sau Inregistrare

• 56 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Anticristul deconspirat Cine e...666 Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   bistro 

• Ia chifteaua, neamule!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 21-September 06

Scris 07 June 2008 - 03:02 PM

Vezi postarea.Sunshine., la Jun 7 2008, 03:45 PM, a spus:

Si a cui vina e ca lumea e proasta si accepta tot raul? Ha?
E ca si cum eu ti-as da in cap ca asa am eu chef si tot de tine as zice ca esti vinovata... cam asa e si cu Dumnezeu si cu 'vina' lui :doh:
Vina e a noastra a oamenilor, ca suntem rai si nu dorim sa ne schimbam.. ca asa e cul :doh:

Ahaaaaaaa, aşadar Mnezeu care-i chipurile un madăr facăr al conştiinţei noastre, n-are nimic de-a face cu ororile lumii ăsteia.
No, mulţam că mi-ai spus, eu chiar credeam c-ar trebui să se implice mai mult în viaţa "fiilor" săi, da' pare-se că m-am înşelat.
Cre'că stă cu ganja-n bot pe un norişor, dându-şi unghiile cu lac, în timp ce sfinţii vasile si gheorghe-i dansează din buric.
Mişto viaţă, când voi fi mare vreau să devin dumnezeu, să văd la ce universitate mă-nscriu.
0

#22 Utilizator offline   Gelupanda 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 20-September 07

Scris 07 June 2008 - 04:11 PM

Vezi postareadiclona, la Jun 7 2008, 04:02 PM, a spus:

Ahaaaaaaa, aşadar Mnezeu care-i chipurile un madăr facăr al conştiinţei noastre, n-are nimic de-a face cu ororile lumii ăsteia.
No, mulţam că mi-ai spus, eu chiar credeam c-ar trebui să se implice mai mult în viaţa "fiilor" săi, da' pare-se că m-am înşelat.
Cre'că stă cu ganja-n bot pe un norişor, dându-şi unghiile cu lac, în timp ce sfinţii vasile si gheorghe-i dansează din buric.
Mişto viaţă, când voi fi mare vreau să devin dumnezeu, să văd la ce universitate mă-nscriu.

Diclona mama...ce-i cu tine?
Ai avut o zi proasta?
Sa-i ia dracu pe ai de te-au suparat!
Lasa ca-ti trece... :doh:
Maine va fi o noua zi...mai buna.
0

#23 Utilizator offline   bistro 

• Ia chifteaua, neamule!
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 07 June 2008 - 03:19 PM

Vezi postareaGelupanda, la Jun 7 2008, 05:11 PM, a spus:

Diclona mama...ce-i cu tine?
Ai avut o zi proasta?
Sa-i ia dracu pe ai de te-au suparat!
Lasa ca-ti trece... :doh:
Maine va fi o noua zi...mai buna.

Mulţam, gelule, nu m-a supărat nimeni, dar am stat eu aşa într-o rână, m-am scărpinat după câţiva neuroni şi singura concluzie la care am ajuns e că trebuie să credem, să credem, să credem.
Dar să credem cu tărie în orice, că acel ORICE ne ajută, fie că-i chilotu' vecinului de la 3, fie că-i buburuza fermecată, fie că-i dumnezeu, fie că-i dulapu' din baie.
Dacă te rogi în fiecare seara la sticla de bere goală, după un timp pe bune că-ncepe să facă minuni.

Dar las' că-mi revin eu, îmi arde dumnezeu vreo 2 palme şi să vezi cum mă pune urgent cu botu' pe labe, mâine vin cântând aleluia aici.
Heil Habotnicia!
0

#24 Utilizator offline   ANA-MARI 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 02-January 08

Scris 07 June 2008 - 04:45 PM

Cata forta are vibratia unui "nume".....si ce furtuni poate provoca...
0

#25 Utilizator offline   bistro 

• Ia chifteaua, neamule!
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 07 June 2008 - 03:52 PM

Vezi postareaANA-MARI, la Jun 7 2008, 05:45 PM, a spus:

Universul lucreaza din vesnicie in vesnicie ca sufletele sa se regaseasca si sa se ''intoarca'' acasa

Noi ăştia cărora ne este bine şi cald, mai aruncăm o vorbă pe net, mai facem un sex pe masa din bucătărie, mai zicem un "tatăl nostru", mai o gură de suc, mai nişte bomboane de ciocolată, ce viaţă faină! Anostă pe alocuri, da' faină!
Înţeleg că universu' a lucrat din plin pt noi, ne-a dat case, cât de cât linişte, maşini cât să ne crească cururile, no, suntem destul de îmbuibaţi la acest capitol astfel încât să mai avem timp să ne hămăim sufletele şi să ni le miaunim prin biserici, sinagogi, capele, ceru' liber etc.

Da' ce te faci cu cei care mor din faşă, se zvârcolesc pe paturi de spital, sunt ucişi fără să aibă vreo vină, violaţi, torturaţi, schingiuiţi?
Cum naiba lucrează universu-n cazu' lor?

Aceasta postare a fost editata de diclona: 07 June 2008 - 03:53 PM

0

#26 Utilizator offline   ANA-MARI 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 07 June 2008 - 04:57 PM

Vezi postareadiclona, la Jun 7 2008, 03:52 PM, a spus:

Da' ce te faci cu cei care mor din faşă, se zvârcolesc pe paturi de spital, sunt ucişi fără să aibă vreo vină, violaţi, torturaţi, schingiuiţi?
Cum naiba lucrează universu-n cazu' lor?

