sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

care e purul adevar Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   shyguy 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 06-June 08

Scris 06 June 2008 - 04:36 PM

Aici este "New text document" - incepusem sa fac o lista cu ce sa o intreb....apoi m-am gandit: "<mai, de ce vreau sa vorbesc cu ea? de ce ii simt lipsa? uitati-va si voi , poate intelegeti, ca JUR ca nu cred ca am scris eu asa ceva

ce faci Laura?
eu ma admir in sutana de preot =))
doamne ce mare e de minee
mi-a placut cum statea Anda azi, ca un catelus
i-am zis lui Geo sa-i faca o poza atunci cand o urca pe banca si fotograful ii face poze
daaaa
cred ca cineva si-a pierdut un ciucure azi

a incercat atunci sa se apropie de mine
spunandu-mi ca:
1. ii este frica de bac.
2. Nu poate sa invete pentru ca e puturoasa.imi repeta ca nu poate sa invete [ o invitatie sa invatam impreuna? daca da..atunci am ratat-o ..asa, sa vedem ce mai este:URMEAZA
3. M-a intrebat ce i spune unei prietene care a dezamagit-o. [ ii explic ca prietena respectiva are ceva special ce nu gaseste la nimeni - imi spune ca vorbesc frumos despre relatii ]
4. Incepe si vorbeste cu MINE chestii pe care le tine pentru ea. [ nu le vorbeste nici macar cu parintii sau fratele mai mare sau iubitul ei sau cea mai buna prietena a ei ]
5. Imi spune ca A VISATca ii spune prietenului ei ca vrea sa se desparta, apoi ca l-a parasit si a ramas cu mine. [la faza asta am "totally block out" am zis ceva patetic..ok am ratat si asta, NEXT:
6. Imi trimite melodii (damien rice - I cant take my eyes off you;
James blunt - I really want you..
muzica celtica de care mi-a spus ca e pasionata si am spus si eu la fel, cu toate ca nu sunt. [LAME]
7. Ma intreaba la un moment dat " care e purul adevar? "
8. Imi spune ca " de ce arunci cuvintele ? " [ cand o intreb daca vreau sa fim impreuna - o intreb pe messenger - LAME ]
9. Imi arata o chestie cu compatibilitatea zodiilor noastre.
10. In fiecare zi ma contacteaza pe messenger, vorbeste cu mine orice, ma intreaba daca ii sta bine cu o rochie, ma intreaba daca vreau sa merg la aceeasi facultate cu ea,
In ultimele 2 zile totusi, nu ma mai contacteaza, cred ca invata mult pentru bac, invata foarte mult. O admir pentru vointa ei. nu pot fi cu o persoana pe care o admir, nu?

As vrea sa stiu daca e indragostita de mine. (Am terminat prin a face o lista cu situatiile de pana acum, incercand sa le pun cap la cap). Ea nu spune un singur cuvant care sa se compare cu ceea ce vorbim pe messenger, e cu totul alta atitudine. e vesela, ma intreabachestii obisnuite: ai scris la cutare ai facut cutare eseu ?

Eu ma atasez foarte mult de lucrurile NEsemnificative, atitudinea asta a ei...dubla, ma atrage foarte mult. In fapt, o iubesc. Foarte mult pentru felul in care gandeste +e foarte frumoasa si mai ales suntem pe aceeasi lungime de unda . O doresc foarte mult. La facultate sunt sigur ca o voi uita si nici macar nu o sa mi para rau, dar singurul lucru pozitiv dezvoltarii relatiei dintre noi e ...ca inca mai e timp. Sa inteleg ca e nevoie de forta majora? Fac ceva imediat? Iau telefonul si ii spun sa ne intalnim si sa vorbim si sa ii spun ca o inteleg perfect ? Si ca inteleg toata atitudinea ei ? si ca nu imi place muzica celtica, doar o agreez ? si ca este incredibil de draguta si cand o vad, ma pierd in ochii ei ? si ca o iubesc in nestire? si ca vreau sa fiu langa ea oricand ? si ca vreau sa ma invete basket ? si ca vreau sa calatorim impreuna ? si ca.. Uite cum ma mint singur !

Sunt atat de constient de ceea ce trebuie sa fac si stiu ce trebuie sa fac, pot face, dar NU POT. am o timiditate stupida, extrema , mai degraba merg singur acasa decat sa mai astept patru secunde pentru fetele din spatele meu si sa am parte de super distractie, sau mai degraba stau singur decat sa accept o invitatie [ mie frica , nu stiu ce dr]... m-a impiedicat timiditatea sa am parte de multe lurcruri frumoase in viata [petreceri, fete, etc] .

