Va bucurati ca s-a termina scoala? Votati aici:D
Scris 07 June 2008 - 09:22 PM
editeaza variantele ....
raspuns : intre "da" si "nu" ... cred ca da , imi trebuia o vacanta , si una lunga ...
raspuns : intre "da" si "nu" ... cred ca da , imi trebuia o vacanta , si una lunga ...
Scris 23 June 2008 - 01:33 PM
si da si nu.... o sa-mi fie dor de colegi, de profi etc, dar sincer ma simt eliberata ca am terminat pentru ca facultatea o percep ca o libertate.
Scris 23 June 2008 - 02:45 PM
E prea perfect....S-a terminat scoala, am scapat de toti profii si o parte din colegii aia praf.....Nici nu se putea mai bine
Scris 23 June 2008 - 02:58 PM
CocoChanel, la Jun 23 2008, 02:33 PM, a spus:
si da si nu.... o sa-mi fie dor de colegi, de profi etc, dar sincer ma simt eliberata ca am terminat pentru ca facultatea o percep ca o libertate.
si va fi intr-adevar o experienta diferita si te vei simti mai libera ca in liceu
eu ma bucur ca o termin in curand si cu faculta, aleluia ... oare sa ma apuc de alta?
Scris 23 June 2008 - 04:50 PM
samsara, la Jun 23 2008, 03:58 PM, a spus:
si va fi intr-adevar o experienta diferita si te vei simti mai libera ca in liceu
eu ma bucur ca o termin in curand si cu faculta, aleluia ... oare sa ma apuc de alta?
de ce nu?
succes in continuare!
samsara, la Jun 23 2008, 03:58 PM, a spus:
perioada liceului este unica si de neinlocuit, la fel si perioada facultatii.
Scris 23 June 2008 - 05:01 PM
da ma bucur,deodata parca eram trist ca nu ma mai vad cu colegii dar totul s-a rezolvat si deja 1 luna de vacanta s-a dus
Scris 23 June 2008 - 10:01 PM
italiano_bosss, la Jun 7 2008, 08:11 PM, a spus:
Sa vedem cati tocilari avem

numesti tocilar o persoana care nu se bucura ca scoala s-a terminat?? total eronat...la scoala poti sa faci o groaza de chestii care sa te distreze, mie-mi pare rau ca s-a terminat, imi va fi dor de colegi si de tampeniile pe care le faceam, am stiut mereu sa imbin utilul cu placutul. Veti avea si voi aceiasi parere cand veti termina liceul...
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
salarii suplinitori necalificati | crrina | 4 | 7.947 |
|
Admiterea la farmacie | laura88 | 6 | 8.531 |
|
Imaginea Romaniei in Germania
Si nu numai...... |
joannahart | 12 | 4.611 |
|
Chestionar: Software educational "Infomatematica" | jytjtyujtyutyuytuty | 0 | 2.463 |
|
Bacalaureat 2010
modificari, probe, subiecte, dezbateri |
black-mamba | 20 | 9.544 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis