sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Eroare in Spider-Man 3 PC nu imi gaseste niste fisiere la sfarsitul instalarii Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   italiano_bosss 

• nu ma musca de cur ca tip
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 08-September 07

Scris 07 June 2008 - 07:08 PM

:doh: :doh: sal all. mi-am scos de pe net spider-man 3 pc jocul, il instalez, dar in ultimele momente ale instalarii imi da niste erori cum ca lipsesc niste fisiere de ex: amalaga.toc msvcp71.dll spider-man 3.exe si altele. cateva le sescarc de pe net, care le gasesc, intru inj joc, se face totu negru (ca atunci cand intri in orice joc, se face negru dupaia incepe jocu, in cazu meu nu), si se aude sunetul unei erori. cand incerc tab+alt ca sa ies sa vad ce eroare este nu merge, daca dau ctrl+alt+del imi dispare eroarea. am reusit sa vad o parte din eroare, doar un fragment: (000000000) asta contine eroarea. ce sa fac, orice optiune in afara sa descard din nou spiderman 3 . AJUTOR!!!
0

#2 Utilizator offline   BlinkBlinkBoy 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 06-May 08

Scris 08 June 2008 - 02:08 PM

Haha!Dupa mie ai luat teapa cu jocul!Cred ca stiu ce are!Dupa ce lai instalat uitate unde lai instalat dak nu lipseste vreun fisier,iti dai seama cai usor,si un prost siar dea seama.Dak nu gasesti sa descarci ceti trebuie fa in alt fel.De exemplu cartela "Audio" nu are toate documentele.Nu cauta sa descarci documentele din "Audio" care iti lipsesc fiindca nu cred ca le gasesti;descarcati toate cartele pe nume "Audio",fiindca aia o gasesti de descarcat.Asta iera un exemplu dar cred ca ai inteles ce vreau sa zic.Apropo....cand iti aduc jocurile ca pe mess nu ai mai intrat.Dak nu mai vb deloc iti zic de acuma Drum Bun!Si sa ma suni din Romania asa mai vb si noi...nah.Ciao Ciao.Buone vacanze!! :doh: :) :P
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi probleme jocuri
nelamurire...sau nestiinta
Nital28  5 1.248
Replici noi Site de Joculete Flash -Gabi-  1 1.132