sau Inregistrare

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

relatii, sarcina, blabla'uri Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Anca/Maria 

• cold as ice
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 29-June 06

Scris 07 June 2008 - 09:52 AM

O situatie... sa spunem o ea, casatorita inca, practic despartita de sot de mult timp. Un el, divortat de aproape un an de zile. Cei doi fosti iubiti. Ea spune ca el a cautat'o inca de cand el era in divort... insa ea a stat deoparte pana acu' cateva luni. S'au intalnit, focul pasiunii s'a reaprins, bla bla. El face cum face (nu stiu detalii, ea spune ca s'au protejat, si ca ce s'a intamplat, s'a intamplat fara stirea ei) , ea are surpriza sa afle ca e insarcinata. Ii spune lui, iar el... ii spune ca vrea (vroia) un copil de la ea, dar nu o crede ca este insarcinata (?!). Ea se enerveaza, am inteles ca si ea l'a jignit urat dupa aceste cuvinte, el ii spune ca ii pare rau ca tocmai ea ii poarta copilul...
Sarcina ei este una cu probleme, nu s'a gandit niciodata sa renunte la copil, insa astepta... sprijin. Nu l'a gasit la tatal copilului. Ii repeta mereu sa fie libera, apoi sa il lase sa o faca fericita. Chiar eu am asistat la o discutie intre cei doi... unde el ii povestea foarte vesel ce bine s'a distrat aseara cu prietenii, ce bine se intelege cu una, ca a parcat masina in fata blocului ei si toti au impresia ca sunt impreuna... Astea i le povestea EI. Eu am fost socata :doh: ... Ea tocmai a fost la mine si plangea, ca el i'a spus 3 sau 4 zile consecutiv (lucreaza in acelasi loc) "vorbim deseara", si nu a mai sunat'o... iar azi dimineata i'a spus ca nu stie de ce nu a cautat'o, nu stie ce are, ce ii lipseste...
Parerea mea e ca ea a gresit cand a lasat repetat capul in pamant spunand "nu, nu am nici un drept sa iti cer ceva, eu sunt casatorita". Insa si el trebuia sa se gandeasca inainte sa faca boroboata cu copilul ca ea e casatorita inca, nu sa o lase acum balta, mai ales ca sarcina ei este una cu risc crescut. Poate sunt eu subiectiva fiind vorba de cineva apropiat mie...
As vrea sa imi spuneti si voi parerea voastra despre aceasta situatie, si chiar sa cereti detalii, daca le stiu, vi le voi spune si voua...
0

#2 Utilizator offline   Darianna 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Administrator
  • Inregistrat: 30-March 05

Scris 07 June 2008 - 10:22 AM

Mie nu mi se pare decat a fi un caz clasic in care el nu a vrut decat sa se distreze putin si a facut-o cu una pe care o cunostea, in loc sa se duca la tarfe.
Numai ca ea a crezut in el, ca urmare ...sarcina.
Ea vrea sa tina copilul?

#3 Utilizator offline   Anca/Maria 

• cold as ice
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 07 June 2008 - 10:26 AM

Vezi postareaDarianna, la Jun 7 2008, 09:22 AM, a spus:

Mie nu mi se pare decat a fi un caz clasic in care el nu a vrut decat sa se distreze putin si a facut-o cu una pe care o cunostea, in loc sa se duca la tarfe.
Numai ca ea a crezut in el, ca urmare ...sarcina.
Ea vrea sa tina copilul?

da, e impotriva avortului ...
si daca el a vrut sa se distreze doar, de ce i'a spus ca a lasat'o insarcinata de frica sa nu o piarda?? Ca eu nu pricep nimic... :doh:
0

#4 Utilizator offline   Darianna 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie

Scris 07 June 2008 - 10:44 AM

Nu vreau sa par impotriva barbatilor, dar in ultima vreme am intalnit atatia debusolati incat nu ma mai uimeste nimic.

Parerea mea este ca ar trebui sa se obisnuiasca cu ideea ca ala nu va fi al ei. Tata pentru copil, poate, dar nu si cap de familie.

