Sikaryan, la Jan 2 2009, 11:57 PM, a spus:
Sa ...religia crestina!
Dupa progresul civilizatiei elene ... religia crestina care a luptat mereu impotriva cunoasterii (vezi inca din primii ani ai crestinismului soarta scolii grecesti de matematica din Alexandria si cazul Hypatiei conducatoarea renumitei scoli) si dupa ce ai realizat ca Crestinismul cu obscurantismul lui a impiedicat dezvoltarea civilizatiei Europene cu minimul 1000 de ani ...il consider un rau extrem de mare ...pate cel mai mare din istoria planetei ...si ptr asta incearca sa iti imaginezi unde eram noi ...daca civilizatia cu Celulare navigatoare si PC-uri ar fi inceput cu macar 500 de ani in urma !
Sau ca sa ma exprim pe limbajul meu ...noi oamenii constienti din ziua de azi ...cei care suntem pietricele din constructia Ucenicului de Dumnezeu (societate umana foarte dezvoltata) vezi inginerie genetica ++++altele am fost impiedicati de religie sa devenim mai mult decat suntem azi ...nu ca om ...ci ca societate!
Si daca nu exista religia crestina, esti convins ca am fi vorbit la celulare cu 500 de ani mai devreme?
Iti spun eu, ce CRED: nu cred...
Repet intrebarea:
"
stii ce sta la baza celui mai mare rau facut OMULUI, Sikaryan?
Si raspund.
Daca tu, ratacit pe o insula, ai avea un singur glonte in arma, l-ai folosi pentru a omora gazela din fata ta, potolindu-ti foamea, ori l-ai pastra pentru tigrul care il auzi cum se apropie de tine?
Banuiesc ca l-ai pastra pentru tigru.
Dar daca ai avea lazi nesfarsite de munitie, nu-i asa ca ai impusca gazela, ca sa o mananci, stiind ca ai suficiente gloante si pentru tigru?
Banuiesc ca asa ai proceda si in acest caz.
Necazul este ca multora li s-a spus ca lada este plina cu gloante, dar in ea nu se afla decat tarana.
Si au impuscat gazela...
Credinta in eternitatea unei vieti de apoi, a facut pe OM sa-si bata joc atat de viata sa cat si de a altora.
Daca ar fi crezut in unicitatea si irepetabilitatea vietii, cu siguranta ca ar fi facut orice sa si-o pastreze...
Crutand-o si pe a altora.
Poate ca asta este sursa celui mai mare rau si rezulta din intelegerea eronata a Bibliei.
noapte buna, Sika.
Sikaryan, la Jan 3 2009, 12:09 AM, a spus:
Ce afirmatie stupida!
Adica nu Cunoasterea reprezinta mintea omului ...ci credinta!
Zau ca e doof !
scuze, am spus
mintile oamenilor, dar m-am gandit, de fapt, la cele ale
credinciosilor.
Aceasta postare a fost editata de Cita T: 03 January 2009 - 12:25 AM