sau Inregistrare

• 9 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

par decolorat,vopsit...etc topic combinat Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   mihaela_cam 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 01-June 08

Scris 01 June 2008 - 11:21 PM

:jester:?buna,am si eu o rugaminte,pentru cele cunoscatoare in cauza,va rog sa ma ajutati cu sfaturi!am 19 ani,imi vopsesc parul de 2 ani,cam odata la 2-3luni.prima data am inceput prin a-mi decolora suvite,apoi la un an dupa ce ma saturasem de suvite am recurs la vopsirea intregului par.desigur am ales blond.aveam totusi 17ani si nu stiu ce nebunie mi-a venit si am zis k nu mai vreau suvite,nu mai vreau blond,si am inceput sa-mi pun saten...m-am facut de vreo 3-4ori cu saten,castaniu.mereu mi se deloora asa k de la saten castaniu,ajungeam la saten auriu.si pana la urma :jester: am zis sa ma fac din nou blonda...mda,sunt blonda acum,m-am decolorat,mi-a fost cam teama,deoarece eu folosesc si placa de doua ori pe saptamana.drept sa zic,in astia 2 ani de cand ma vopsesc,m-am vopsit cam de vreo 15-16ori:-?cam mult zic eu.am varfurile despicate,de cand ma vopsesc,dar ma tund cam o data la 2-3luni,cam de fiecare data cand ma vopsesc ma si tund,deoarece folosesc placa si deterioreaza firul de par.prima luna dupa ce ma tund,e ok,apoi iar incep sa apara varfurile despicate,asta de la decolorat presupun.in fine,k sa intelegeti si de ce am apaelat la voi....pai,in sfarsit m-am decolorat acum 2luni jumate,si mi-au crescut radacinile desigur,aveam o culoare super tare,dar au inceput sa creasca radacinile,si a trebuit sa ma vopsesc.chestia e k acum radacinile sunt un blond mai inchis,restul parului un blond deschis,si ma enerveaza teribil.nush ce sa fac,nu vreau sa-l decolorez pt k asta ar inseamna :scare: :jester: moatrea parului meu:((ce sa fac sau ce vopsea sa-mi bag in el?????crede-ti-ma k am folosit loreal,si degeaba,tot imi strica parul.am revenit la garnier,crezand k e mai usoara,e o crema coloranta,dar tot vopsea e....tratamen,masca de par,folosesc,dar cum sa fac sa ajung la un blond mai deschis si radacinile sa nu fie o culoare chiar asa diferita,adik totusi,cu parul crescut+radacinile pe kre n-a prins bine vopseaua+restul parului blond=tziganesc,si nu vreau sa ajung in stadiul ala......multumiri anticipate celor kre ma pot ajuta!!!!! :jester:
0

#2 Utilizator offline   adnana 

• Irezistibila
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 29-January 06

Scris 23 June 2008 - 11:51 AM

Si eu am patit ca tine adica am fost blonda 2 ani de zile,plus ca foloseam placa sau ondulatorul.Apoi m-am vopsit culoarea mea naturala (saten inchis)pentru ca parul imi cadea si mi se deteriorase foarte rau.Ma saturasem de blond si m-am gandit ca mai bine sa ai un par sanatos decat unul ars .Orice produs ai folosi acum parul arata ars si isi pierde din volum si stralucire.
Deci sfatul meu e sa-l lasi sa-si mai revina,vopseste-l culoarea ta naturala si renunta la placa o perioada de timp.Incearca sa-l indrepti cu feonul mai ales ca vara stam mai mult cu el prins.
0

#3 Utilizator offline   andreeaobre 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 19-July 08

Scris 29 July 2008 - 05:16 PM

si eu am inceput sa imi decolorez suvite cam de vreo 3 ani..si de atunci,imi tot decolorez parul,dar problema este ca la varfuri arata de parca ar fi ars.nu e ars,nu e despicat,dar asa arata si asta ma enerveaza de mor..plus ca am si putin natural in el si mereu dupa ce ma spal pe cap,mi se "infoaie" si nu imi place..de placa ma feresc pt ca nu vreau sa il stric. dar nu stiu cum sa scap de suvite si sa revin la parul meu dinnainte :roll:
0

#4 Utilizator offline   andre3utza 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 19-August 08

Scris 19 August 2008 - 09:06 PM

:ok: sall! :) am si eu o problema...vreau sa ma fac blond platinat :) , sau cel putin mai deschis. acum am suvite blonde(decolorate) pe par natural.nu stiu daca trebuie sa-mi mai decolorez parul ;) ...culoarea mea naturala e saten deschis.nu vreau sa ma fac acasa pt ca nu vreau sa risc si ma duc la salon...dar totusi sunt curioasa ;) ati putea sa ma ajutati??? :)
0