Ok vreau un raspuns...tecstul e cam vag...Oricine imi poate spune ce sa fac :
1. Pentru a mi invinge timiditatea [ ceva practic, pe care sa-l pot face azi, acum, oricand vreau ]
2. Pentru a o face pe ea sa inteleaga ca o vreau si o visez si ca o iubesc si ca..STOP.

Asa, orice raspuns SERIOS si sincer e binevenit. iti multumesc pentru rabdare si pentru timpul tau. te rog recomanda linkul cuiva care crezi ca mi-ar da o solutie: ai un prieten care nu mai e timid sau care s-a dat pe babardeala si i-a pierit orice urma de simtire fata de secsul opus sau rusine sau cel mai mic sentiment de iubire spirituala, nu doar fizica. atat. gata. scriu romane cand vorbesc despre mine, cu toate ca nu scot un cuvant in viata de zi cu zi...

[ - Ehe ehe [ razand stramb] ..ehe.. Vorbeste mai mult ! vorbeste mai mult ! [ bine ca eji tu destept ] .

0

#2 Utilizator offline   catalin190389 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 06-April 08

Scris 06 June 2008 - 08:22 PM

E clar ca te place mha....dar asteapta de la tine sa faci primul pas daca ma-ntelegi....stii u ..e de datoria baiatului de obicei sa faca prima "mutare" :) ...am si eu o curoizitate....asa...la ce facultate da Laura,asta....cumva la medicina? :)
0

#3 Utilizator offline   Alexeevna 

• Ronald McDonald
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 22-April 07

Scris 06 June 2008 - 08:37 PM

Scenariul e perfect pentru telenovele romanesti de pe acasa tv! Mult succes!

P.S. Esti emo?

Aceasta postare a fost editata de deliah: 06 June 2008 - 08:41 PM

0

#4 Utilizator offline   shyguy 

• Ghiocel

Scris 07 June 2008 - 10:26 AM

Ea vrea sa mearga la mate info, si eu i-am spus ca merg la Uni Buc, dar alta facultate [cisco.credis] dar mi-a explicat ca vrea sa merg cu ea [ Dam amandoi la mate info?], probabil doar vroia sa stie ca nu e singura, nu neaparat sa fie "cu mine".

Emo nu sunt..nu mi permit. :doh:)

Stiu ca am tendinta sa supraanalizez, sa ma gandesc de zece ori , si asta ma face sa renunt de multe ori . Inca astpept un sfat pentru timiditate...Daca nu cumva iau 2 beri inainte si sunt in stare de orice, chiar sa o punem in seara petrecerii absolventilor.. poate aveti dreptate [nu voi cei care ati raspuns, am mai intrebat pe altii] si ar trebui sa o iau ca pe mersul la magazin, pur si simplu ii propun si gata.. e doar o fata pana la urma, speciala, comuna, ciudata asa cum e, este doar o fata.

bene mersi pentru raspuns. Maine va spun ce am mai facut.
0

#5 Utilizator offline   shyguy 

• Ghiocel

Scris 08 June 2008 - 10:02 AM

mda...aseara a venit la mine sa facem un referat...ne-am uitat la Amelie...suntem impreuna...happiest boy on earth

TOPIC CLOSED.
0

#6 Utilizator offline   Kilkoana 

• Hank for Senate
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 21-March 06

Scris 08 June 2008 - 11:10 AM

Felicitari!!!!!!!!!!!!
0

#7 Utilizator offline   bydy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Moderator onorific
  • Inregistrat: 19-March 06

Scris 08 June 2008 - 06:58 PM

Inchis la cerere.
0

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Calcul sau prostie?
De`a rasu`- plansu`
bydy  36 8.170
Hot Topic (New) am si eu o mica dilema pls ajutor anonimul  53 9.046
Topic inchis Chestionar:    Prietenul meu are penisul enorm.
Mă īngrijorez pentru el.
Obsoletus  16 5.052
Hot Topic (New) Cānd ne īndrăgostim?
topic numai pt oameni... restul abţineţi-vă că v&#
SithLord  167 21.251
Topic inchis Chestionar:    swinging-ul
Cineva interesat..... (fetele mai ales)
Baa'l  7 2.277