sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

ajutati-ma cu un sfat,parere!1 Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   nob 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 01-June 08

Scris 01 June 2008 - 02:54 PM

salut tututor.de 3 luni si un pic sunt cu o fata.am petrecut pana aqum si clipe frumoase si mai putin frumoase(cum e in fiece relatie).problema a aparut aq 1 lluna cand ne-am certat.ea s-a intyalnit cu fostu ei la care a tinut muult.mi-a spus de ce a facut aq o saptamana.cand am intrebat-o dc a facuto mia zis k a vrut sa vada dak mai tine la el,sa vada dak mai simte cv pt el si a zis k nu si ca au rams doar niste amintiri frumoase cu el si k nu mai vrea sa se impace cu el ci sa raman cu mine.voi ce parere aveti.si mai este un lucru.spune k tn la mine,asta imi spun si prietenele ei k s-a schimbat moolt in bine de cand e cu mine,k vorbeste mereu de mine zice mereu k ii e dor de mine,dar nu arata asta,adik nu poate s alupte pt relatia noastra.de ce?va multumesc anticipat.
0

#2 Utilizator offline   Ea. 

• Muză
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 23-January 08

Scris 01 June 2008 - 03:25 PM

confuza sau o fi rutina?
0

#3 Utilizator offline   Amarena 

• citeste-mi despre primavara
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 01 June 2008 - 04:29 PM

Vezi postareanob, la Jun 1 2008, 03:54 PM, a spus:

vorbeste mereu de mine zice mereu k ii e dor de mine, dar nu arata asta, adik nu poate sa lupte pt relatia noastra. de ce?va multumesc anticipat.

Dacă nu arată că ţine la tine asta nu īnseamnă că nu poate să lupte, eu nu văd motivul unei lupte, dacă s-a īntors la tine, ce mai vrei? Las-o aşa şi mergi īnainte, că n-ai de ce să te īngrijorezi.. Mie mi se pare că a fost sinceră. Īn fond, după doar două luni, putea să se īntoarcă la ăla, dar n-a făcut-o, nu?
0

#4 Utilizator offline   `jojo` 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 28-December 04

Scris 01 June 2008 - 03:34 PM

,dar nu arata asta,adik nu poate s alupte pt relatia noastra.de ce?va multumesc anticipat.

pai ce motive are sa lupte ?
ca nu trebuie sa lupti toata viata pentru ceva, trebuie sa mai iti lasi timp sa te si bucuri

Aceasta postare a fost editata de jojodor: 01 June 2008 - 03:34 PM

0

#5 Utilizator offline   estella 

• cont dezactivat
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 30-July 06

Scris 01 June 2008 - 04:36 PM

Vezi postareanob, la Jun 1 2008, 08:54 AM, a spus:

salut tututor.de 3 luni si un pic sunt cu o fata.am petrecut pana aqum si clipe frumoase si mai putin frumoase(cum e in fiece relatie).problema a aparut aq 1 lluna cand ne-am certat.ea s-a intyalnit cu fostu ei la care a tinut muult.mi-a spus de ce a facut aq o saptamana.cand am intrebat-o dc a facuto mia zis k a vrut sa vada dak mai tine la el,sa vada dak mai simte cv pt el si a zis k nu si ca au rams doar niste amintiri frumoase cu el si k nu mai vrea sa se impace cu el ci sa raman cu mine.voi ce parere aveti.si mai este un lucru.spune k tn la mine,asta imi spun si prietenele ei k s-a schimbat moolt in bine de cand e cu mine,k vorbeste mereu de mine zice mereu k ii e dor de mine,dar nu arata asta,adik nu poate s alupte pt relatia noastra.de ce?va multumesc anticipat.

eheeee... de-a le tineretii valuri :airkiss:
parerea mea e sa o lasi mai moale cu ea si sa-ti mai gasesti si alte ocupatii, pari prea implicat pentru doar 3 luni iar ea a simtit asta si incepe sa faca fite...
ai rabdare, te poti intoarce si tu la o 'exa' ... sa vezi daca mai tii la ea, sau o alta :airkiss: iar respectiva fata se va intoarce in bratele tale in pas alergator daca chiar tine la tine, asa cum zice... fapte nu vorbe ! :lol:

Aceasta postare a fost editata de estella: 01 June 2008 - 04:38 PM

0

#6 Utilizator offline   Sarah N.... 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 07-July 06

Scris 01 June 2008 - 03:38 PM

Ce s-a intamplat s-a-ntamplat din cauza ca v-ati certat, ea era suparata pe tine si in acest fel a vrut sa se razbune. Dar asta nu inseamna ca nu tine la tine. Tine la tine, dar a vrut sa te faca putin gelos... Daca nu tinea la tine, termina relatia si gata.
0

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) intelegerea pt barbati
topic pentru barbati
ellla  65 10.286
Topic inchis merita sa ii mai dau o sansa? hellengirl85  33 10.407
Topic inchis As vrea sa ii fac un cadou dar...
Cel mai ciudat cadou, cred:P
Catalin Jianu  3 4.888
Topic inchis Trebuie sa ne casatorim, dar am aflat ca m-a inselat, AJUTOR MihaiRolli  14 1.585
Topic inchis atractia fata de o persoana diferita de prietenul tau
ce parere aveti?
lorelai1907  11 5.367