Trance
Scris 16 July 2004 - 02:58 PM
Mai nou pot sa zic ca-mi place: Scain - Faithfulness (de-abia astept sa fac rost de albumul intreg), Dark Suite - Dark Suite Piano, Arrola - Dreaming, Mekka - Diamondback, Narcotic Thrust - I like it... si cateva mai noi la care nu am titlu inca
Scris 20 February 2006 - 12:34 AM
...Incepand de la hardcore-trance, apoi techno-trance, house&progressive-trance, trip-hop, melodic-trance, si pana la marea familie chill-out... Mie, personal acest mare gen muzical este singurul care poate sa ma si realxeze (pe de o parte), dar sa-mi si inspire energie (pe de alta parte). In general, depinde de starea care o am si eu, dar deja in sute de cazuri, aceeasi melodie o ascultam cand eram obosit si voiam s-adorm dar si cand ma duceam cu prietenii in club si aveam chef de agitatzie... Relaxante, dar in acelasi timp si antrenante... Presupun ca sunt doar gusturile si senzatziile mele...
Voua cum vi se pare?
Scris 22 February 2006 - 03:40 PM
e marpha trance.
stiu k si eu ascult ceva asemanator: enigma - return to innocence, nu e clasificat la trance dar iti da o senzatie asemanatoare
era odata o melodie la radio ro actualitati cu o voce de femeie dar fara cuvinte care semana a trance. ahh.. pacat k n`am nici un indiciu cum as putea s`o gasesc
Aceasta postare a fost editata de keops: 22 February 2006 - 03:47 PM
Scris 22 February 2006 - 06:23 PM
keops, la Feb 22 2006, 03:40 PM, a spus:
e marpha trance.
stiu k si eu ascult ceva asemanator: enigma - return to innocence, nu e clasificat la trance dar iti da o senzatie asemanatoare
era odata o melodie la radio ro actualitati cu o voce de femeie dar fara cuvinte care semana a trance. ahh.. pacat k n`am nici un indiciu cum as putea s`o gasesc 
...Nu era cumva Chicane?
Scris 23 February 2006 - 01:02 AM
E bine ca mai sunt oameni in romania care stiu ce inseamna cu adevarat anticiparea pe plan muzical si probabil nu gresesc daca spun ca nu numai trance-ul, ci intregul electronic & dance reprezinta viitorul in muzica. Eu unul prefer mai mult partea "sinistra" a acestui stil, cum ar fi psychedelic trance...probabil unii ma considera ciudat datorita preferintelor mele muzicale, sau probabil n-au auzit inca de asa ceva.
Scris 21 August 2006 - 03:58 PM
Frjk, la Feb 23 2006, 02:02 AM, a spus:
E bine ca mai sunt oameni in romania care stiu ce inseamna cu adevarat anticiparea pe plan muzical si probabil nu gresesc daca spun ca nu numai trance-ul, ci intregul electronic & dance reprezinta viitorul in muzica. Eu unul prefer mai mult partea "sinistra" a acestui stil, cum ar fi psychedelic trance...probabil unii ma considera ciudat datorita preferintelor mele muzicale, sau probabil n-au auzit inca de asa ceva.
Si mie imi place psy!
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Metal | TanatosWar | 66 | 19.605 |
|
Cea mai buna muzica | Vanraz | 45 | 18.857 |
|
Muzica germana | Sarah N.... | 42 | 10.382 |
|