Lepadarea de credinta si sfasitul lumii. Mai exista credinciosi adevarati?
Scris 31 May 2008 - 12:04 PM
Din punctul Sau de vedere era una singura.In Dumnezeu Tatal Creatorul tuturor lucrurilor vazute si nevazute si in Fiul Sau care ne-a adus evanghelia,vestea buna a mantuirii.
De asemenea credinta mai insemna:
Nu orisicine-Mi zice: "Doamne, Doamne!" va intra in Imparatia cerurilor, ci celce face voia Tatalui Meu care este in ceruri. (Mat.7:21)
Foarte multi oameni pretind ca cred in Dumnezeu dar nu respecta nici cea mai mica porunca a sa.Descrierea din epistola catre Timotei se potriveste perfect pentru acest timp:
2 Timotei 3
1. Sa stii ca in zilele din urma vor fi vremuri grele.
2. Caci oamenii vor fi iubitori de sine, iubitori de bani, laudarosi, trufasi, hulitori, neascultatori de parinti, nemultamitori, fara evlavie,
3. fara dragoste fireasca, neanduplecati, clevetitori, neanfranati, neamblanziti, neiubitori de bine,
4. vanzatori, obraznici, ingamfati; iubitori mai mult de placeri decat iubitori de Dumnezeu;
5. avand doar o forma de evlavie dar tagaduindu-i puterea. Departeaza-te de oamenii acestia.
Nu mai e un secret pentru nimeni ca pana si cei mai credinciosi crestini ,pocaitii,care pana in urma cu un deceniu erau o lumina pentru societate au renuntat la credinta in favoarea zeului "ban"...de preferinta euro.Traim oare acel timp prezis de Domnul Isus si de apostolii Sai in urma cu aproape 2000 de ani?
2Tesaloniceni 2.
2. sa nu va lasati clatinati asa de repede in mintea voastra, si sa nu va tulburati de vreun duh, nici de vreo vorba, nici de vreo epistola, ca venind de la noi, ca si cum ziua Domnului ar fi si venit chiar.
3. Nimeni sa nu va amageasca in vreun chip; caci nu va veni inainte ca sa fi venit lepadarea de credinta, si de a se descoperi omul faradelegii (Sau: omul pacatului), fiul pierzarii,
Scris 31 May 2008 - 11:51 AM
Care credinta e cea ,,adevarata''? cum poti stabili asta?
Unii contesta Vechiul Testament (si au si de ce...)altii contesta diferite aspecte legate de Noul Testament,si interpretarile care i se aduc...daca era o singura credinta,poate ca o puteai arata cu degetul...dar sunt foarte multe...si nu numai crestine...
Ideea asta a sfarsitului lumii,nu e un monopol al crestinatatii...
In privinta evlaviei,cred ca ar trebui sa iei in considerare efectele acestei evlavii(asa scrie si in text),adica exact ,,puterea'' pe care o da,si nu sa o identifici cu niste convingeri mentale,care sunt sau nu conforme cu textul Bibliei...
Scris 31 May 2008 - 02:16 PM
Arcangelo, la May 31 2008, 12:51 PM, a spus:
Bineinteles ca nu e un monopol al crestinatatii..."Stiu necazul tau si saracia ta (dar esti bogat), si batjocurile, din partea celor ce zic ca sunt Iudei(crestini) si nu sunt, ci sunt o sinagoga(biserica) a Satanei. (Apoc.2:9)
Bisericile crestine sunt demult in proprietatea Satanei.
Sfarsitul lumii nelegiuite si a dracului este un "monopol" al DOMNULUI ISUS.
2 Tesaloniceni 2.
7. Caci taina faradelegii a si inceput sa lucreze; trebuie numai ca cel ce o opreste acum, sa fie luat din drumul ei.
8. Si atunci se va arata acel Nelegiuit, pe care Domnul Isus il va nimici cu suflarea gurii Sale, si-l va prapadi cu aratarea venirii Sale. 9. Aratarea lui se va face prin puterea Satanei, cu tot felul de minuni, de semne si puteri mincinoase,
10. si cu toate amagirile nelegiuirii pentru ceice sunt pe calea pierzarii, pentruca n-au primit dragostea adevarului ca sa fie mantuiti.
Scris 31 May 2008 - 07:25 PM
2 Tesaloniceni 2
3Nimeni să nu vă amăgească īn vreun chip; căci nu va veni īnainte ca să fi venit lepădarea de credinţă, şi de a se descoperi omul fărădelegii (Sau: omul păcatului), fiul pierzării,
4protivnicul, care se īnalţă mai pe sus de tot ce se numeşte ,,Dumnezeu``, sau de ce este vrednic de īnchinare. Aşa că se va aşeza īn Templul lui Dumnezeu, dīndu-se drept Dumnezeu.
