petreflp, la Sep 13 2008, 01:46 PM, a spus:
Celor mai multi dintre noi ne e cunoscuta zicala:"pasarile de acelasi soi zboara impreuna".Ei bine ,zicala aceasta este adevarata nu doar in cazul pasarilor,ci si al oamenilor bogati,al celor din clasa de mijloc si al oamenilor saraci.Cu alte cuvinte ,cei bogati relationeaza cu cei bogati,cei saraci relationeaza cu cei saraci,iar cei din clasa de mijloc, cu cei din clasa de mijloc.
Daca vrei sa devii bogat trebuie sa-ti stabilesti legaturi cu cei bogati sau cu cei care te pot ajuta sa devii bogat.
Multi oameni isi petrec intreaga viata in compania celor care ii trag inapoi din punct de vedere financiar.
O intrebare pe care ar fi bine sa v-o adresati este: Compania in care lucrez si oamenii cu care imi petrec timpul sunt dedicati imbogatirii mele?Sau sunt mai degraba interesati ca eu sa continui sa lucrez din greu?
Reply With Quote
Daca vrei sa devii bogat trebuie sa-ti stabilesti legaturi cu cei bogati sau cu cei care te pot ajuta sa devii bogat.
Multi oameni isi petrec intreaga viata in compania celor care ii trag inapoi din punct de vedere financiar.
O intrebare pe care ar fi bine sa v-o adresati este: Compania in care lucrez si oamenii cu care imi petrec timpul sunt dedicati imbogatirii mele?Sau sunt mai degraba interesati ca eu sa continui sa lucrez din greu?
Reply With Quote
La aceasta ajuta sau nu sa cunosti Legile banilor?
Contact
Facebook
Twitter
RSS