sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Imunoglobulina URGENT! Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   cip762001 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 09-June 08

Scris 10 June 2008 - 11:32 AM

Am nevoie urgent de o fiola de HEPATECT 2 ml pentru a vaccina bebelusul in prima zi de viata pentru ca mama este purtatoare de virus hepatic.
Ma poate ajuta cineva. Sunt din Iasi si platesc cit se cere, pt ca intr-o luna se va naste.
Ma puteti contacta la tel 0722310341 sau cip762001@yahoo.com
Va multumesc
0

#2 Utilizator offline   lod 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 07-November 06

Scris 11 June 2008 - 01:26 AM

Vezi postareacip762001, la Jun 10 2008, 12:32 PM, a spus:

Am nevoie urgent de o fiola de HEPATECT 2 ml pentru a vaccina bebelusul in prima zi de viata pentru ca mama este purtatoare de virus hepatic.
Ma poate ajuta cineva. Sunt din Iasi si platesc cit se cere, pt ca intr-o luna se va naste.
Ma puteti contacta la tel 0722310341 sau cip762001@yahoo.com
Va multumesc

Am vazut anuntul dvs si am accesat pe internet numele care s-a dovedit a fi imunoglobulina.A aparut acest site www.medikal.ro si este un anunt pus pe 24-04 -08 cre zice ca vinde imunoglobulina antihepatica b ,:lol:"sint asistenta medicala ......adusa de 3 zile din germania....".si da si telefon 0740786604 si email maghiarlia@yahoo.com
Luati legatura cu ea poate mai vinde.Nu as fi dat aceasta informatie pentru ca in general eu nu sustin asemenea fel de trafic care suna clar a furt- cum dealtfel face mai toata medicina romaneasca(o adunatura de incompetenti si care fara mita nu misca nici limba din gura).Asta probabil e asistenta si cine stie de unde fura si in ce relatie cu vreun doctor e si vind sa faca bani pe cocoasa unor oameni necajiti si bolnavi.De asa ceva sint in stare ,ca sa invete ceva de cum se practica mdicina pe la altii e foarte greu s-o faca,mai bine fura cit pot.
Eu locuiesc peste hotare de 20 de ani si nu am de unde lua medicamentul asta -imi trebuie reteta de la doctorul meu de familie .Daca puteam ajutam cu mare placere.
LOD
0

#3 Utilizator offline   liama 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 22-April 08

Scris 14 July 2010 - 07:19 AM

Vezi postarealod, la Jun 11 2008, 02:26 AM, a spus:

Am vazut anuntul dvs si am accesat pe internet numele care s-a dovedit a fi imunoglobulina.A aparut acest site www.medikal.ro si este un anunt pus pe 24-04 -08 cre zice ca vinde imunoglobulina antihepatica b ,:)"sint asistenta medicala ......adusa de 3 zile din germania....".si da si telefon 0740786604 si email maghiarlia@yahoo.com
Luati legatura cu ea poate mai vinde.Nu as fi dat aceasta informatie pentru ca in general eu nu sustin asemenea fel de trafic care suna clar a furt- cum dealtfel face mai toata medicina romaneasca(o adunatura de incompetenti si care fara mita nu misca nici limba din gura).Asta probabil e asistenta si cine stie de unde fura si in ce relatie cu vreun doctor e si vind sa faca bani pe cocoasa unor oameni necajiti si bolnavi.De asa ceva sint in stare ,ca sa invete ceva de cum se practica mdicina pe la altii e foarte greu s-o faca,mai bine fura cit pot.
Eu locuiesc peste hotare de 20 de ani si nu am de unde lua medicamentul asta -imi trebuie reteta de la doctorul meu de familie .Daca puteam ajutam cu mare placere.
LOD

