Nesatisfacut de sotie ajutor
Scris 12 June 2008 - 02:02 PM
salut am 35 ani si ma simt to mai nesatisfacut de sotia mea ,suntem casatoriti de 11 ani ,mentionez ca sotia a ajuns la greutatea de 85 gk,oare asta sa fie cauza :
Scris 12 June 2008 - 03:32 PM
laur1974, la Jun 12 2008, 03:02 PM, a spus:
salut am 35 ani si ma simt to mai nesatisfacut de sotia mea ,suntem casatoriti de 11 ani ,mentionez ca sotia a ajuns la greutatea de 85 gk,oare asta sa fie cauza :
Faptul ca a ajuns la aceasta greutate o poatye frustra si nu se mai poate bucura de actul sexual fiind prea complexata si normal ca resimti si tu acest lucru. Pe tine unul te deranjeaza ca e mai plina ca aspect exterior?
Scris 12 June 2008 - 03:35 PM
io cred ca vrea sa fie satisfacut, sub o forma sau alta, nu neaparat de sotie!
Scris 12 June 2008 - 03:41 PM
samsara, la Jun 12 2008, 02:32 PM, a spus:
Faptul ca a ajuns la aceasta greutate o poatye frustra si nu se mai poate bucura de actul sexual fiind prea complexata si normal ca resimti si tu acest lucru. Pe tine unul te deranjeaza ca e mai plina ca aspect exterior?
Depinde si ce inaltime are sotia lui, ca ..daca are 1, 75 nu este mare , dar la 1.60..
Pai..raspunsurile sigur nu le vei gasi aici, intreaba-o pe ea ce nu merge.
samsara, la Jun 12 2008, 02:39 PM, a spus:
nu cred asta, nu deschidea un astfel de topic riscand sa fie luat la misto doar ca sa agate stiu eu ce "puicuta" virtuala 
..pai poate vrea un orgasm cognitiv..
Scris 12 June 2008 - 02:53 PM
Clar il deranjeaza greutatea sotiei, daca a adus-o in discutie. Una la mana.
A doua la mana, "ma simt tot mai nesatisfacut de sotie" suna cam aiurea. Dar tu o satisfaci pe ea? Ea e in culmea satisfactiei iar tu ramai fluierand a paguba? Te pui cu mainile sub cap si ii zici "satisfa-ma"?
Ai fost cam succint in expunerea problemei, probabil ca nu te mai satisface relatia intima pe care o ai cu sotia ta. Dar, dupa parerea mea, nu greutatea ei e problema.
A doua la mana, "ma simt tot mai nesatisfacut de sotie" suna cam aiurea. Dar tu o satisfaci pe ea? Ea e in culmea satisfactiei iar tu ramai fluierand a paguba? Te pui cu mainile sub cap si ii zici "satisfa-ma"?
Ai fost cam succint in expunerea problemei, probabil ca nu te mai satisface relatia intima pe care o ai cu sotia ta. Dar, dupa parerea mea, nu greutatea ei e problema.
Scris 12 June 2008 - 03:26 PM
chiar, autorul topicului, cate kile are?
Aceasta postare a fost editata de bydy: 12 June 2008 - 10:26 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
9 luni fara sex
And I'm still OK with it |
Dzidzean | 130 | 5.407 |
|
Si prezervativul se poate rupe? | crista_c | 40 | 7.233 |
|