Pagina 1 din 1
Imi merge calculatorul ca naiba ... si nu pot intelege de ce ... Imi merge orice joc ... chiar si mario intepat ... si nu pot intelege
Scris 02 June 2008 - 04:43 PM
Ajutatima va rog frumos ... calculatorul este destul de nou nu are nici un an ... este cumparat in 2007 ... placa video GForce FX5200 procesor 3000 ... blah blah blah ... etc .... dak puteti sa ma ajutati ... va rog frumos .. innebunesc :O .......... daca aveti si alte idei decat cea a mea ( cu ventilatorul ) va rog sa scrieti ... lord_xzy ... MULTUMESC MULT
Scris 03 June 2008 - 07:16 AM
pai eu cred k mere foarte greu din cauza ventilatorului ... :| ... oare asa este ??? cred acest lucru deoarece : 1. daca deschid calculatorul si deschid un joc mi se inchide ... si nu-l mai pot deschide decat dupa un anumit interval de timp 2. dupa ce deschid calculatorul o jumatate de ora e bine ... eh dupa jumatatea aia de ora ... :O mori langa el .....
Aceasta postare a fost editata de XXzzYY: 03 June 2008 - 07:20 AM
Scris 03 June 2008 - 08:08 AM
fara ventilator vei juca.......altadata!
adica nu se poate, decat daca faci oua pe calculator!
asta daca te referi la cel din sursa sau procesor
adica nu se poate, decat daca faci oua pe calculator!
asta daca te referi la cel din sursa sau procesor
Aceasta postare a fost editata de puiu.t: 03 June 2008 - 07:08 AM
Scris 03 June 2008 - 09:15 AM
Daca nu are nici un an vechime inseamna ca e in garantie. Mergi cu el la garantie.
Scris 03 June 2008 - 09:27 AM
XXzzYY, la Jun 2 2008, 04:43 PM, a spus:
Ajutatima va rog frumos ... calculatorul este destul de nou nu are nici un an ... este cumparat in 2007 ... placa video GForce FX5200 procesor 3000 ... blah blah blah ... etc .... dak puteti sa ma ajutati ... va rog frumos .. innebunesc :O .......... daca aveti si alte idei decat cea a mea ( cu ventilatorul ) va rog sa scrieti ... lord_xzy ... MULTUMESC MULT

I-ai dat scanare antivirus?
Vezi si la memorie sa nu fie prea incarcata,poate nu ai suficient spatiu.
Scris 03 June 2008 - 01:18 PM
iam dat si scanare ... nu are virusi ... si garantia s-a dus in momentul in care mi-am pus un DVD-RW ... l-am pus pt ca aia de la firma ... nu au vrut sa-l puna ... k cik strica garantia ... aja k l-am pus yo ... si spatiu crek am destul
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
local disk
producerea unui local disk(D) |
Smart boy | 10 | 4.635 |
|
up date bios
up date bios mai rar |