Bună ziua,
Am făcut nişte tablouri īn serie pentru colorat,pe carton A4 şi nu ştiu care sīnt următorii paşi pe care-i am de făcut pentru a le putea vinde īn magazine cu astfel de articole pentru copii.Am acte de persoană fizică.Poate că mă ajută cineva care se pricepe.
Pagina 1 din 1
Desene de colorat Legislatie
Scris 09 June 2008 - 10:40 PM
Trixi, la Jun 10 2008, 12:24 AM, a spus:
Bună ziua,
Am făcut nişte tablouri īn serie pentru colorat,pe carton A4 şi nu ştiu care sīnt următorii paşi pe care-i am de făcut pentru a le putea vinde īn magazine cu astfel de articole pentru copii.Am acte de persoană fizică.Poate că mă ajută cineva care se pricepe.
mergi la o tipografie si vezi cum sta treaba acolo..
apoi mergi la rodipet si vezi cum sta treaba acolo..( distributia lor in centrele rodipet--chioscuri )
mergi si la CLB--centrul de librarii bucuresti---vezi cum sta treaba acolo...
aduni informatiile --le pui cap la cap--vezi cati bani ai--faci o estimare a vanzarii produsului pe piata ( studiu de marketing )
si ii dai drumul la treaba...
hai sa-ti vand un pont...
incearca sa faci benzi desenate la comanda--
adica fa-ti o pagina de net in care sa prezinti modele de benzi desenate pentru colorat personalizate..
ca sa intelegi---gandeste-te ca vine un parinte si iti cere o carte pentru colorat in care personajul/le principal/le sa fie chiar copilul/copii sai.
functioneaza treaba...si daca chiar te pricepi la asta merita sa incerci.
bafta.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Program de schite! | Rycy | 4 | 17.864 |
|
Custom Avatars.. Cum iti faci un avatar personal?
srry am uitat cum se spune pe romaneste |
Lady Kapa | 5 | 7.675 |
|
Anunt angajare
Graphic Artist 2D |
Sapps | 0 | 2.334 |
|
Caut web designer | Eltamin | 1 | 1.646 |
|
Editare GTA VC
Cu ce program pot modifica gtavc?adik harta,masinile,meniul,tot! |
Xtremxpert | 3 | 12.339 |