Triburile de credinciosi In fata dezastrului
Scris 20 June 2008 - 05:33 PM
Scris 25 June 2008 - 08:50 PM
Scris 27 June 2008 - 08:33 AM
Mirada-Dicovici, la Jun 20 2008, 06:33 PM, a spus:
rationament: o racheta nucleara nu stiu sa fac, dar rugaciuni stiu cateva
raspuns la intrebare: fiecare va face ce stie!
Scris 28 June 2008 - 03:01 PM
Ne vom ruga la o divinitate supremă să ne scape de apocalipsă sau vom acţiona noi, în măsura posibilităţilor reale de apărare împotriva unui eventual dezastru?
Apoi aş răspunde: având în vedere numărul credincioşilor declaraţi de pe Terra, să sperăm că rugăciunile programate simultan, rostite cu voce tare, se vor cumula şi armoniza pe o frecvenţă distructivă pentru sărmanul asteroid.
Scris 28 June 2008 - 03:13 PM
Daca a fost posibil un WTC cu toata tehnica mileniului 3 nu cred ca cineva se poate baza exclusiv pe asta.
Scris 28 June 2008 - 03:28 PM
Fr0z3nasic3, la Jun 28 2008, 03:01 PM, a spus:
De fapt divinitatea suprema ii invata pe oameni prin legile spirituale continute in Biblie si altele sa actioneze chiar ei prin modelarea propriei fiinte. Dar in general oamenilor le lipseste credinta "cu care sa mute muntii din loc", credinta ca Dumnezeu ii poate ajuta sa se transforme in ceva mai bun care sa se poata apara singur de "un eventual dezastru" si implicit de situatia dezastruasa in care a ajuns lumea.
Gelupanda, la Jun 28 2008, 03:13 PM, a spus:
Rugaciunea este primul pas in cunoasterea divinitatii. Raspunsul de cele mai multe ori e subtil. Uneori lucrurile se schimba (iau o alta intorsatura) ca prin minune, alteori se intampla lucruri care ne dau posibilitatea sa actiom noi, iar in unele cazuri... nu se schimba nimic: ori din lipsa credintei (ne-am rugat din gura peretilor si nu din suflet), ori anumite lucruri pe care noi le vedem rele chiar trebuie sa se intample (lucruri de care ne dam seama mai tarziu, iar altele depasesc puterea noastra de intelegere)
Gelupanda, la Jun 28 2008, 03:13 PM, a spus:
WTC a fost o farsa. Dar partea interesanta este ca prin forte oculte ei stiau cu mult timp in urma cum aveau sa evolueze lucrurile (Ref bancnota de 20$ care indoita dezvaluie imaginea turnurilor cu lovitura exact unde a fost aplicata si fumul exact cum rezulta din materialele filmate, imagine tiparita cu mult timp inaintea evenimentelor - asta e doar un exemplu, dar legaturile oculte care demonstreaza lupta "din afara timpului" sunt multe). Adevarata lupta este la nivelul unor forte care depasesc capacitatea de cunoastere si intelegere a "cetatenilor".
Aceasta postare a fost editata de Pippo: 28 June 2008 - 03:35 PM
Scris 28 June 2008 - 03:48 PM
Gelupanda, la Jun 28 2008, 04:13 PM, a spus:
Din punctul meu de vedere, timpul irosit cu rugăciunea de către cei direct implicaţi în programul de salvare ar trebui folosit pentru reverificarea tuturor calculelor şi sistemelor rachetei sau pentru dezvoltarea unui plan de rezervă. Să se roage cei care simt că rugăciunea ar avea vreun efect.
Chiar dacă ar exista o divinitate şi chiar dacă ne-ar răspunde şi ne-ar scăpa de pericol, acest lucru n-ar face decât să ne menţină la nivelul actual de ignoranţă. E ca şi când i-ai face tema la matematică copilului în loc să-l stimulezi să se descurce singur. Iar când se va confrunta cu o problemă ce va face? Se va agăţa din nou de fusta/pantalonul părintelui ...
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Clisee
-- sa ne batem in clisee -- |
dAImon | 79 | 14.282 |
|
adevaratul islamism
fatza adevarata a islamismului |
mlg | 0 | 3.029 |
|
Indemnuri ritualice la sinucidere! | tudorel666 | 3 | 3.255 |
|
|
Ravl | 81 | 15.776 |
|
Inchinarea catre Fiara ! Abuz mental si psihic !
Fanatism crestin din SUA (video) |
Schimbarea Perceptiei | 180 | 21.040 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis