As vrea sa īmī măresc forţa , practic karate si merg cu bicicleta o data la 2 zile vreo 3 ore , dar forta mi se mareste foarte putin vreau sa fiu mai puternic dar nu ştiu cum ce să fac . datimi un sfat . va rog.
Pagina 1 din 1
Forta
Scris 05 June 2008 - 08:34 PM
ok...deci din cele trei topicuri deschise de tine am inteles ca vrei sa fi mai puternic, sa poti sa iei "pumni in stomac" fara sa te doara si mai vrei sa sti care sunt punctele sensibile ale unui om...ca sa ii faci felu.
1) daca vrei sa fi mai puternic trebuie sa te duci la sala si sa faci multe alergari.
2)ca sa poti primi cu brio(
... ma rog) pumni in stomac trebuie sa faci cat mai multe abdomene ...ca sa iti intaresti muschii abdominali.
3)cum ti-au mai zis si colegii de forum...dă la oo.
da acu serios...tu ai ceva cu cineva
1) daca vrei sa fi mai puternic trebuie sa te duci la sala si sa faci multe alergari.
Scris 06 June 2008 - 11:07 AM
florin_symi, la Jun 5 2008, 09:34 PM, a spus:
ok...deci din cele trei topicuri deschise de tine am inteles ca vrei sa fi mai puternic, sa poti sa iei "pumni in stomac" fara sa te doara si mai vrei sa sti care sunt punctele sensibile ale unui om...ca sa ii faci felu.
... ma rog) pumni in stomac trebuie sa faci cat mai multe abdomene ...ca sa iti intaresti muschii abdominali.
Adevaru e ca am ceva cu cnv dar nu pt asta am deschis topic-urile le-am deschis pt a deveni mai putenic. si ms pt raspunsur
Scris 15 June 2008 - 02:07 AM
sala este raspunsul...dar trebuie sa te antrenezi intens nu numai la muschi dar si la rezistenta !!
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Chestionar:
Kobe vs LeBron
Votati si puteti lasa si comentarii |
an_drey_curent | 0 | 2.806 |
|
Jeff Hardy si John Cena