#5 Utilizator offline   andre3utza 

• Ghiocel

Scris 23 August 2008 - 09:50 PM

:cry: nu ma ajuta si p mine nimeni???nici un sfat??chiar ma intereseaza.... :cry:
0

#6 Utilizator offline   heidy 

• Miss Bitch
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 03-November 05

Scris 23 August 2008 - 10:03 PM

Vezi postareaandre3utza, la Aug 23 2008, 10:50 PM, a spus:

:cry: nu ma ajuta si p mine nimeni???nici un sfat??chiar ma intereseaza.... :cry:

Trebuie sa te decolorezi, ca nu-ti iese culoarea care o vrei tu. Si eu am castaniu mediu culoare naturala si anul trecut am avut proasta idee de a ma face blonda.
Din fericire, nu am folosit orice decolorant, pentru ca nu am vrut sa-mi distrug parul si mai rau. Am cautat un decolorant bun si am descoperit un decolorant crema de la Garnier, foarte bun, care nu arde parul. Iar apoi m-am vopsit cu L'oreal si mi-a iesit un blond aluna [oricum nu vroiam blond platinat]. Dupa ce au inceput sa-mi creasca radacinile, m-am decolorat inca o data [tot cu Garnier], iar de data asta mi s-a decolorat foarte bine, aveam un galben pui in cap. Daca ma vopseam cu orice blond, cu siguranta mi-ar fi iesit culoarea.
Sfatul meu este totusi sa nu te vopsesti blonda deoarece blondul distruge parul foarte rau si foarte repede. :lol:
0

#7 Utilizator offline   andre3utza 

• Ghiocel

Scris 25 August 2008 - 10:50 AM

:airkiss: mersi mult pt sfat :bye: o sa ma gandesc daca o sa ma fac blonda...dar avantajul blondelor este ca se pot face orice culoare vor dupa 8)
0

#8 Utilizator offline   bridget jones 

• īntre mine si eu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Moderator
  • Inregistrat: 22-March 07

Scris 25 August 2008 - 03:40 PM

Vezi postareaandre3utza, la Aug 25 2008, 11:50 AM, a spus:

:airkiss: mersi mult pt sfat :bye: o sa ma gandesc daca o sa ma fac blonda...dar avantajul blondelor este ca se pot face orice culoare vor dupa 8)

eu sunt satena, vopsita blond de vreo 4 ani. am ajuns la blond progresiv, fara decolorare, aplicand in timp (vreo 7-8 luni) nuante tot mai deschise. merg la vopsit si tuns odata la 5-6 saptamani si nu am nici un fel de probleme. parul arata bine, straluceste, este sanatos, fara varfuri tocite si despicate. iar pt.intretinere folosesc un sampon pt.par vopsit si balsam uneori.
succes! :beach:
0

#9 Utilizator offline   Valentina30 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 30-October 06

Scris 31 August 2008 - 09:22 PM

Eu am capatat un fix de ceva vreme. Vara si toamna ma decolorez si ma vopsesc in nuante de blond (blond-cenusiu) iar iarna si primavara trec pe nuante inchise de roscat, violet, pruna si negru. La inceput mi-a fost un pic teama sa-l decolorez caci mi-era sa nu-l stric... mai ales ca nu-mi ieseau nuantele chiar de fiecare data asa cum le doream. Dar m-am obisnuit si vad ca parul e inca ok, des si destul de stralucitor. E drept ca din momentul in care am inceput sa-l decolorez a trebuit sa-l ingrijesc mai atent, cu masti si balsame regeneratoare.
0

#10 Utilizator offline   buna:-) 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 31-October 08

Scris 27 December 2008 - 01:37 PM

Buna:-)...de ceva vreme am un fix...sa ma fac blonda:)) dar nu vreau sa mi-l decolorez ci vreau sa ajung la blond deschis cu metode naturiste ...eu sunt satena deschis...pls spuneti-mi ceva retete care stiti ca dau rezultate ...multumesc:*
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 9 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Vopsea si oxidant profesionale medora  4 2.811
Replici noi Cum scap de el?:| GaradrielS  8 2.008
Replici noi indreptarea permanenta a parului Office_hairstyle  1 2.377
Replici noi Ulei de peste
pastilele de ulei de peste ingrasa?
copil-in-anonimat  11 8.288
Replici noi Atasamente Care stil sa il aleg ?
Girl talk...opinii...
Naeema  17 919