#5 Utilizator offline   Anca/Maria 

• cold as ice
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 07 June 2008 - 10:50 AM

tocmai m'am abordat el, referitor la subiect... si el spune ca nu simte ca ea il iubeste... ca ea a aruncat vorbe grele, ca nu e libera, ca ... el cand o intreba cum se simte si ii dadea sfaturi cum sa scape de greturi ea i'ar fi raspuns ca daca o intereseaza de persoana ei, e ok, daca il intereseaza doar de sarcina, sa stea linistit ca ea stie cum sa aiba grija...
Acum nu stiu ce sa zic ... ea sucita, el sensibil? Sau el doar cauta motive?
Eu i'am spus ei ca mai bine sa isi vada de viata cum stie si cum poate... pe mine m'a socat, oricum, ce fericit ii povestea el ei, cat de bine se distreaza el... cu alta.
Nu stiu , sincer, ce sa ii mai spun ei...
Si eu tind sa ii dau dreptate ei, asa sucita cum e... mai ales dupa ce i'a spus el ca ii pare rau ca tocmai ea ii poarta copilul, ca e rea si egoista...
0

#6 Utilizator offline   Darianna 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie

Scris 07 June 2008 - 10:59 AM

Am impresia ca amandoi au niste orgolii mari. S-au ranit reciproc aruncand vorbe aiurea si nu lasa nici unul de la el. Numai ca nu mai e vorba numai de viata si viitor lor acum, ci si de al copilului lor. Spune-le sa se maturizeze.

#7 Utilizator offline   Anca/Maria 

• cold as ice
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 07 June 2008 - 11:33 AM

o sa le dau sa citeasca ce ai scris... eu nu le pot da asemenea sfat. Pt ca eu,personal, nu i'as mai fi dat lui nici buna ziua, daca mi'ar fi spus mie ca nu ma crede ca sunt insarcinata (asta inainte de orice jignire) si ca ii pare rau ca ii port copilul... :doh:
0

#8 Utilizator offline   Darianna 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie

Scris 07 June 2008 - 12:40 PM

Vezi postareaAnca/Maria, la Jun 7 2008, 12:33 PM, a spus:

o sa le dau sa citeasca ce ai scris... eu nu le pot da asemenea sfat. Pt ca eu,personal, nu i'as mai fi dat lui nici buna ziua, daca mi'ar fi spus mie ca nu ma crede ca sunt insarcinata (asta inainte de orice jignire) si ca ii pare rau ca ii port copilul... :doh:

Da, corect. Ea oricum este extraordinar de sensibila acum si nu se vorbeste asa. Mai ales ca sarcina este una dorita si exista riscuri. Plus ca si el pare a dori copilul. Daca e mai mult decat pare, sa faca ceva, dar sa nu ii dea sperante, daca nu o vrea.

#9 Utilizator offline   -------------- 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 01-July 05

Scris 07 June 2008 - 11:09 PM

Mai in primul rand eu nu stiu de ce incepeti "sa spunem".
Ca se pare ca nu-i o poveste, un basm.
Daca incepeti "cunosc un tip/ o tipa" tusiti ?
Si in al doilea rand nu vad nicio noima in topicurile astea.
Gen nightwish. Se da un el si o ea.
Cum sa-mi dau cu parerea despre ceva ce nu cunosc.
Un el roz si o ea lila.
Atat, si hai sa le facem profilu` pshihologic.
Bleah.

Asta, si ma... frapeaza replica lui.
E a unui tip care uraste-dispretuieste.
Banuiesc ca ea i-a facut rau in trecut.
0

#10 Utilizator offline   Anca/Maria 

• cold as ice
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 07 June 2008 - 10:09 PM

Vezi postareamareexecutor, la Jun 7 2008, 10:09 PM, a spus:

ok, trebuia sa incep altfel. Insa nu atat am spus despre ei...
Ea nu i'a facut nici un rau in trecut, din cate stiu. Si da, nu numai pe tine te'a socat replica lui.
0

Impartaseste acest subiect:

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) intrebare ptr fete
is mai sexy baietii cu cercel in ureche,piercinguri...etc
mihai79  45 11.178
Topic inchis Chestionar:    Dimensiunea barbatiei Wahaha  92 13.231
Topic inchis dragoste cu nabadai BGC  21 9.925
Topic inchis cum sa imi revin dupa o dragoste bogdanel!!!boghy  28 10.726
Topic inchis perioada de acomodare in casatorie
trebuie sa suport oare nervii sotului meu?
publitec  26 5.291