Na vezi tu esti printre putinii credinciosi adevarati... eeeee mai e baiatu ala Te(ologu) da nu a venit inca de la slujba
Cel mai blestemat nume de pe pamant:ISUS&JESUS Oare de ce?
Scris 15 June 2008 - 02:55 PM
Na vezi tu esti printre putinii credinciosi adevarati... eeeee mai e baiatu ala Te(ologu) da nu a venit inca de la slujba
Scris 15 June 2008 - 02:58 PM
K0ntr0VerSy, la Jun 15 2008, 03:51 PM, a spus:
Dar alcoolul din creierul tau imbuibat nu te lasa sa intelegi principiul: <Cand faceti minuni, nu spuneti nimanui. Eu in schimb, cand fac minuni, trebuie mentionat in diverse letopisete si dusa vorba departe>
Ceea ce nu e o premiera. YHWH iti cere sa iti iubesti vrajmasul, dar el nu o face.
YHWH iti cere sa ierti, dar el nu te iarta, ba mai mult, iti pedepseste si neamul.
Iti spune sa nu mergi o mila, ci sa mergi doua, dar el nu se sinchiseste sa isi miste barba aia batrana ca sa te treaca si pe tine strada.
Iti spune sa faci lucruri bune, dar el se uita la nenorociri ca cinefilul la HBO.
Numai prostii vorbesti...
Textele pe care le citezi se adresau javrelor de religiosi din acel timp ca si celor contemporani ,nu lui Kontro...
Citeste cu atentie...
Ce vrei sa-ti faca Dumnezeu?El ti-a dat puterea tie.Daca nu stii sa o folosesti,tu esti prost...nu Dumnezeu.
Scris 15 June 2008 - 03:00 PM
Scris 15 June 2008 - 03:03 PM
Gelupanda, la Jun 15 2008, 02:58 PM, a spus:
Textele pe care le citezi se adresau javrelor de religiosi din acel timp ca si celor contemporani ,nu lui Kontro...
Citeste cu atentie...
Ce vrei sa-ti faca Dumnezeu?El ti-a dat puterea tie.Daca nu stii sa o folosesti,tu esti prost...nu Dumnezeu.
De cate ori imi cobor privirea catre tine ca sa vorbim despre Bolnav, imi zici mereu ca Biblia din care iti citez sau iti vorbesc, e <pentru aia>.
Ce Biblie pupi tu noaptea inainte de culcare ma?
Da-mi aici link, sa vad care e cea <adevarata>.
Gelupanda, la Jun 15 2008, 03:00 PM, a spus:
Adevarata dovada a paranoiei gelupandistice.
HUO.
Scris 15 June 2008 - 03:03 PM
ei eu va las... si vorba lui Caragiale... "din dilema asta nu iesiti, am zis!"
Scris 15 June 2008 - 03:13 PM
Anca.S, la Jun 15 2008, 03:55 PM, a spus:
SINGURUL.
K0ntr0VerSy, la Jun 15 2008, 04:03 PM, a spus:
Ce Biblie pupi tu noaptea inainte de culcare ma?
Da-mi aici link, sa vad care e cea <adevarata>.
Adevarata dovada a paranoiei gelupandistice.
HUO.
Pai citeste si tu contextul.Nu cita aiurea pasaje din biblie.
rise_again, la Jun 15 2008, 04:00 PM, a spus:
Ai spus frumos ce ai spus...probabil ca stii mai multe decat redai prin cuvinte.Mai astept perle de la tine...pasare phoenix.Stiai ca usernameul tau e legat de cel mai important text din biblie?
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
|
DidaJames | 205 | 17.214 |
|
Daca Constantin cel Mare adopta Arianismul?
Consecinte. |
rimpoce | 49 | 12.948 |
|
Arsenie Boca
persoane care ne-au impresionat. |
vali_ | 29 | 6.734 |
|
Potopul si oamenii
ce a ramas dupa potop? |
thunami | 139 | 20.035 |
|
Triunghiul Iacob(Israel), Leea, Rahila | Aseneth | 3 | 1.640 |