sau Inregistrare

• 116 Pagini +
  • « Prima
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

GENEZA o intrebare Evaluare topic: * * * * *

#1141 Utilizator offline   octav.c 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 24-October 08

Scris 02 January 2009 - 11:57 PM

Vezi postareaSikaryan, la Jan 2 2009, 11:47 PM, a spus:

De unele lucruri trebuie sa ne descotorisim ...si sa ramanem la ce este mai bun si mai superior ...tot asa si cu Credinta ..a fost si ea buna la timpul ei ...dar astazi a devenit o frana in calea dezvoltarii si in instrument de indobitocit si manipulat masele!
Asa ca trebuie sa o aruncam peste bord ...ptr ca avem ceva mai bun cu ce sa o inlocuim!

Asta este o prostie, Sikaryan. Nu o va arunca nimeni, te asigur.
Daca ai intelege ca OMUL nu inseamna maimuta inteligenta, ci doar o suma de ganduri,
ai sa pricepi ca a arunca la gunoi credinta, inseamna a arunca mintile oamenilor. Nu vor accepta niciodata asa ceva!
O mentalitate nu poate fi schimbata, uita-te la comunistii dintre noi.
O mentalitate va disparea doar odata cu generatia ei.

Insa, credinta nu trebuie nicicum aruncata, ci trebuie relocalizata spre valorile binelui si ale adevarului. Iar asta nu se poate decat identificandu-le in Biblie, si aratandu-le credinciosilor.
Doar asa, poate, sa fie o sansa in a se trezi!

Aceasta postare a fost editata de Cita T: 03 January 2009 - 12:03 AM

0

#1142 Utilizator offline   Sikaryan 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 13-March 07

Scris 02 January 2009 - 11:57 PM

Vezi postareaCita T, la Jan 2 2009, 11:51 PM, a spus:

stii ce sta la baza celui mai mare rau facut OMULUI, Sikaryan?

Sa ...religia crestina!

Dupa progresul civilizatiei elene ... religia crestina care a luptat mereu impotriva cunoasterii (vezi inca din primii ani ai crestinismului soarta scolii grecesti de matematica din Alexandria si cazul Hypatiei conducatoarea renumitei scoli) si dupa ce ai realizat ca Crestinismul cu obscurantismul lui a impiedicat dezvoltarea civilizatiei Europene cu minimul 1000 de ani ...il consider un rau extrem de mare ...pate cel mai mare din istoria planetei ...si ptr asta incearca sa iti imaginezi unde eram noi ...daca civilizatia cu Celulare navigatoare si PC-uri ar fi inceput cu macar 500 de ani in urma !
Sau ca sa ma exprim pe limbajul meu ...noi oamenii constienti din ziua de azi ...cei care suntem pietricele din constructia Ucenicului de Dumnezeu (societate umana foarte dezvoltata) vezi inginerie genetica ++++altele am fost impiedicati de religie sa devenim mai mult decat suntem azi ...nu ca om ...ci ca societate!
0

#1143 Utilizator offline   octav.c 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 03 January 2009 - 12:03 AM

Vezi postareaSikaryan, la Jan 2 2009, 11:48 PM, a spus:

Ura mea este de aceasi natura ca si fanatismul tau religios!

ai o fixatie cu fanatismul meu religios. ce vrei, 'sa ma jur pe mama' ca nu sunt un credincios fanatic?
hai sa fim seriosi, te rog.

Tu nu poti sa vezi nimic dincolo de Yahwe. Acesta a capatat dimensiuni atat de mai in fata ochilor tai, ca nu poti vedea ca dincolo de el, sta un spirit universal format din legi rationale dupa care se organizeaza materia si comportamentul ei ulterior.
0

#1144 Utilizator offline   Sikaryan 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 03 January 2009 - 12:09 AM

Vezi postareaCita T, la Jan 2 2009, 11:57 PM, a spus:

Asta este o prostie, Sikaryan. Nu o va arunca nimeni, te asigur.
Daca ai intelege ca OMUL nu inseamna maimuta inteligenta, ci doar o suma de ganduri,

Dragu meu ...trezeste-te la realitate ...gandurile acelea se vor stinge atunci cand finta umana nu se va mai hrani si inmulti ca maimuta !

Citeaza

ai sa pricepi ca a arunca la gunoi credinta, inseamna a arunca mintile oamenilor. Nu vor accepta niciodata asa ceva!

Ce afirmatie stupida!
Adica nu Cunoasterea reprezinta mintea omului ...ci credinta!
Zau ca e doof !
Te pomenesti ca omenirea va progresa nu acumuland cunostinte ci acumuland credinte?
H ahaha ...cu cat va gandi mai mult omul si cu cat va progreasa oamenirea ...daca va CREDE ca porcii zboara din floare in floare? Caci si asta e credinta si nu stinta ...nu-i asa?

