sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Metode de copiat ...in facultate Evaluare topic: - - - - -

#11 Utilizator offline   Liviu. 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 26-January 06

Scris 23 June 2008 - 03:29 AM

Vezi postareaArtemis_Dida, la Jun 16 2008, 08:16 PM, a spus:

:beee:

hai mey...
daca as sti ca nu e nimic de capul meu ar fi o problema atunci
partea proasta e ca invat si le stiu perfect pe toate inainte de examen....si dupa examen :yes:

ideea e ca vreau sa iau examenul cu nota mare pentru a-mi ridica oleaca moralul :rot:

Tu inveti pentru note, sau pentru dezvoltarea ta personala?

Acum, ca sa fiu ontopic... recunosc... si eu copiez la examene, cu ajutorul serviciului WAP si dau search pe google... de pe telefon. Insa eu copiez deoarece chiar nu stiu si fac parte din categoria de studenti (ultima generatie) care au dat la facultate ca sa scape de armata. Varsta potrivita pentru a incepe o facultate adevarata ar fi cam pe la 25 de ani, deoarece studiile superioare nu implica obtinerea unei diplome dupa 3 sau 6 ani, sau continuarea studiilor doar de dragul de-a avea o ocupatie... ci trebuie sa implice in primul rand determinare, nevoia de cunoastere, si nivelul mimin de maturitate din partea viitorului "student".

Aceasta postare a fost editata de 20031: 23 June 2008 - 03:36 AM

0

#12 Utilizator offline   Black Panther 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 26-November 07

Scris 23 June 2008 - 09:24 AM

Cel mai bine merge cu fiţuica aia evantai. Īţi iei o bluză/cămaşă cu māneci lungi şi o scoţi la nevoie :o:

Mai văzusem la TV scris cu carioca pe sāni...asta dacă "ai cu ce" :offtopic: :butcher:

Aaaa...fiţuici băgate pe sub ciorapi de lycra, cu fustă mai lungă crăpată pe un picior. Nu dă greş niciodată. :hi:
0

#13 Utilizator offline   Moonchild' 

• beware of falling objects
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 24-May 08

Scris 23 June 2008 - 02:25 PM

Vezi postareaArtemis_Dida, la Jun 16 2008, 06:26 PM, a spus:

thanks....dar cand intervine panica si tot ce inveti se sterge intr-o secunda :butcher:

ce?? panica ? panica pentru ce ? nu va inteleg... sunteti chiar patetici.. e doar un examen.. nu e vorba de panica... :offtopic:
0

#14 Utilizator offline   Artemis_Dida 

• Laugh now, Cry never :P
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 10-February 06

Scris 26 June 2008 - 09:27 AM

Vezi postarea20031, la Jun 23 2008, 04:29 AM, a spus:

Tu inveti pentru note, sau pentru dezvoltarea ta personala?

Acum, ca sa fiu ontopic... recunosc... si eu copiez la examene, cu ajutorul serviciului WAP si dau search pe google... de pe telefon. Insa eu copiez deoarece chiar nu stiu si fac parte din categoria de studenti (ultima generatie) care au dat la facultate ca sa scape de armata. Varsta potrivita pentru a incepe o facultate adevarata ar fi cam pe la 25 de ani, deoarece studiile superioare nu implica obtinerea unei diplome dupa 3 sau 6 ani, sau continuarea studiilor doar de dragul de-a avea o ocupatie... ci trebuie sa implice in primul rand determinare, nevoia de cunoastere, si nivelul mimin de maturitate din partea viitorului "student".

pai tocmai, determinare si nevoia de cunoastere. dar dupa cum vezi invatamantul in Romania e in aer iar profesorii din invatamantul universitar sunt total dezinteresati. predau acolo 2 chestii si gata iar studentul e dator sa studieze de prin alte surse...pana aici nu ar fi nimic rau. dar, degeaba mi-a placut mie sa studiez si sa inteleg daca profesorii ne dau niste examene in bataie de joc. cel putin la examenul asta profesoara a fost de-a dreptul penibila!!
invat si pentru note ca am nevoie de ele caci pentru dezvoltarea mea personala nu am nevoie de facultate, imi ajunge sa studiez singura de prin carti

Vezi postareaVampire.freak, la Jun 23 2008, 03:25 PM, a spus:

ce?? panica ? panica pentru ce ? nu va inteleg... sunteti chiar patetici.. e doar un examen.. nu e vorba de panica... :D

:) mda....nu comenta in necunostinta de cauza
0

#15 Utilizator offline   bad_pitzy 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 07-July 08

Scris 14 July 2008 - 02:56 PM

:hi:) oare e profesor universitar cel/cea care a deschis topicul?:o:))
0

#16 Utilizator offline   thoughts 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 23-July 08

Scris 24 July 2008 - 12:17 PM

sau fitzuica aia acordeon pusa in maneca de la bluza.... sau sub fusta :resent: prinzi fituicile cu niste agrafe si merge treaba :roll:
0

#17 Utilizator offline   bb-girl 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 10-January 10

Scris 10 January 2010 - 11:32 PM

Măi, măi, ce exemple bune sunteţi pentru ăştia ca mine care intră peste un an la facultă... [-(
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic