Probleme cu driverele pentru un Compaq
Scris 28 May 2008 - 02:39 AM
Am un nou laptop (Compaq C700T) si imi da multa bataie de cap. L-am luat cu Vista, insa am instalat XP-ul si de atunci imi scoate peri albi. In primul rand abia-abia am reusit sa-l fac sa aiba sunet (am instalat o gramada de drivere pe el pana i-am dat de cap), insa nu sunt deloc multumita de calitatea acestuia. E drept ca nu are cele mai performante speakere, insa pe Vista se auzea foarte bine si ma asteptam la performanta asemanatoare pe XP. Sa zicem ca asta nu m-ar prea deranja asa tare, urmeaza sa-mi achizitionez o interfata audio externa (peUSB) si categoric nu voi mai avea motive sa ma plang. Insa ceea ce ma nedumereste este faptul ca nu functioneaza wireless-ul, desi imi amintesc ca am instalat driverul aferent. Aveti idee unde anume ar putea sa fie buba?
Scris 28 May 2008 - 08:39 AM
In locul tau, as pune inapoi Vista decat sa mai dau banii pe inca o licenta de XP
Scris 28 May 2008 - 12:11 PM
Multumesc pentru sfat, dar nu-mi place Vista si in plus mananca prea multa resursa. Am nevoie de tot RAM-ul pe care-l am. Nu am spus ca XP-ul era cu licenta
.
Scris 28 May 2008 - 03:06 PM
daca ai avut vista pus de nou ar trebui sa ai o partitie ascunsa cu driverii necesari...vista si XP
e bine sa cercetezi cu atentie
e bine sa cercetezi cu atentie
Scris 28 May 2008 - 03:24 PM
Nu am mai auzit pana acum de partitia aceasta ascunsa. Laptopul a venit cu Vista preinstalat. M-am jucat putin cu el sa vad ce stie sa faca, dar stiam din start ca vreau XP, asa ca l-am instalat. Insa tot atunci mi-am facut si partitia la hard disc, asa ca ma indoiesc sa mai existe ceva ascuns pe undeva. Totusi ma intreb, daca chiar exista aceasta partitie misterioasa, de ce mai sunt sute de cereri si intrebari pe forumuri ale celor care cauta drivere?
Din toata treaba asta mi s-a confirmat un lucru: inclin sa cred ca Microsoft si HP/Compaq au semnat vreun acord pentru Vista (cel putin pentru anumite modele de laptopuri). Si nu stiu de ce am sentimentul ca Microsoft pierde tot mai mult teren de cand cu mega ultra supra Vista; au cam dat-o-n bara. Ma rog, parere de necunoscator, ce stiu eu?
Asta e semn: trebuie trecut pe Mac
.
Din toata treaba asta mi s-a confirmat un lucru: inclin sa cred ca Microsoft si HP/Compaq au semnat vreun acord pentru Vista (cel putin pentru anumite modele de laptopuri). Si nu stiu de ce am sentimentul ca Microsoft pierde tot mai mult teren de cand cu mega ultra supra Vista; au cam dat-o-n bara. Ma rog, parere de necunoscator, ce stiu eu?
Scris 28 May 2008 - 06:03 PM
Deirdre Orca, la May 28 2008, 03:24 PM, a spus:
Trebuie sa impulsioneze cum si ei trecerea de la xp la vista, se pare ce de buna voie nu trece nimeni. Oricum suport nu va mai exista pentru xp, a aparut SP3 si ultimul.
Citeaza
.
sau pe Linux
Scris 28 May 2008 - 06:45 PM
parerea mea...vista nu e tocmai pt necunoscatori.....e un sistem de operare foarte bun de care sunt extrem de multumit......nu mi-as mai pune xp nici batut.....de ex pe un laptop intel celeron de 1.8 cu 512 ram merge vista home basic tun.....dar pt vista ultimate iti trebe un dual core de sa zicem 2.2 si 2 gb de ram si o placa video de 128 in sus.....
si ca sa specific una din plusurile vsta fata de xp e ststemul de indexare mult mai bine gandit.....plus ca varianta in romana u mai suna penibil ca la xp
....si multe altele ......
si ca sa specific una din plusurile vsta fata de xp e ststemul de indexare mult mai bine gandit.....plus ca varianta in romana u mai suna penibil ca la xp
Scris 28 May 2008 - 07:37 PM
soarce, la May 28 2008, 06:03 PM, a spus:
sau pe Linux 
Am lucrat ceva vreme pe Linux, mi-a placut. Din pacate softurile pe care le folosesc si pentru care am luat special laptopul asta (inregistrare/mixaj de muzica) nu au variante pentru Linux.
Citeaza
parerea mea...vista nu e tocmai pt necunoscatori
Din pacate fac parte dintre acestia. Iar cand am de asimilat o gramada de alte informatii tehnice noi, sa ma apuc sa buchisesc la Vista nu este una din variante. Am nevoie de solutii simple, rapide si stabile. Asta am si crezut ca fac instaland XP-ul
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
partitia d:
nu se deschide |
goegoe | 3 | 2.936 |
|
De ce GIF-urile imi sunt salvate in format BMP?
help...>< |
Nyappy | 5 | 1.928 |
|
PDA cu GPS
Dilema... |
mikininam | 1 | 1.947 |
|
Probleme cu monitorul LCD | DeYudEy | 3 | 1.787 |
|
Finlux 19f850 | Andrei1984 | 3 | 2.351 |
Contact
Facebook