Vezi postareaCita T, la Jan 3 2009, 12:03 AM, a spus:

ai o fixatie cu fanatismul meu religios. ce vrei, 'sa ma jur pe mama' ca nu sunt un credincios fanatic?
hai sa fim seriosi, te rog.

si tu la fel una cu ura mea !

Citeaza

Tu nu poti sa vezi nimic dincolo de Yahwe.

Cum nu pai tocmai de aia nu cred in el ptr ca vad dincolo de prostia religioasa!

Citeaza

, sta un spirit universal format din legi rationale dupa care se organizeaza materia si comportamentul ei ulterior.

Iar ma faci sa ma repet!
Ce legatura este intre acel spirit si religia la care te referi ...cand este evident si ptr cei care sufera de orbul gainii (parca asa am spus) ca acel spirit ne este relevat de CUNOASTERE prin Stinte exactea si nu de religie prin CREDINTA!

Chiar nici acest 1+1=2 nu il poti pricepe ...desi e la mintea cocosului?
0

#1145 Utilizator offline   octav.c 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 03 January 2009 - 12:14 AM

Vezi postareaSikaryan, la Jan 2 2009, 11:57 PM, a spus:

Sa ...religia crestina!

Dupa progresul civilizatiei elene ... religia crestina care a luptat mereu impotriva cunoasterii (vezi inca din primii ani ai crestinismului soarta scolii grecesti de matematica din Alexandria si cazul Hypatiei conducatoarea renumitei scoli) si dupa ce ai realizat ca Crestinismul cu obscurantismul lui a impiedicat dezvoltarea civilizatiei Europene cu minimul 1000 de ani ...il consider un rau extrem de mare ...pate cel mai mare din istoria planetei ...si ptr asta incearca sa iti imaginezi unde eram noi ...daca civilizatia cu Celulare navigatoare si PC-uri ar fi inceput cu macar 500 de ani in urma !
Sau ca sa ma exprim pe limbajul meu ...noi oamenii constienti din ziua de azi ...cei care suntem pietricele din constructia Ucenicului de Dumnezeu (societate umana foarte dezvoltata) vezi inginerie genetica ++++altele am fost impiedicati de religie sa devenim mai mult decat suntem azi ...nu ca om ...ci ca societate!

Si daca nu exista religia crestina, esti convins ca am fi vorbit la celulare cu 500 de ani mai devreme?
Iti spun eu, ce CRED: nu cred...

Repet intrebarea:
"stii ce sta la baza celui mai mare rau facut OMULUI, Sikaryan?
Si raspund.

Daca tu, ratacit pe o insula, ai avea un singur glonte in arma, l-ai folosi pentru a omora gazela din fata ta, potolindu-ti foamea, ori l-ai pastra pentru tigrul care il auzi cum se apropie de tine?
Banuiesc ca l-ai pastra pentru tigru.

Dar daca ai avea lazi nesfarsite de munitie, nu-i asa ca ai impusca gazela, ca sa o mananci, stiind ca ai suficiente gloante si pentru tigru?
Banuiesc ca asa ai proceda si in acest caz.

Necazul este ca multora li s-a spus ca lada este plina cu gloante, dar in ea nu se afla decat tarana.
Si au impuscat gazela...

Credinta in eternitatea unei vieti de apoi, a facut pe OM sa-si bata joc atat de viata sa cat si de a altora.
Daca ar fi crezut in unicitatea si irepetabilitatea vietii, cu siguranta ca ar fi facut orice sa si-o pastreze...
Crutand-o si pe a altora.
Poate ca asta este sursa celui mai mare rau si rezulta din intelegerea eronata a Bibliei.

noapte buna, Sika.

Vezi postareaSikaryan, la Jan 3 2009, 12:09 AM, a spus:

Ce afirmatie stupida!
Adica nu Cunoasterea reprezinta mintea omului ...ci credinta!
Zau ca e doof !

scuze, am spus mintile oamenilor, dar m-am gandit, de fapt, la cele ale credinciosilor.

Aceasta postare a fost editata de Cita T: 03 January 2009 - 12:25 AM

0

#1146 Utilizator offline   Sikaryan 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 03 January 2009 - 12:53 AM

Vezi postareaCita T, la Jan 3 2009, 12:14 AM, a spus:

Credinta in eternitatea unei vieti de apoi, a facut pe OM sa-si bata joc atat de viata sa cat si de a altora.
Daca ar fi crezut in unicitatea si irepetabilitatea vietii, cu siguranta ca ar fi facut orice sa si-o pastreze...
Crutand-o si pe a altora.
Poate ca asta este sursa celui mai mare rau si rezulta din intelegerea eronata a Bibliei.

