Marimea conteaza?
Scris 15 July 2006 - 01:06 PM
crystyann, la Jul 14 2006, 08:47 PM, a spus:
Si marimea conteaza..crede-ma.....daca e prea mare e dureros..daca e prea mica nu e prea.."utila"..asa ca, sa ai parte numai de "normalitati"! 
cat e normal la tine?? ce inaltime..pardon lungime
Aceasta postare a fost editata de mirelutza: 15 July 2006 - 01:06 PM
Scris 15 July 2006 - 10:47 PM
Cred ca daca este foarte mare doare dar,astea sunt excepti cu foarte mare.Noramal este sa sti ce sa faci cu ea.
Scris 16 July 2006 - 10:56 AM
carly, la Jul 15 2006, 06:33 PM, a spus:
Nu conteaza, conteaza maturitatea celor care ma contrazic.
Nu e cazul sa arunci cu cuvinte din astea ce denota o posibila superioritate intelectuala....eu mi-am zis parerea personala...cred ca este important ca viata sexuala sa se bazeze pe "un stalp" cu o oarecare inaltime si grosime....stiu ca si degetul e bun...si nici limba nu face rau....dar totusi si o dotare medie nu strica!
Este ca si cum ai avea de ales intre a merge la mare intr-un Tico sau intr-un Audi A4....ambele te duc acolo, dar din Tico te dai jos intepenit si cu ochii umflati ca te-a tras curentul de la geamul deschis, iar din Audi, nu mai comentez
noor, la Jul 15 2006, 11:47 PM, a spus:
Cred ca daca este foarte mare doare dar,astea sunt excepti cu foarte mare.Noramal este sa sti ce sa faci cu ea.
Si aici ii dau dreptate si lui Noor....ca sa ajungi la orgasm este nevoie si de alte conditii, nu numai de un penis! Cum am mai zis eu printr-un post pe undeva, s anu uitam ca cel mai important organ sexual al femeii este totusi CREIERUL!
Scris 16 July 2006 - 11:57 AM
Da Crystyan ai dreptate creierul are o mare legatura.O zi buna tuturor.
Scris 18 July 2006 - 08:48 AM
Marimea conteaza pentru cine o poarta, pentru ca influenteaza starea psihica. Esti dotat, deci te simti bine si ai incredere in tine.
Marimea conteaza si pentru cea care o utilizeaza. Placerea depinde in mare parte de marimea ambelor sexe. Daca ea e prea mica o va durea indiferent de metode. Daca el e prea mic, ea nu va fi satisfacuta. Daca cele doua sexe se potrivesc nu mai trebuie decat 'stiinta'!
Insa marimea penisului conteaza - sexual vorbind - doar pentru femei, pentru ca barbatul se satisface indiferent de marimi!
Marimea conteaza si pentru cea care o utilizeaza. Placerea depinde in mare parte de marimea ambelor sexe. Daca ea e prea mica o va durea indiferent de metode. Daca el e prea mic, ea nu va fi satisfacuta. Daca cele doua sexe se potrivesc nu mai trebuie decat 'stiinta'!
Insa marimea penisului conteaza - sexual vorbind - doar pentru femei, pentru ca barbatul se satisface indiferent de marimi!
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
.. |
caty_sweet | 563 | 48.841 |
|
MythBusters
de ce mint femeile?.....................................in pat. |
New Task | 187 | 12.428 |
|