Sari la conținut
Forum Roportal
mihaela_cam

Par decolorat, vopsit...etc

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

astept injuraturi in profil :pardon:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

am oroare de saloane. multe cunostinte de-ale mele au patit lucruri tare urate la saloane si nu erau saloane fantoma! de la caderea parului pana la multe complicatii iar in final nuanta nedorita. Am citit acum despre aceste produse Loreal Color Zap si Loreal Effasol Color Remover Nu gasesc de unde pot cumpara, ca m-as face eu acasa in cazul asta. Nu mai am incredere in saloane.. dupa cate am vazut. Tu stii de unde pot comanda aceste produse? nu am card ca sa iau din afara si vreau neaparat :( Eu sunt din Bucuresti, ma poate ajuta cineva?

 

colour remover nu este cumva decapantul? nu gasesc nicaieri sa cumpar, caut tot netul de 3 ore! vreau si eu un decapant bun, de firma buna, indiferent cat ma costa, nu vreau sa imi stric parul.

Buna! tocmai as vrea sa comand si eu l'oreal effasol pt ca la fel am patit si eu la ultima vopsire si nu stiu cum sa scap mai repede de nuanta asta.Pana la urma l-ai folosit ?care a fost rezultatul?Te rog da-mi un raspuns

 

si eu am avut aceeasi problema...m-am facut o perioada blonda folosind pudra decoloranta si vopsea blond argintiu...dar in cateva luni parul se deteriorase destul de grav si, exact ca si in cazul tau, varfurile tocite picau si aveam senzaia ca in loc sa imi creasca parul, se scurteaza...plus ca aspectul era jalnic. mi-am tuns cm buni din par si am inceput sa il ung inainte de fiecare spalare cu ulei de ricin sau de masline. iar dupa samponare in loc de balsam am folosit masca de par Placenta de la Kallos. e ft ft buna, nu m asteptam, avand in vedere ca pretul e undeva in jurul la 6 lei....iar in privinta vopsitului, nu am mai aplicat vopsea decat pe partea crescuta la radacina. stiu ca tratamentele astea mananca timp, dar eu zic ca sunt iefine si crede-ma, rezultatele se vad!

te rog spune mi cum ti a iesit decolorarea cu l'oreal effasol.m am vopsit ieri si mi a iesit brunet de la saten vreau sa scap de el:(((((.nici eu nu am incredere in saloane mi am distrus parul acum 3 ani si abia s a regenerat.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Inseamna ca ori coafezele din saloanele voastre sunt incompetente, necalificate sau mai stiu eu ce, ori produsele pe care le folosesc sunt proaste, ori ambele combinate.

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Am fost cu: blond, alb, roz, lila, mov, verde, albastru, portocaliu, ginger, portocaliu cu o suvita lila, roscat cu varfuri mov, roscat cu suvite verzi, roscat inchis, rosu, roscat-moviu, negru, negru-albastrui, negru cu suvite albe, negru cu suvite rosii. Momentan is ginger. Merge cu ochii mei verzi. Pentru spalare si intretinere folosesc Gliss sampon de la Schwarzkopf si uneori ulei de masline. Nu cade.

Editat de Xylia
  • Upvote 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×