grija mare mare mare unde te duci!
eu am avut nevoie de un singur implant si m-a nenorocit "stimabila"doamna doctor!
era pus in sinus ... s-a infectat si parainfectat ...cumplit .... si cu multe multe consecinte! operatii peste operatii ...
cel putin pe aceasta doamna NU O RECOMAND !
se numeste TANDARA CORINA! are cabinet pe Fainari, nr 7, in Bucuresti!
Implant dentar experiente
Scris 14 February 2011 - 06:29 PM
Petronyas, la Feb 12 2011, 10:36 PM, a spus:
eu am avut nevoie de un singur implant si m-a nenorocit "stimabila"doamna doctor!
era pus in sinus ... s-a infectat si parainfectat ...cumplit .... si cu multe multe consecinte! operatii peste operatii ...
Mi-am pus 2 implanturi anul trecut la imperial dent (am vazut si altii pe aici cu experiente fericite la aceasta clinica). Operatia in sine este mai putin traumatizanta decat extractia unei masele. In 20 de minute am plecat cu bonturile " implantate in mandibula.
Dupa perioada respectiva (la mine au fost 6 luni, pentru ca erau pe maxilarul superior)se pune maseaua sau dintele propriu-zis si gata. Nu m-am umflat, nu m-am invinetit. Ambele masele mi-au fost puse in aceeasi sedinta.
Pretul ti-l spune dentistul, fiindca difera materialul pe care il alegi. Practic tu stabilesti pretul in functie de ce vrei sa ai in gura. Intr-adevar nu sunt cei mai ieftini (dar nici cei mai scumpi), insa in mod sigur sunt unii dintre cei mai siguri pe lista celor care pun implanturi in Romania.
Implanturi fac multi, dar conteaza si cum le fac.
Scris 17 March 2011 - 12:54 PM
Tot 2 implanturi am avut si eu.Am optat pt anestezie cu medicul anestezist la o clinica pe langa Decebal.Recomand celor fricosi ca mine pt ca nu am avut nici o treaba doar ca nu am putut sa conduc dupa si a trebuit sa vin insotit.M-a costat cam 2000 de ron un implant.Clinica se numeste Classdental
Scris 11 May 2011 - 04:32 PM
MirceaStr, la 17 March 2011 - 12:54 PM, a spus:
Tot 2 implanturi am avut si eu.Am optat pt anestezie cu medicul anestezist la o clinica pe langa Decebal.Recomand celor fricosi ca mine pt ca nu am avut nici o treaba doar ca nu am putut sa conduc dupa si a trebuit sa vin insotit.M-a costat cam 2000 de ron un implant.Clinica se numeste Classdental
Si eu mi-am pus doua implanturi si am facut si un lift de sinus la Imperial Dent si nu am avut nici o problema in timpul sau dupa operatie. Si pretul a fost ok raportat la materialele folosite si la dotarile pe care le au.
Scris 06 April 2012 - 09:00 AM
Petronyas, la 12 February 2011 - 10:36 PM, a spus:
te-ai spalat dupa fiecare masa, cum e situatia ta in prezent
Aceasta postare a fost editata de aaee: 06 April 2012 - 09:01 AM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Extractie masea | Amalian | 1 | 1.153 |
|
Cercetari - Fluorura se acumuleaza in glanda pineala
Fluorura - un instrument de supunere si imbecilizare a populatiei |
Schimbarea Perceptiei | 2 | 6.192 |