Sari la conținut
Forum Roportal
mihaela_cam

Par decolorat, vopsit...etc

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

eu am o mare problema m-am facut blonda acum un an si mi-am distrus tot parul...il am despicat ,ars, se toceste, si nu m-am mai tuns de 7 luni , dar el se micsoreaza pe fiecare luna...Daca ma poate ajuta cineva cu un sfat un tratament daca mi puteti recomanda sa mi reveina parul la normal si sa-mi creasca mai repede :)

 

si eu am avut aceeasi problema...m-am facut o perioada blonda folosind pudra decoloranta si vopsea blond argintiu...dar in cateva luni parul se deteriorase destul de grav si, exact ca si in cazul tau, varfurile tocite picau si aveam senzaia ca in loc sa imi creasca parul, se scurteaza...plus ca aspectul era jalnic. mi-am tuns cm buni din par si am inceput sa il ung inainte de fiecare spalare cu ulei de ricin sau de masline. iar dupa samponare in loc de balsam am folosit masca de par Placenta de la Kallos. e ft ft buna, nu m asteptam, avand in vedere ca pretul e undeva in jurul la 6 lei....iar in privinta vopsitului, nu am mai aplicat vopsea decat pe partea crescuta la radacina. stiu ca tratamentele astea mananca timp, dar eu zic ca sunt iefine si crede-ma, rezultatele se vad!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Blondul se obtine la salon . NICIODATA acasa ! doar in cazul in care ai un par blond natural mai inchis si vrei sa obtii o nuanta mai deschisa... Vopseaua din comert e cea mai mare porcarie. Oricum e nociva pentru par , daca mai cumperi si din comert... e jale.

Din nou ... placa este cumplita pentru par!

Am fost blonda 4 ani. Un blond platinat superb. Dar fiindca incepuse febra placilor de par... l-am omorat si eu incetul cu incetul. Asa ca am fost nevoita sa renunt la blond si sa-mi las parul sa creasca.

Nu neg ca atunci cand va creste complet si suficient de lung ( aproximez 2 ani) ma voi vopsi din nou. Dar numai la salon(ca si inainte) , cu tratamente si masti specifice deoarece parul blond este extrem de greu de intretinut. Si Nu categoric placii de par!

Se cauta fetele cu parul sanatos! :agresiv: nu va lasati ademenite de reviste si reclame... un par degradat este odios! si vorbesc din experienta... multa bafta!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Salut.De curand am luat o decizie vreau sa ma vopsesc...nu stiu insa ce vopsea se folosesc.Ma gandeam intr-un timp la palette dar cineva mi-a spus ca nu tine, alta varianta mai era loreal dar iarasi prietenele mele au spus ca nu e bun de nimic.Acum stiu ca depinde si de par, dar unele culori nu corespund cu cele de pe cutie sau din catalog si nu vreau sa fac ceva gresit.Parul meu este un saten mai deschis si ma gandeam sa il fac ori saten inchis sau ciocolatiu ceva de genu nu o diferenta exagerata gen blonda sau bruneta.Imi este foarte frica nu m-am vopsit niciodata si am parul si destul de lung.Culoarea parului meu nu mai este asa stralucita orice a-si folosi si pare stearsa probabil din cauza soarelui sau cine stie.Voi ce imi recomandati?????

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Buna!Ma gandeam zilele astea sa-mi fac o schimbare,eu am parul saten mediu-inchis,si mi-as dori sa-l deschid la culoare un pic.Ma cam sperie gandul decolorarii,si ma intreb daca aste e singura tehnica.Am atasat aici poze cum sunt eu acum si cum as vrea sa il am.Ca al Evei Longoria sau Leighton Meester.Credeti ca e nevoie de decolorare sau se poate obtine cu vopsea doar?Mersi

dsc0923dd.jpg

evalongorialeavesbesoaf.jpg

11731.jpg

tresjolieleightonmeeste.jpg

Editat de r0x

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

ce vrei tu sa faci e un dezastru pentru par.

 

asta am vrut si io, da vreo 10 coafeze au refuzat sa-mi distruga paru.

 

al meu e scurt, al tau e lung.

 

am primit insa un sfat intelept: sa caut o vopsea deschisa, care sa contina si decolorant.

 

am gasit nr. 113 de la garnier, cu ulei de masline.

 

dupa mai multe vopsiri, paru se face superb, mie nu mi-a iesit de doo ori aceeasi nuanta.

 

peste blondu ala poti folosi vopsea-sampon, dupa cum iti tuna.

 

io ma dau cu gel albastru si-mi ies suvite verzi foarte faine.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
ce vrei tu sa faci e un dezastru pentru par.

şi ce vor să facă stilistele (dacă ziceam coafezele ieşea cacofonie) e holocaust pur. la toate păduchelniţele la care am fost, fie m-am ales cu o culoare ultra-dubioasă

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

am patit si io boacane cu coafezele lu peste, cand aveam paru de juma de metru.

 

ma tund si m vopsesc singura.

 

cand pun vopseaua, fac tot felu de figurine din par si ies asa prin curte, la expozitie..... :o: :o: :o: :o: :o:

 

 

la paru tau creca-ti trebe vre 3 sau 4 cutii. nu-i scumpa.

 

mie la par scurt, ca sa-i schimb nuanta, imi trebe 2 cutii, finca-i f des.

 

e fain sa schimbi nuantele, da depinde cu ce, ca sa-t ramana pleata pe cap.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

va rog am nevoie de un sfat sper ca am postat unde trebuia mi am decolorat parul acasa acum as vrea sa merg la un salon pentru a doua decolorare si vopsire,asta vara am fost blonda dupa care m am vopsit de doua ori odata saten odata negru credeti ca o sa mi iasa a si inca ceva ce masti as putea folosi va multumesc astept un raspuns daca puteti .

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

buna ziua, as dori cateva sfaturi.acum cateva zile m-am decolorat de la castaniu inchis cu pudra.nu mi-a iesit uniforma culoarea apoi am incercat sa ma vopsesc cu o nuanta deschisa care nu a prins deloc.de teama sa nu raman asa m-am inchis la loc insa nici aceasta nuanta nu a prins uniform.pe la spate am suvite blonde:(.mi-as dori sa imi mai deschid nuanta, dar nu stiu daca e bine sa incerc o noua decolorare.astept sfaturi:D.multumesc

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×