Raul cel mai mare facut Europei ... l-a facut Constantin care a impus imperiului sau o religie care promoveaza sclavia, supunerea, slabiciunea, ignorantza ..o religie Instrument de indobitocire, manipulare spoliere si control (citeste spionat prin spovada) ...atunci cand in Europa era pregatit sa apara o religie ale carei valori sint cunoasterea, puterea, respectul fatza de natura si fatza de ceilaltzi!
Aceasta religie ...gnosticismul ...a fost indepartata de Constantin cu forta armelor ptr a-si impune varianta sa proprie mincinoasa si diabolca ...adica ceea ce numim azi (in mod gresit crestinism) ...caci crestinismul adevarat ...adus de Apostoli la Roma ... a fost interzis tocmai de acest Constantin prin crime si folosirea fortei !

Aceasta postare a fost editata de Sikaryan: 03 January 2009 - 12:55 AM

0

#1147 Utilizator offline   umilitul 

• NIHIL SINE DEO!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 16-March 08

Scris 03 January 2009 - 08:34 AM

Vezi postareaSikaryan, la Jan 2 2009, 11:23 PM, a spus:

Unde da raspunsul la intrebarea mea cu papagalul vorbitor si maimuta nevorbitoare?Raspunde tu te rog frumos in cateva cuvinte!

Vezi postareaCita T, la Jan 2 2009, 11:43 PM, a spus:

adica daca eu FUR poeziile lui Eminescu, si ma duc cu ele in Zimbabwe, undeva, si le public trecandu-ma pe mine ca si autor, da?
si mai apoi, un istet asa ca tine, se prinde de escrocherie, are el DREPTUL RATIONAL SI LOGIC, sa spuna ca...
...ca o carte FURATA de la altii si tradusa Mot a Mot... nu poate contine coduri ascunse... caci acestea presupun multa inteligenta... adica ceva ce intra in contradictie cu Furtul si Copiatul!??????????????????????

Faptul ca lasi poeziile lui Eminescu asa cum sunt si te treci pe tine ca autor este mai putin grav decat in cazul in care ai interpreta gresit cuvintele lui din acele poezii considerand ca aceste versuri ale lui Eminescu ar fi codificate de Eminescu."octavc" asta faci tu cu Biblia o interpretezi masonic si satanic in cartea ta "civilizatia inilor" si aastfel pacatuiesti si vei da socoteala lui DUMNEZEU TATAL CERESC!Noapte Buna!

Vezi postareaSikaryan, la Jan 3 2009, 12:53 AM, a spus:

Raul cel mai mare facut Europei ... l-a facut Constantin care a impus imperiului sau o religie care promoveaza sclavia, supunerea, slabiciunea, ignorantza ..o religie Instrument de indobitocire, manipulare spoliere si control (citeste spionat prin spovada) ...atunci cand in Europa era pregatit sa apara o religie ale carei valori sint cunoasterea, puterea, respectul fatza de natura si fatza de ceilaltzi!
Aceasta religie ...gnosticismul ...a fost indepartata de Constantin cu forta armelor ptr a-si impune varianta sa proprie mincinoasa si diabolca ...adica ceea ce numim azi (in mod gresit crestinism) ...caci crestinismul adevarat ...adus de Apostoli la Roma ... a fost interzis tocmai de acest Constantin prin crime si folosirea fortei !

Ai dreptate!Esti adept al gnosticismului?Cred ca intr-un final s-ar putea sa avem aceiasi credinta,dar nu inteleg de ce tu confunzi Biblia cu religia asa zisa ortodoxa sau asa zisa catolica cand vezi cum incalca aceste doua religii si adeptii lor Poruncile lui DUMNEZEU TATAL CERESC si Invataturile lui Iisus Hristos!
0

#1148 Utilizator offline   Kahila 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 04-September 07

Scris 03 January 2009 - 11:44 AM

Vezi postareaPreafericitul, la Jan 2 2009, 09:21 PM, a spus:

Te rog frumos spune tu de ce pot vorbi papagalii si maimutele nu pot vorbi,caci nu am gasit nici pe internet!

Poate scrie in VT...
0

#1149 Utilizator offline   vali_ 

• sint parte din dumnezeul adevarat .
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 17-February 07

Scris 03 January 2009 - 11:46 AM

Vezi postareaKahila, la Jan 3 2009, 11:44 AM, a spus:

Poate scrie in VT...

nu scrie !
0

#1150 Utilizator offline   Kahila 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 04-September 07

Scris 03 January 2009 - 11:50 AM

Vezi postareavali_, la Jan 3 2009, 11:46 AM, a spus:

nu scrie !

Vali, zau.... :o:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 116 Pagini +
  • « Prima
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Atasamente Miracole Ortodoxe Dimineata  97 10.097
Poll (No New) Chestionar:    Este divinitatea imorala ? Fornever  133 9.112
Hot Topic (New) Rasele umane
perspectiva biblica
VEMANS  30 10.033
Hot Topic (New) Atasamente Am o mare intrebare!
De fapt mai multe...
octav.c  204 11.662
Replici noi Este oare suficient ceea ce facem pentru religia noastra,pentru sufletul nostru? Aynur  15 2.580