Scris 31 May 2008 - 08:53 PM
zexelica, la May 31 2008, 08:25 PM, a spus:
2 Tesaloniceni 2
3Nimeni să nu vă amăgească īn vreun chip; căci nu va veni īnainte ca să fi venit lepădarea de credinţă, şi de a se descoperi omul fărădelegii (Sau: omul păcatului), fiul pierzării,
4protivnicul, care se īnalţă mai pe sus de tot ce se numeşte ,,Dumnezeu``, sau de ce este vrednic de īnchinare. Aşa că se va aşeza īn Templul lui Dumnezeu, dīndu-se drept Dumnezeu.
Care este Templul LUI DUMNEZEU? Despre ce Templu este vorba?
Scris 01 June 2008 - 04:12 PM
Aceasta postare a fost editata de Mirada-Dicovici: 01 June 2008 - 04:13 PM
Scris 01 June 2008 - 04:52 PM
dulgherul, la May 31 2008, 09:53 PM, a spus:
Templele īn vedere din Scriptură sunt: biserica și corpul celor salvați.
Cum īm cei salvați satan nu are cum să intre și să conducă, prin eliminare rămāne biserica.
Iar Ierusalimul devine Sodoma=Egipt=Babilon (Apoc. 11:
Scris 01 June 2008 - 07:13 PM
zexelica, la Jun 1 2008, 05:52 PM, a spus:
Cum īm cei salvați satan nu are cum să intre și să conducă, prin eliminare rămāne biserica.
Iar Ierusalimul devine Sodoma=Egipt=Babilon (Apoc. 11:
Sīnt totuși curios SUB CE FORMĂ , crezi , că va intra satan īn Biserică și se va declara Dumnezeu?!
Scris 02 June 2008 - 06:34 AM
dulgherul, la Jun 1 2008, 08:13 PM, a spus:
Exista interpretari cum ca Satan(intrupat in omul faradelegii & anticrist) se va aseza in templul spiritual, dar asta nu vad cum si nu cred deoarece, in templul spiritual troneaza Hristos,El este capul bisericii autentice.
Asa ca ramanem la varianta ca templul din Ierusalim va fi rezidit, evreii vor relua slujbele si ceremonia jertfelor, si in acest templu fizic se va aseza fiara a doua din apocalipsa 13, care nu este altcineva decat omul faradelegii,fiul pierzarii cum scrie ap. Pavel, un lider in trup fizic dar la care stim ca balaurul(Satan) ia dat toata puterea, el va pretinde ca este adevaratul Mesia care inca il mai asteapta evreii si va pretinde inchinare...
Scris 02 June 2008 - 08:17 AM
dulgherul, la Jun 1 2008, 08:13 PM, a spus:
Efeseni 2
2īn cari trăiaţi odinioară, după mersul lumii acesteia, după domnul puterii văzduhului, a duhului care lucrează acum īn fiii neascultării.
3Īntre ei eram şi noi toţi odinioară, cīnd trăiam īn poftele firii noastre pămīnteşti, cīnd făceam voile firii pămīnteşti şi ale gīndurilor noastre, şi eram din fire copii ai mīniei, ca şi ceilalţi.
Cei nesalvați din biserici īl au ca tată pe satan și īi fac voia. Toți au o doctrină falsă, cea a liberului arbitru și acceptă o hermenutică nebiblică, nu īi deranjează călcările Scripturii...............
2,,Ştiu faptele tale, osteneala ta şi răbdarea ta, şi că nu poţi suferi pe cei răi; că ai pus la īncercare pe cei ce zic că sīnt apostoli şi nu sīnt, şi i-ai găsit mincinoşi.
9,,Ştiu necazul tău şi sărăcia ta (dar eşti bogat), şi batjocurile, din partea celor ce zic că sīnt Iudei şi nu sīnt, ci sīnt o sinagogă a Satanei.
12Īngerului Bisericii din Pergam scrie -i: ,,Iată ce zice Cel ce are sabia ascuţită cu două tăişuri:
13,,Ştiu unde locuieşti: acolo unde este scaunul de domnie al Satanei. Tu ţii Numele Meu, şi n-ai lepădat credinţa Mea nici chiar īn zilele acelea cīnd Antipa, marturul Meu credincios, a fost ucis la voi, acolo unde locuieşte Satana.
Uite ce scrie Dumnezeu despre biserici: că acolo locuiește satan!!!!!!!!!!!!! Deci, avem probă biblică să afirmăm că satan īși va lua locul īn biserică............deja a făcut-o cu cele apostate din acea vreme.
Iar, avem și exmplul lui Iuda, īn care chiar satan a intrat.........și Iuda era chiar dintre apostoli, nu neica nimeni de pe stradă!!!!!!!!!
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Cine stie despre poveste paianjenului si David? | cristinutza_xum | 4 | 4.610 |
|
Parintele Teofil de la Manastirea Sambata a trecut la cele vesnice | Dimineata | 8 | 2.172 |
|
Codul lui Da VINCI - Decodat
Nebunia produsa de carte este pe buna dreptate justificata |
micutza261179 | 100 | 18.023 |
|
Satanism
sataniştii de astăzi sunt mai mult surferi pe Internet decāt |
Cleric Prestųn | 0 | 3.276 |
|
ce inseamna sa crezi in Iisus Hristos? | ellla | 14 | 7.215 |
Contact
Facebook