sau Inregistrare

• 4 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

cum ar arata o discutie cu sotul despre sex ce-i spui? Evaluare topic: - - - - -

#31 Utilizator offline   irene05 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 13-November 06

Scris 24 November 2006 - 10:49 PM

e trist faptul ca tu ai ajuns la disperare si el nu face nimic pentru a va fi bine.Dar poate ca exista solutii, poate ca este doar o perioada stresanta care va trece.In legatura cu discutia despre sex, poate nici n-ar trebui sa discutati, se pare ca ati ajuns la punctul in care nu se mai poate discuta...asa ca treci la fapte ...incearca sa atragi atentia asupra ta prin gesturi, simple atingeri pot avea un efect maxim si in pat trebuie sa-l conduci spre ceea ce iti place..asa va fi multumit si de tine si de el..si din cand in cand surpinde-l cu un desuu sexy sau un dirty talk....o cina...incercati sa uitati de probleme cotidiene care sunt numeroase..si ia exemplul pisicii..se gudura pana obtine ce vrea si intotdeauna obtine ce e mai buun numai pentruea....rabdare si cand iti vine sa-l certi mai bine du-te si saruta-l....nu=0i mai vorbi de probleme ci incearca sa fii cat mai vesela si cumpara cate ceva pentru casa lumanari parfumate, spumant de baie...fa-i o surpiza cadn vne de la serviciu obosit..o cina , lumanari parfumate, apoi o baie fierbinte si restu va veni de la sine...oricine merita a 2 a sansa..asa ca daca nu ati divortat inca..sper sa va impacati cat mai curand..din pacate uneori trebuie sa lasi de la tine toata viata..sotul e cumva fecioara-daca e asa toata viata va fi interiorizat si nu va sti sa-si exprime sentimentele, am si eu unul acasa..dar am invatat sa traiesc cu el si am depasit tot desi nu prea comunicam..deci mai e o sansa pentru voi...
0

#32 Utilizator offline   Saharian 

• fost
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 03-November 06

Scris 25 November 2006 - 11:10 AM

Vezi postareared2shoes, la Nov 24 2006, 08:03 PM, a spus:

cred ca e ceva de genul "hai sa facem o proba de sex,cum ti-ai dori honey pervers ,normal ........" :flowers: :flowers:

O opinie malitioasa .... :flowers:
0

#33 Utilizator offline   anita_lolita 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 10-December 06

Scris 12 January 2007 - 02:55 PM

Vezi postareamiti79, la Aug 9 2005, 11:31 AM, a spus:

am si eu o intrebare... Cum ar arata oare o discutie cu sotul despre sex? ce ii spui??? Ca vrei aia si aia? nu iti rade in nas? dupa ce in ziua respectiva ii arunci cu sosetele pe care le lasa pe unde apuca, in cap? e numai un exemplu... Cum sa te exteriorizezi intr-o chestie asa de personala si intima, cand stii ca dupa sex, vine o alta zi, in care nu stiu ce mai face si te scoate din minti....

CE LEGATURA ARE SULA CU PREFECTURA...eu spre exemplu vb cu sotul meu despre ce cum si in ce fel(legat de sex)..iar a doua zi e foarte probabil sa ne certam din motivele expuse de tine si nu numai..depinde acum de cum comunicam fiecare..insa parerea mea e sa traiesti clipa si sa nu te mai gandesti la sosetele pe care sigur ai sa le gasesti a doua zi aruncate prin casa...
0

Impartaseste acest subiect:

• 4 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Atasamente Area X (despre fantezii erotice)
Sexprimare libera
e-X-plorer  7 8.519
Topic inchis Chestionar:    swinging-ul
Cineva interesat..... (fetele mai ales)
Baa'l  7 2.277
Hot Topic (New) Intrebari Intrebatoare
Performante
CavalerulJedi  27 10.838
Topic inchis Cum se gaseste sotul/sotia potrivit/a Dimineata  13 2.701
Topic inchis casatoriile naruite si traumele lor senin8  196 12.450