sa iti fie rusine ca vorbesti asa in necunostinta de cauza...sunt o asistenta care nu fura de la nimeni si nici nu am legatura cu nici un medic pt. a-mi bate joc de niste oameni....am fost disperata cand s-a nascut nepotica mea si trebuia sa fac rost urgent de imunoglobulina..era contracronometru totul ....daca nu stii imunoglobulina trebuie facuta in max. 48 de ore de la nastere...asa ca am inceput sa caut.....cu amabilitatea cuiva am reusit acest lucru, dar ca sa nu se intample ceva cu imunoglobulina,mi-am luat masuri de precautie si am comandat 2 buc...cum nepotica mea a reusit cu o ora inainte de a se expira termenul sa primeasca hepatect-ul am ramas cu celalt flacon pe care am incercat sa il dau aici la mine la spital...nu avea nevoie nimeni...asa ca am vrut sa ajut si pe altcineva...si am reusit ...am ajutat o alta mamica disperata...si azi imi trimite poze cu fetita ei care e o.k datorita unei asistente cu suflet mare....i-am trimis-o in lada frigorifica prin curier la bucuresti...e vorba de frumoasa fetita a elenei urmulita....asa ca gandeste-te nesimtitule inainte de a face acuzatii sau cel putin verifica inainte ca nu era greu sa dai un telefon sa vezi ce vindeam....iar pretul era cel pe care l-am dat eu nimic in plus doar ca nu aveam cum sa o dau pe gratis atata timp cat si eu am dat bani frumosi pe ea si m-am si ocupat personal de transport..ar fi normal sa iti ceri scuze...
0

#4 Utilizator offline   Connny 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 23-June 09

Scris 14 July 2010 - 09:00 PM

Exista medici care sunt spagari, fara doar si poate. Dar stiu cu siguranta ca exista medici si asistente medicale cu suflet, daruire si multa compententa. Rugamintea mea e: daca vrei sa dai intr-un cadru medical care, in mod particular, te-a afectat, fa-o! Spune-i numele! dar nu generaliza. Exista cadre medicale in tara asta care nu merita stigmatul pe care unii oameni (precum LOD) il lipsec de fruntea unor oameni care nu merita.
Eu nu sunt cadru medical, dar am cunoscut astfel de oameni si care m-au emotionat prin profesionalismul lor. Nu e corect fata de cei corecti. Deci rugamintea mea, fiti mai atenti fata de oamenii car enu merita asemenea eichete dar care sunt stigmatizati fara vina. E pacat de ei, si de noi. Ei pleaca prin alte tari, noi ramanem cu bolile noastre dar si cu bolile sistemului.
0

#5 Utilizator offline   joannahart 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 03-December 07

Scris 15 July 2010 - 08:14 AM

Vezi postarealod, la Jun 11 2008, 01:26 AM, a spus:

Asta probabil e asistenta si cine stie de unde fura si in ce relatie cu vreun doctor e si vind sa faca bani pe cocoasa unor oameni necajiti si bolnavi.De asa ceva sint in stare ,ca sa invete ceva de cum se practica mdicina pe la altii e foarte greu s-o faca,mai bine fura cit pot.
LOD

Locuiti peste "hotare" dar v-a ramas mentalitatea , stati linistita.
0

#6 Utilizator offline   Roxxy87 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 18-January 11

Scris 24 January 2011 - 06:20 PM

Chiar astazi am fost la dr conferentiar Nicoara Emilia din spitalul Victor Babes din timisoara pt a ma informa despre acest vaccin...acest vaccin exista si la noi cel putin ea mi-a spus ca se gaseste in timisoara....se numeste Hepato si ar costa 10 mil dar este nevoie de timitere....
Sper sa fiu de folos cu aceasta informatie, eu o sa mi-o procur din germania unde ma costa 180 de euro ceea ce e mai ieftina decat la noi :|
Culmea e ca la noi s-a facut acest vaccin si acuma nu este nici macar recunoscut in Romania ca fiind un vaccin...
In Timisoara in Maternitatea Bega s-a interzis administrarea acestui vaccin...nu vor sa isi mai asume nici un fel de responsabilitate fata de parintii in cazul in care vaccinul este administrat gresit...deoarece se face intravenos...
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi despre hepatita D adi_44  1 5.855
Replici noi colecistita
simptome colecistita
annajanette  0 1.531