Am intilnit 2 termeni economici carora nu le gasesc echivalentii in limba romana si apelez la cei cu mai multe cunostiinte in domeniu pentru ajutor. Orice sugestie este binevenita.
Contextul este urmatorul :"- list of mismatched and unmatched trades". Acestia apar in cadrul unei enumerari cu privire la unele informatii pe care ar trebui sa le furnizeze o societate comerciala.
Va multumesc anticipat.
Pagina 1 din 1
Referitor la 2 termeni economici
Scris 01 June 2008 - 10:16 AM
Excelsioris, la Jun 1 2008, 09:50 AM, a spus:
Am intilnit 2 termeni economici carora nu le gasesc echivalentii in limba romana si apelez la cei cu mai multe cunostiinte in domeniu pentru ajutor. Orice sugestie este binevenita.
Contextul este urmatorul :"- list of mismatched and unmatched trades". Acestia apar in cadrul unei enumerari cu privire la unele informatii pe care ar trebui sa le furnizeze o societate comerciala.
Va multumesc anticipat.
Va multumesc anticipat.
lista cu marci ( produse ) a caror descrieri nu se potrivesc cu descrierea initiala ( unmatched) sau a caror descrieri lipsesc ( mismatched)
poate fi vorba si de coduri de produs atribuite produsului respectiv ( item number sau spare part list )
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Inchiriere apartament sau trait din dobanda? | sorro | 2 | 2.113 |
|
Despre antreprenoriat
Infiintez firma de artizanat si pictura, ce experiente ati avut? |
Adrian-msc | 4 | 1.956 |
|