Iti inteleg foarte bine "supararea".
Pentru mine,in acest moment,exista doar o singura explicatie:cei care mor din fasa au datorii karmice grave, neplatite indeajuns in viata anterioara;cei ce se zvarcolesc pe paturi de spital au acumulat greseli (multe) din vietile anterioare;la fel si ceilalti enumerati de tine;legea cauza-efect.
Ce putem face pentru ei?De cele mai multe ori ajunge o vorba buna ,caci totul vine din interior si se indreapta spre interior.Sunt binevenite si celelalte feluri de ajutor,dar nu rezolva definitiv problemele.
Pacatele,greselile nu se mostenesc ,ci sunt ale propriei persoane.Constientizarea si asumarea lor ajuta la regasire si indreapta omul spre "acasa",Dumnezeu .Abia atunci se simte lucrarea divina.
Nu poti lua asupra ta nimic din ce nu-ti apartine.

Impacare!
0

#27 Utilizator offline   otilia* 

• un zambet...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 06-July 07

Scris 07 June 2008 - 06:02 PM

Esti sigura ca sunt datorii karmice,esti sigura ca exista reancarnare?

Eu nu sunt convinsa,oricate argumente as aduce in favoarea teoriei gasesc mult mai multe care o darama.

Aceasta postare a fost editata de otilia*: 07 June 2008 - 06:02 PM

0

#28 Utilizator offline   bistro 

• Ia chifteaua, neamule!
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 07 June 2008 - 05:10 PM

Vezi postareaANA-MARI, la Jun 7 2008, 05:57 PM, a spus:

Iti inteleg foarte bine "supararea".
Pentru mine,in acest moment,exista doar o singura explicatie:cei care mor din fasa au datorii karmice grave, neplatite indeajuns in viata anterioara;cei ce se zvarcolesc pe paturi de spital au acumulat greseli (multe) din vietile anterioare;la fel si ceilalti enumerati de tine;legea cauza-efect.
Ce putem face pentru ei?De cele mai multe ori ajunge o vorba buna ,caci totul vine din interior si se indreapta spre interior.Sunt binevenite si celelalte feluri de ajutor,dar nu rezolva definitiv problemele.
Pacatele,greselile nu se mostenesc ,ci sunt ale propriei persoane.Constientizarea si asumarea lor ajuta la regasire si indreapta omul spre "acasa",Dumnezeu .Abia atunci se simte lucrarea divina.
Nu poti lua asupra ta nimic din ce nu-ti apartine.

Impacare!

E foarte uşor şi comod să zicem că au datorii karmice, că vieţile anterioare-şi cer tributul, că gândurile noastre pline de cucernicie şi mărinimie îi ajută, da' ei tot zvârcolindu-se-n durere trăiesc.
No, ce-ar fi să stau pe mal văzându-l pe unu' care se îneacă şi eu să-i spun "Peace, man, Dumenezeu oricum te veghează, gândeşte pozitiv şi o să fie bine pt tine!"
Prea multă neangajare şi prea ne dăm răspunsuri care să ne hrănească neimplicarea.
Emiterea ta nu m-a convins, vreau ceva care să stea în picioare, ceva care să-mi deschidă ochii şi să urlu "EVRICAAAAAA, AŞA EEEEE, AVEŢI DREPTATE!"

Aceasta postare a fost editata de diclona: 07 June 2008 - 05:13 PM

0

#29 Utilizator offline   ANA-MARI 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 07 June 2008 - 05:13 PM

Vezi postareaotilia*, la Jun 7 2008, 06:02 PM, a spus:

Esti sigura ca sunt datorii karmice,esti sigura ca exista reancarnare?

Eu nu sunt convinsa,oricate argumente as aduce in favoarea teoriei gasesc mult mai multe care o darama.

In experienta mea de viata de pana acum, am observat acest fenomen.Alt sens al cursului(bun sau rau) al vietii nu gasesc.
Cum poti sa traiesti, daca nu crezi in ceva?Cum poti sa te mai bucuri, daca totul ar fi fara sens?
Primesti ceea ce dai.Totul imi confirma asta.Chiar daca primesti si ceea ce nu meriti ,atata timp cat nu o asimilezi,va dispare asa cum a venit. :doh:
0

#30 Utilizator offline   otilia* 

• un zambet...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 06-July 07

Scris 07 June 2008 - 06:19 PM

Vezi postareaANA-MARI, la Jun 7 2008, 03:13 PM, a spus:

In experienta mea de viata de pana acum, am observat acest fenomen.Alt sens al cursului(bun sau rau) al vietii nu gasesc.
Cum poti sa traiesti, daca nu crezi in ceva?Cum poti sa te mai bucuri, daca totul ar fi fara sens?
Primesti ceea ce dai.Totul imi confirma asta.Chiar daca primesti si ceea ce nu meriti ,atata timp cat nu o asimilezi,va dispare asa cum a venit. :doh:

Asta e unul si din argumentele mele,gasirea unui sens al vietii,in favoarea reancarnarii.Dar din pacate e foarte fragil.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 56 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Potopul si oamenii
ce a ramas dupa potop?
thunami  139 20.032
Hot Topic (New) Sfantul Pavel a fost satanist sau crestin? Gelupanda  173 16.576
Hot Topic (New) Melchisedec. * * * * *
cum a aparut si ce se stie despre el?
otilia*  63 16.619
Hot Topic (New) Atasamente Ce a venit sa ne invete Isus? CavalerulJedi  377 16.259
Hot Topic (New) Atasamente DOMNUL ISUS:revolutie sau lumanare? Gelupanda  391 23.100