vointa, incredere in tine si in ziua de maine schimbare de job,familie, locuinta...
Scris 12 August 2005 - 01:51 PM
Cu siguranta nu este usor sa o iei de la inceput, sa iti dai demisia din locul in care tu simti ca nu apartii deloc... si o iei usor la pas...... pe un alt drum incalcit, inca neclar.
Cert este, insa, ca oamenii din jurul tau conteaza...... Conteaza sa ai prieteni de nadejde, sa te faca sa crezi in tine, sa it dea aripi, sa te sustina in ceea ce vrei de la viata.
Putem avea bani in viata, job-uri bine platite, sanatate, dar fara prieteni adevarati, dispusi sa fie alaturi de tine in orice moment din viata, bun sau rau, nu avem nimic. Suntem singuri. Si singuratatea ucide...
Un alt drum... oameni noi..... oportunitati noi...... circumstante inedite de a te afirma..... asta ne dorim in fond, sa fim ascultati, sa ne afirmam.... sa spunem ce avem de spus si sa fim intelesi.
Vrem altceva. Vrem un lucru mult mai bun pentru noi si pentru cei dragi noua. Vrem ........ solutii.
Scris 12 August 2005 - 03:09 PM
Mult succes iti urez!
Scris 12 August 2005 - 04:27 PM
Citeaza
ce pot sa iti zic incearca tot timpul sa faci ce iti place si nu pentru ca asa trebuie fii naturala fi tu insuti si vei reusi.Dezamagiri o sa gasesti in multe locuri tot ce trebuie sa faci e nu sa te inchizi in tine ci sa mergi mai departe si sa inveti din greseli
Scris 12 August 2005 - 04:38 PM
edra, la Aug 12 2005, 01:51 PM, a spus:
isi ia inima in dinti si viata in propriile-i maini si incearca marea cu degetul
Scris 12 August 2005 - 06:13 PM
[snapbacca]59858[/snapbacca]
[/quote]
Nu exista "nu pot"
Exista "nu vreau"
Scris 16 August 2005 - 05:20 AM
edra, la Aug 12 2005, 04:51 AM, a spus:
Conteaza sa ai prieteni de nadejde, sa te faca sa crezi in tine, sa it dea aripi, sa te sustina in ceea ce vrei de la viata.
Putem avea bani in viata, job-uri bine platite, sanatate, dar fara prieteni adevarati, dispusi sa fie alaturi de tine in orice moment din viata, bun sau rau, nu avem nimic. Suntem singuri. Si singuratatea ucide....
[snapbacca]59822[/snapbacca]
cred ca totul depinde de puntul de vedere al fiecaruia si ce este important ptr. o persoana in viata..... hai sa spun cum este ptr. mine....
ptr. mine nu conteaza sa am prieteni de nici un fel( adica daca se intimpla... bine venit, daca nu, nu este the end of the world... ) .... mai ales de nadejde.... inca nu am intilnit asa ceva... ( familia ar fi singurul "lucru" care as nume de nadejde....) personal nu am avut niciodata nevoia sa am incurajare de la nimeni cu privire la ce vreau "de la viata".... ba din contra eu sint cea care constant trebuie sa incurajez pe altii....
cit despre singuratate... imi place si nu ma deranjeaza..... nu ma ucide in nici un caz.... momentele cind sint singura sint foarte rare.... si-mi "tin bine companie" cind sint singura... stiu sa am fun si singura.....
Scris 16 August 2005 - 09:28 PM
Scris 16 August 2005 - 09:38 PM
ai nevoie de un singur impuls, oricare ar fi ala.... si iti trebuie si un strop de vointa..
Scris 17 August 2005 - 09:05 AM
edra sper sa ai parte de implinire si nu doar profesionala.......pentru a face ceea ce simti niciodata nu e tarziu.
si in ceea ce priveste prietenii.......nu trebuie sa te bazezi pe ei. in general sunt doar persoane cu care te intelegi bine si care iti dau iluzia ca iti sunt cei mai buni prieteni.lucrurile se schimba mereu in viata, pana si oamenii se schimba la un moment dat in viata si isi doresc altceva(precum ar fi sa aiba alte "persoane cu care sa se inteleaga bine"-si nu trebuie sa ii judecam pentru asta caci au facut c au simtit :Pe).
eu am incetat de mult sa incerc sa fiu inteleasa, sa ma afirm, traiesc pentru mine nu pentru altii.
partea cea mai dificila nu e sa renunti la ceva ci sa o iei de la capat.intotdeauna o sa fie teama de nou, de nesigutanta o sa apara uneori si regrete si indoiala unei alegeri gresite. dar daca nu exista riscul.....cred ca regretul ar fi mare.
concluzia: solutiile cele mai importante sunt doar in mainile tale.important e ca cei dragi sa accepte ceea c iti doresti cu adevarat.asta ar fi cea mai mare sustinere din partea lor.
Aceasta postare a fost editata de pufuletz: 17 August 2005 - 09:12 AM
Scris 18 August 2005 - 02:04 AM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
pareri |
dede2004 | 14 | 10.216 |
|
Chirii in Bucuresti | norberta | 11 | 12.128 |
|