Orientare sexuala
Scris 19 June 2008 - 04:01 PM
Orientarea dumneavoastra sexuala
, mai ales aici in virtual, unde esti oarecum potrejat sau nu.
Scris 19 June 2008 - 05:22 PM
Nu zau...chiar toti?!
Eu am vazut ca cel putin la nivel declarativ,majoritatea forumistilor nu sunt homofobi...
Sigur,asta e la nivel declarativ...dar nu poti convinge ca jumatate din forumisti sunt homofobi,si cealalta jumate,ipocriti...
(chiar daca proportia ar fi de 50%).
Mie nu mi se pare ca oamenii fac eforturi prea convingatoare pentru a-si proteja specia...cumva,nu cred ca sunt singurul!
Eu am vazut ca cel putin la nivel declarativ,majoritatea forumistilor nu sunt homofobi...
Sigur,asta e la nivel declarativ...dar nu poti convinge ca jumatate din forumisti sunt homofobi,si cealalta jumate,ipocriti...
(chiar daca proportia ar fi de 50%).
Mie nu mi se pare ca oamenii fac eforturi prea convingatoare pentru a-si proteja specia...cumva,nu cred ca sunt singurul!
Scris 19 June 2008 - 06:06 PM
catherinedeneuve, la Jun 19 2008, 05:22 PM, a spus:
Toti suntem homofobi fara exceptie si nu e ceva rau intr-un fel, incercam sa ne protejam specia.
Si uite cum ne-am trezit peste noapte homofobi, fara sa ne intrebe nimeni daca suntem de acord.
Ce-mi "place" mie cand vorbeste cineva si-n numele meu, incluzandu-ma, vreau nu vreau, intr-un "toti, fara exceptie", cu care nu am mare lucru in comun.
Apropos, pe ce te bazezi cand faci afirmatia asta ?
Scris 19 June 2008 - 06:55 PM
cred ca pe marea majoritate care este "mare" in comparatie cu marea minoritate care este "mica"
Scris 19 June 2008 - 07:46 PM
Asta e al o milionulea topic cu orientarea sexuala
mai bine ati face un topic sa ne masuram IQ-ul"aici ,in virtual" ca sa citez creatoarea frumosului thread.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
De ce mimeaza femeile orgasmul?
|
treispe | 813 | 48.170 |
|
Numai la asta ma gandesc !
HELP ! |
Marawder | 108 | 10.298 |