Virgin/a la o varsta inaintata; conteaza virginitatea? topic combinat
Scris 19 June 2008 - 12:23 AM
am 20 de ani si sunt inca virgin.desi am avut destule relatii nu am reusit sa fac sex.ce ar zice ea daca i-as spune ca sunt virgin?ce reactie ar avea?
Scris 19 June 2008 - 12:25 AM
unnenea, la Jun 19 2008, 12:23 AM, a spus:
am 20 de ani si sunt inca virgin.desi am avut destule relatii nu am reusit sa fac sex.ce ar zice ea daca i-as spune ca sunt virgin?ce reactie ar avea?
Daca zici ca ai avut destule relatii chiar asa nu ai vorbit cu niciuna despre sex? Spunei macar la una situatia si o vezi cu ochii tai cum reactioneaza.
Scris 19 June 2008 - 11:29 AM
Cum ar reactiona? Pai depinde de fata si de caracterul ei... poate sa rada de tine, sa zica bine, si ce daca? Sau, daca e si ea virgina... sau se poate simti speciala ca te-ai hotarat sa faci sex tocmai cu ea desi ai mai avut si alte relatii inainte...
Scris 19 June 2008 - 03:42 PM
unnenea, la Jun 19 2008, 12:23 AM, a spus:
E un lucru frumos sa fii virgin, mai ales pt un baiat. Cred ca depinde de fata, dar presupun ca stii ce fata sa-ti alegi.
Dar tu d ce esti inca virgin?
Scris 19 June 2008 - 04:29 PM
Depinde de fata ,dak e si ea virgina,atunci e OK:D,dak gasesti alta cu experienta ,nu stiu....depinde de caracterul ei;)
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Ce sa fac acum? | Skater2 | 81 | 7.830 |
|
|
Corydalis | 19 | 7.888 |
|
DOAR sex-sex buddy Topic combinat. | Jadora | 236 | 16.164 |
|