Sari la conținut
Forum Roportal
kekodu

Roma

Postări Recomandate

Felicitari ! Imi plac. Cred ca ar trebui sa urmaresti o tema. de exemplu:Michelangelo la Roma ,si sa postezi toate lucrarile care sunt in bazilicile Romei.Muzei Vaticani.Palatele Romei ,care sunt extraordinare.

sau Appia Antica ,toate monumentele si catacombele,sau Fantanile Romei .nu doar Fontana di Trevi.

Inceputul este bun.In bocca al lupo!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

va multumesc pt idei! e destul de greu sa alegi o tema anume pt ca sunt foarte multe!!! eu m-am gandit sa incep asa incet si sa pun cat mai multe imagini! pana acum am cel putin 15.000 de fotografii!!! nu siu daca pot sa le pun toate pe site!! de accea m-am gandit sa pun doar ceea ce vreti sa vedeti!! asa ca daca vreti sa vedeti ceva in mod special din roma doar scriti aici!! iar eu o sa incerc sa pun pe site pozele cu ceea ce doriti!!! oricum sunt o gramada de splendori!!! si sa nu uit!!! daca avei nevoie de informatii de orice tip, cazari si ale chestii puteti sa-mi scrie-ti!! am ajutat multi romani de cand sunt pe aici!!!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Tot butonand pe roportal, nu am putut sa nu remarc acest topic. Intr-adevar pentru cine are timp liber (+ ceva banuti) si vrea sa faca o minivacanta (weekend, samd) la Roma, aceasta e perioada recomandata, deoarece companiile aeriene inca mai au oferte bune, la fel ca si hotelurile, respectiv hostelurile, unde se poate dormi chiar si la 10-15 euro pe noapte/persoana. :spiteful:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Salut,

 

Stiu ca pare a reclama, insa imi asum riscul asta, si strang din dinti. Am gasit o oferta pe un site romanesc, si cand am cautat pe net este la jumatate de pret fata de booking.com . Nu vreau sa pun linkul de la portalul ala romanesc sa nu para a reclama. Dar este posibil ca o agentie romaneasca sa aiba oferte la un hotel din Roma la jumatate din pretul lui booking? pt 2 persoane 690 euro pe booking vs 224 euro la portalul ala?

 

PS: m am gandit ca poate au aia intelegere cu hotelu ala de au pretul asta. Nu stiu. spune ti si voi sa ma incumet? De luat de la ei am mai luat o data insa in Bulgaria.

Editat de Alec4

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×