Aceasta postare a fost editata de WouWou: 10 August 2005 - 05:57 PM
Pagina 1 din 1
Analize sange - efecte ale antibioticelor
Scris 10 August 2005 - 05:56 PM
Sunt posibile cresteri sau scaderi ale diverselor leucocite(neutrofile segmentate,nesegmentate,limfocite...)in caz de tratament cu antibiotic ptr o infectie?(am avut o infectie la masea si apoi,la 2 zile mi-am facut analizele la sange cand inca eram pe antibiotice).Cine imi poate raspunde pls?
Scris 10 August 2005 - 06:01 PM
si ti-ai facut analizele si inainte sau cum? Cum ti-ai dat seama ca au scazut? Sau e vorba de o scadere in functie de limita normala?
Scris 10 August 2005 - 06:02 PM
Este vorba de scadere sau crestere in fctie de valorile normale pe care le afiseaza ei in dreptul fiecarei componente
Scris 01 September 2005 - 06:57 PM
si esti sigur ca nu le aveai scazute si inainte de inceperea tratamentului cu antibiotic?
Scris 01 September 2005 - 07:02 PM
Da si tu valorile care ti-au iesit si valorile pe care le dau ei ca normale ca sa ne lamurim.
Cat despre scaderea/cresterea lor...cresterea este determinata de infectie....dar antibioticele nu scad si nici nu cresc nr leucocitelor.
Cat despre scaderea/cresterea lor...cresterea este determinata de infectie....dar antibioticele nu scad si nici nu cresc nr leucocitelor.
Scris 02 September 2005 - 08:23 AM
Majoritatea antibioticelor pot avea ca reactie adversa scaderea numarului de leucocite. Scaderea e tranzitorie.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Se moare din icter mecanic?
bunica mea grav bolnava!!ajutati-ma |
gealatu | 3 | 19.508 |
|
Diagnostic, doctori, timp si bani pierduti | Nikkie33 | 0 | 1.014 |
|