Ce sa va spun ? la-am instalat de curiozitate.
Cerintele MINIME de sistem ar fi cam urmatoarele:
1.10 GB spatiu liber, procesor de 1.2 Ghz, 256 DDRAM.
Hartile sunt foarte frumos realizate, imbunatatite...ales si cate un decor special pentru fiecare harta (de exemplu de_dust si de_dust2 au un decor de orasel arab), la fel si in cazul celorlalte harti de_cbble, etc.
Minusurile apar in schimb la miscare...am jucat vs. boti si trebuie sa va spun ca miscarile nu m-au impresionat deloc...miscarile imi aduc oarecum aminte de sooterul "Tactical Ops". Bine, in mod normal n-ar trebui sa obiectez pentru botii care-sa inclusi in caitul de CS Source, dar eu unul m-am saturat de "boti prosti". De ce trebuie de fiecare data sa umblam pe site-uri in cautare de boti mai buni ? De ce nu-i adauga direct in caitul de instalare ?
Armele...forma armelor...daca te uiti la 1.6 parca arata mai bine, aici in schimb sunt oarecum "presate", "compactate" (probabil realizate in acest fel ca sa nu ocupe atat de mult spatiu de ecran). Mavericca-ul arata teribil de urat..la fel si Awp-ul.
Si cea mai mare diferenta apare la reculul armelor...eu zic ca diferenta fata de 1.6 e ca de la cer la pamant.
In schimb unele arme au suferit modificari intr-un sens bun (ma refer la Dual Elites care-sa realizate foarte misto...si schimbat si modul de incarcare, acuma se incarca mult mai repede)....si inca o chestie noua: arma se schimba direct de la numere....nu trebuie selectat numarul si apoi apasat butonul de FIRE/ACTIVARE.
Voi ce parere aveti? :
Contact
Facebook
Twitter
RSS