Pagina 1 din 1
Roma
Scris 02 June 2008 - 01:16 PM
Incerc sa construiesc primul meu site. studiez la Roma asa ca am pus cateva poze din Roma. Iata link-ul: www.kekodu.890m.com. Astept sugestiile, parerile si intrebarile voastre!!!
Scris 03 June 2008 - 12:00 AM
Felicitari ! Imi plac. Cred ca ar trebui sa urmaresti o tema. de exemplu:Michelangelo la Roma ,si sa postezi toate lucrarile care sunt in bazilicile Romei.Muzei Vaticani.Palatele Romei ,care sunt extraordinare.
sau Appia Antica ,toate monumentele si catacombele,sau Fantanile Romei .nu doar Fontana di Trevi.
Inceputul este bun.In bocca al lupo!
sau Appia Antica ,toate monumentele si catacombele,sau Fantanile Romei .nu doar Fontana di Trevi.
Inceputul este bun.In bocca al lupo!
Scris 03 June 2008 - 12:30 PM
va multumesc pt idei! e destul de greu sa alegi o tema anume pt ca sunt foarte multe!!! eu m-am gandit sa incep asa incet si sa pun cat mai multe imagini! pana acum am cel putin 15.000 de fotografii!!! nu siu daca pot sa le pun toate pe site!! de accea m-am gandit sa pun doar ceea ce vreti sa vedeti!! asa ca daca vreti sa vedeti ceva in mod special din roma doar scriti aici!! iar eu o sa incerc sa pun pe site pozele cu ceea ce doriti!!! oricum sunt o gramada de splendori!!! si sa nu uit!!! daca avei nevoie de informatii de orice tip, cazari si ale chestii puteti sa-mi scrie-ti!! am ajutat multi romani de cand sunt pe aici!!!
Scris 28 November 2009 - 05:37 PM
Îţi aminteşti versurile care te cheamǎ spre oraşul împrejmuit de cele şapte coline? „Noi, visǎtori/ În zbor printre nori/ Vii la Roma?”
Dacǎ Fortuna ţi-a surâs şi ţi-a mânat vreodatǎ paşii spre Cittŕ Eterna, ştii ca şi mine cǎ experienţa unei vacanţe la Roma se cere reiteratǎ. În adâncul tǎu ştii cǎ moneda pe care ai aruncat-o în minunata Fontana di Trevi nu a fost doar pentru a urma o tradiţie celebrǎ. E mai mult un legǎmânt pe care l-ai fǎcut cu tine însuţi, acela de a reveni în oraşul care te-a cucerit. Şi pentru cǎ soarta îi favorizeazǎ pe cei îndrǎzneţi, nu ezita sǎ-ţi împlineşti visul!
Bucurǎ-te de ofertele puse la dispoziţie de site-ul www.ihotele.ro pentru a-ţi face o rezervare la rafinatul hotel Britannia, exponent al arhitecturii secolului al XIX-lea, situat chiar în inima Romei!
„Noi, trecǎtori/ În zbor printre nori/ Vii la Roma?”
Dacǎ Fortuna ţi-a surâs şi ţi-a mânat vreodatǎ paşii spre Cittŕ Eterna, ştii ca şi mine cǎ experienţa unei vacanţe la Roma se cere reiteratǎ. În adâncul tǎu ştii cǎ moneda pe care ai aruncat-o în minunata Fontana di Trevi nu a fost doar pentru a urma o tradiţie celebrǎ. E mai mult un legǎmânt pe care l-ai fǎcut cu tine însuţi, acela de a reveni în oraşul care te-a cucerit. Şi pentru cǎ soarta îi favorizeazǎ pe cei îndrǎzneţi, nu ezita sǎ-ţi împlineşti visul!
Bucurǎ-te de ofertele puse la dispoziţie de site-ul www.ihotele.ro pentru a-ţi face o rezervare la rafinatul hotel Britannia, exponent al arhitecturii secolului al XIX-lea, situat chiar în inima Romei!
„Noi, trecǎtori/ În zbor printre nori/ Vii la Roma?”
Fisiere atasate
-
logoihotele.jpg (12.88K)
Number of downloads: 2
Aceasta postare a fost editata de Pataki_diana: 28 November 2009 - 05:52 PM
Scris 19 February 2010 - 04:16 AM
Tot butonand pe roportal, nu am putut sa nu remarc acest topic. Intr-adevar pentru cine are timp liber (+ ceva banuti) si vrea sa faca o minivacanta (weekend, samd) la Roma, aceasta e perioada recomandata, deoarece companiile aeriene inca mai au oferte bune, la fel ca si hotelurile, respectiv hostelurile, unde se poate dormi chiar si la 10-15 euro pe noapte/persoana.
Scris 13 September 2011 - 05:02 PM
Salut,
Stiu ca pare a reclama, insa imi asum riscul asta, si strang din dinti. Am gasit o oferta pe un site romanesc, si cand am cautat pe net este la jumatate de pret fata de booking.com . Nu vreau sa pun linkul de la portalul ala romanesc sa nu para a reclama. Dar este posibil ca o agentie romaneasca sa aiba oferte la un hotel din Roma la jumatate din pretul lui booking? pt 2 persoane 690 euro pe booking vs 224 euro la portalul ala?
PS: m am gandit ca poate au aia intelegere cu hotelu ala de au pretul asta. Nu stiu. spune ti si voi sa ma incumet? De luat de la ei am mai luat o data insa in Bulgaria.
Stiu ca pare a reclama, insa imi asum riscul asta, si strang din dinti. Am gasit o oferta pe un site romanesc, si cand am cautat pe net este la jumatate de pret fata de booking.com . Nu vreau sa pun linkul de la portalul ala romanesc sa nu para a reclama. Dar este posibil ca o agentie romaneasca sa aiba oferte la un hotel din Roma la jumatate din pretul lui booking? pt 2 persoane 690 euro pe booking vs 224 euro la portalul ala?
PS: m am gandit ca poate au aia intelegere cu hotelu ala de au pretul asta. Nu stiu. spune ti si voi sa ma incumet? De luat de la ei am mai luat o data insa in Bulgaria.
Aceasta postare a fost editata de Alec4: 13 September 2011 - 05:08 PM
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Insula Bintan, Indonezia | cramamurfatlar | 0 | 1.151 |
|
statiuni, hoteluri, sfaturi si sugestii |
haiducul | 74 | 21.849 |
|