sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Imi place de o fata Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Googler 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 17-May 08

Scris 05 June 2008 - 04:21 PM

IMI place de o fata.Dar nu stiu daca ea ma place pe mn si vreau sa aflu , sau sa o fac sa ma placa. Nu pot so intreb pt ca daca o intreb se supara pe mn ( ca am mai intrebato odata) deci vreau un mod de a afla( am incercat sa pun un prieten si o prietena sa o intrebe si si-a dat seama ca am puso eu) . Vreau raspuns rapid pls pls pls. :nea:
0

#2 Utilizator offline   Kahila 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 04-September 07

Scris 05 June 2008 - 04:34 PM

Vezi postareaShiotani, la Jun 5 2008, 05:21 PM, a spus:

IMI place de o fata.Dar nu stiu daca ea ma place pe mn si vreau sa aflu , sau sa o fac sa ma placa. Nu pot so intreb pt ca daca o intreb se supara pe mn ( ca am mai intrebato odata) deci vreau un mod de a afla( am incercat sa pun un prieten si o prietena sa o intrebe si si-a dat seama ca am puso eu) . Vreau raspuns rapid pls pls pls. :nea:

Tu vrei sa te placa prin intrebari? Arata-i ca meriti sa te placa

Aceasta postare a fost editata de Kahila: 05 June 2008 - 04:34 PM

0

#3 Utilizator offline   Liviu. 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 26-January 06

Scris 05 June 2008 - 07:57 PM

http://www.roportal....topic48227.html
0

#4 Utilizator offline   Myzaree 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 01-July 08

Scris 02 July 2008 - 03:58 PM

E bine ca-ti place de o fata. Era mai rau daca iti placea de un baiat.
Cum sa se supere daca-i spui in fata? :crazy: Si apoi, spune-i si tu mai subtil, nu te du cand e cu prietenile si-i zici imi place de tine. tie? :haha:
Pe bune acuma, sinceritatea ajuta. si n-o poti obliga sa te placa. N-o stresa prea tare c-o sa te dea dracului :airkiss:
0

#5 Utilizator offline   CONSTANTIN* 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 04-February 07

Scris 02 July 2008 - 04:05 PM

IMI place de o fata.Dar nu stiu daca ea ma place pe mn si vreau sa aflu , sau sa o fac sa ma placa. Nu pot so intreb pt ca daca o intreb se supara pe mn ( ca am mai intrebato odata) deci vreau un mod de a afla( am incercat sa pun un prieten si o prietena sa o intrebe si si-a dat seama ca am puso eu) . Vreau raspuns rapid pls pls pls. :airkiss:

Chiar ca....AI PUS-O!

0

#6 Utilizator offline   estella 

• cont dezactivat
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 30-July 06

Scris 02 July 2008 - 05:09 PM

Vezi postareaShiotani, la Jun 5 2008, 10:21 AM, a spus:

IMI place de o fata.Dar nu stiu daca ea ma place pe mn si vreau sa aflu , sau sa o fac sa ma placa. Nu pot so intreb pt ca daca o intreb se supara pe mn ( ca am mai intrebato odata) deci vreau un mod de a afla( am incercat sa pun un prieten si o prietena sa o intrebe si si-a dat seama ca am puso eu) . Vreau raspuns rapid pls pls pls. :airkiss:

daca ai mai intrebat-o e clar, nu te place... asa ca stai linistit...

eventual cauta-ti alta sa-ti placa... poate ai mai mult noroc
0

#7 Utilizator offline   Amarena 

• citeste-mi despre primavara
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 02 July 2008 - 05:10 PM

not again :airkiss:
0

#8 Utilizator offline   mikidan 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 28-April 09

Scris 28 April 2009 - 07:51 PM

deci...imi place de o fata.eu sunt intr-o clasa ea in alta clasa...suntem clasa langa clasa si cand ies afara din clasa ea se uita la mine si eu la ea si dupa aceea se retrage incetisor in alta parte si cand mai ies cu prietenul meu cel mai bun(si el o cunoaste)o striga sa vina la noi DAR ea refuza iar cand prietenul meu este singur pe hol si o cheama se duce la el..ce ziceti?ii place d mine
0

#9 Utilizator offline   Rami 

• Amprentata cu henna pe frunte si cu tine in suflet...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 14-September 08

Scris 28 April 2009 - 09:07 PM

IMI place de o fata.Dar nu stiu daca ea ma place pe mn si vreau sa aflu , sau sa o fac sa ma placa. Nu pot so intreb pt ca daca o intreb se supara pe mn ( ca am mai intrebato odata) deci vreau un mod de a afla( am incercat sa pun un prieten si o prietena sa o intrebe si si-a dat seama ca am puso eu) . Vreau raspuns rapid pls pls pls. :fish:

Nu poti face pe cineva sa te placa. Te place sau nu.
Si daca nu o intrebi? Pune in balanta.
du-te la ghicitoare 8) Glumeam, fireste. Singura modalitate este sa o spun ea. Adevarul e intotdeauna la sursa.
0

#10 Utilizator offline   DidaJames 

• i am the driving force
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 19-November 07

Scris 28 April 2009 - 09:53 PM

Vezi postareaShiotani, la Jun 5 2008, 04:21 PM, a spus:

IMI place de o fata.Dar nu stiu daca ea ma place pe mn si vreau sa aflu , sau sa o fac sa ma placa. Nu pot so intreb pt ca daca o intreb se supara pe mn ( ca am mai intrebato odata) deci vreau un mod de a afla( am incercat sa pun un prieten si o prietena sa o intrebe si si-a dat seama ca am puso eu) . Vreau raspuns rapid pls pls pls. :fish:

cand am fost in situatia ta am facut asa: timp de o saptamana, in fiecare zi, m-am dus la individ si i-am trantit-o direct in ochi:"imi placi". si am plecat fara sa astept raspuns.

dupa saptamana asta, de fiecare data cand il vedeam, ma prefaceam ca nici nu-l cunosc.

cand n-a mai suportat indiferenta mea, a venit la mine si.....ti-as spune exact cate bucatele de zahar cubic mi-a mancat din palma, dar sincer nu-mi amintesc.

daca te tine psihicul, incearca metoda. e fara gres. really. 8) :) :doh: :doh:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Cum ne vom impaca cu viitorul?
Vom ajunge niste neadaptati ai timpurilor ce vor urma?
maybe  1 4.375
Topic inchis Iarna 2010-2011
Meteo,sarbatori
Catalin1200  1 984
Replici noi cum modific realismul pentru un servar wow ciumegu  0 1.233
Topic inchis Vine zapada? roportal  0 4.179
Topic inchis Omul fara caracter sau...cu? AnMar  6 8.318