sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

preturi metro Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   adrianq 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 28-May 08

Scris 08 June 2008 - 09:19 AM

Salutare,

Sunt nou pe acest forum si vreau parerile voastre. Am o retea de internet in zalau si singurul provider de aici este upc care nu ofera metropolitan cu Bucuresti.
Si acum intrebarea mea este dc stiti vreo firma care are acoperire nationala si ofera metro.Pe mine m-a contactat cineva de la Fiber Telecom si mi-au oferit 100mbsp de metro cu 500de euro,nush dc e mult sau putin ,voi ce credeti?

Multumesc anticipat . :P

P.S. Am nevoie de metro cam pentru vreo 400 de clienti.
0

#2 Utilizator offline   truthman 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 30-September 07

Scris 29 June 2008 - 08:43 AM

Vezi postareaadrianq, la Jun 8 2008, 09:19 AM, a spus:

Salutare,

Sunt nou pe acest forum si vreau parerile voastre. Am o retea de internet in zalau si singurul provider de aici este upc care nu ofera metropolitan cu Bucuresti.
Si acum intrebarea mea este dc stiti vreo firma care are acoperire nationala si ofera metro.Pe mine m-a contactat cineva de la Fiber Telecom si mi-au oferit 100mbsp de metro cu 500de euro,nush dc e mult sau putin ,voi ce credeti?

Multumesc anticipat . :roll:

100mb/s la 500E e super scump! Am vazut oferte pentru persoane fizice cu 10mb/s extern, 100mb/s metro si 100mb/s retea la numai 50E!Fa-ti si tu un calcul si vezi daca chiar merita! eu unul sunt de parere ca 500E e cam scump

Aceasta postare a fost editata de truthman: 29 June 2008 - 08:44 AM

0

#3 Utilizator offline   DeViOuS 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 24-December 08

Scris 24 December 2008 - 11:39 AM

Vezi postareaadrianq, la Jun 8 2008, 09:19 AM, a spus:

Salutare,

Multumesc anticipat . :)

Salutari,

Depinde ce anume ofera ei in acei 100 Mbps metro. Din verificarile facute de mine, legate de Fiber Telecom, vad ca au sesiuni BGP cu UPC ( practic inutila in momentul de fata, deoarece UPC anunta rutele metropolitane pe extern ) au cu RDS si cam atat. Nu vad si fie legati la vreun internet exchange sau geva de genul.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Probleme cu XNet'u ax3ll  1 1.292
Replici noi dolce vs. astral
ce alegem ?
Ravl  16 5.587
Replici noi merge modem 4eth&wi-fi la un calculator fara wi-fi?
cineva de la Romtelecom mi-a spus ca nu merge.
IonescuS  2 2.162
Replici noi internet prin tel fix de la Zapp e numai 100 MB trafic lunar la 10 dolari abonament? Cleric Prestųn  1 6.928
Replici noi problema conectare server Valy13abc  6 1.829