcinata.Mi-a povestit apoi si m-am amuzat.Pentru simplul motiv ca n-a reusit sa-o faca cu respectiva ...totusi am simtit ca pentru el perioada mea de sarcina nu prezinta ...respect. M-am simtit umilita dar nu inselata.
Am inselat cand casatoria mea ma plictisea. Nu m-am simtit vinovata pentru ca am incercat sa obtin acelasi lucru in casatorie si pentru ca sotul meu nu sa-a straduit sa-mi asculte dorintele ... am plecat sa gasesc ce voiam in alta parte.
M-am simtit inselata cand cineva imi promitea prin gesturi si fapte iubire...dar a negat asta cand am vrut sa spunem lucrurilor pe nume.Probabil e si vina mea undeva ascunsa in atitudine.
sa-auzim numai de bine reciproc
Aceasta postare a fost editata de ellla: 20 August 2005 - 11:46 AM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Cica-ca se poate!
7 etape ale placerii |
bydy | 16 | 6.516 |
|
dragoste imposibila?