BUna ziua
sunt noua pe forumul vostru si as dori putin ajutor;
am de aranjat camera baiatului meu de 15 ani; normal ca doreste sa-si puna toata paleta de culori pe pereti, de, varsta teribilismului, asa ca am decis sa folosim o idee intermediara;vreau sa-i pun pe un perete o panza mare de aproximativ 2m pe 1,5m pe care sa o inramez si sa o pun pe peretele cu pricina la o anumita distanta; sa o luminez prin interiorcu doua becuri joase care sa ofere o senzatie placuta ochiului; acus apare problema, el vrea sa picteze acesta panza , si nu stiu ce sa cumpar , bun si ieftin, ca de sunt roman.nu stiu cum trebuie sa tratez panza , cu ce..
daca ma poate indruma cineva?
multumesc
Pagina 1 din 1
acuarela inceputuri
Scris 28 May 2008 - 12:22 PM
carmen.virna, la May 28 2008, 01:08 PM, a spus:
BUna ziua
am de aranjat camera baiatului meu de 15 ani; normal ca doreste sa-si puna toata paleta de culori pe pereti, de, varsta teribilismului, asa ca am decis sa folosim o idee intermediara;vreau sa-i pun pe un perete o panza mare de aproximativ 2m pe 1,5m pe care sa o inramez si sa o pun pe peretele cu pricina la o anumita distanta; sa o luminez prin interiorcu doua becuri joase care sa ofere o senzatie placuta ochiului; acus apare problema, el vrea sa picteze acesta panza , si nu stiu ce sa cumpar , bun si ieftin, ca de sunt roman.nu stiu cum trebuie sa tratez panza , cu ce..
multumesc
multumesc
se gaseste panza tratata---in role
sunt role de dimensiuni destul de mari si la preturi accesibile
le gasesti pe site-uri--magazine online pentru pictura --gen pictura online sau lucas impex.
o rola de 1,5 x 10 ml costa in jur de 362 ron..
ramane doar sa-i faci rama..
panza trebuie foarte intinsa pe rama, altfel se deformeaza in timp ce picteaza .
............................
de ce nu incepe pe panza de dimensiune mica?
asa isi formeaza mana.
Scris 28 May 2008 - 12:18 PM
Pentru pictat, iti recomand acuarelele la tub, sunt cele mai bune si nu foarte scumpe,mai ales daca le iei din hipermarketuri.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Cei mai renumiti pictori romani si straini | DiaboliK_2oo8 | 6 | 7.051 |
|
Discutii pe tema unui tablou |
tosca_5 | 124 | 27.180 |
|
|