Miss-Take, la Jun 10 2008, 12:48 AM, a spus:
Clar NU. Un avort nu este si nu va fi niciodata o solutie. In situatia ta (o relatie de 3 ani) nu cred ca ar fi o problema pastrarea copilului. Asta una. Doi,si de-ai fi fost lasata singura, tot trebuie pastrat copilul. Dumnezeu ti-a mai dat o sansa,stii cate femei si-ar dori sa aibe copii si nu pot? Un copil e o binecuvantare. Parintii trebuie sa stie adevarul, dar decizia este a ta. Nu avem dreptul sa luam viata unei fiinte care creste in noi. In plus,gandeste-te, daca n-o sa mai primesti inca o sansa? Vei putea trai o viata intreaga cu asta? La tinerete, ne credem stapanii universului si nu ne mai gandim decat la distractie.Totusi,imi pari o fata cu capul pe umeri,care se gandeste la viitor. Pastreaza copilul!!! E cel mai frumos lucru!
Parintii, daca nu vor intelege,vor accepta,mai devreme sau mai tarziu. Ei vor fi socati cateva ore,tu poate o viata!Gandeste-te bine!
Mult noroc in alegerea facuta!
Uneori este, totusi, o solutie si avortul.
Dar, in cazul de fata, coplilul are si mama si tata, chiar si bunici
Ca atunci cand l-or vedea, bunicii or sa-l iubeadca si mai mult decat tinerii parinti si vor uita de altele
un lucru e clar: un copil, pe langa familie, DA familie, am scris corect ca trebuie sa aiba o familie, trebuie sa fie bine hranit, sanatos si sa nu ii lipsesca jucariile, hainele, o camera curata, intelegi la ce ma refer
un copil are nevoie de iubire, dar are nevoie si de o viata decenta
eu sper ca poti sa ii oferi asa ceva
sanatate!
GinGin, la Jun 10 2008, 10:00 AM, a spus:
Sweet,cel mai bine e sa faci un consiliu de familie,daca imi permiti termenul.Sa hotarati impreuna e cel mai sanatos...daca erai suficient de hotarata nu mai deschideai topicul asta si rezolvai singura problema intr-un fel sau altul.
asa este, cu familia trebuie discutat, aici sunt doar niste sfaturi amestecate si multe fara sens
succes!